Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
To All TBD User
31-10-2009, 10:22 PM,
Post: #1
To All TBD User
Aku mintak korang semua ni berfikiran lebih matang sikit la.
Walaupun sebenarnya umur korang tu masih lower.
Tak akan la website member sendiri pun sampai nak hack/rosakkan.
Korang bukan setakat salah guna kelebihan korang tapi dah menghampakan hati Pengasas TBD ni. Korang semua langsung tak hargai ilmu yang dia ajar dan turunkan kat korang yang dulunya bodoh pasal semua ni.

To XShimeX.
Chill la bro tak akan la sebab susu setitik yang rosak kau sampai nak tinggalkan kami semua. Kita dah kawan lama sejak dulu lagi. Kalau boleh kau fikir la balik dan batalkan niat nak quit TBD ni. Lepas ni aku akan uruskan dia orang yang tak faham bahasa ni.
Rules dah ditulis dan amaran dah diberi banyak kali tapi langsung tak nak ikut memang dasar keras kepala. Tapi kalau kau nak teruskan niat untuk quit TBD ni aku sebagai kawan lama kau dan rakan seperjuangan akan sentiasa ikut kemana kau pergi.

Your Friends,
UekiShirane Aka DaisukeNiwa
TBD Moderator Team
31-10-2009, 11:37 PM,
Post: #2
Re: To All TBD User
UekiShirane aku setuju.

dah ada post kat forum dark-malaysia sebagai peringatan!
[Image: TBD1337.jpg]


01-11-2009, 01:32 AM,
Post: #3
Re: To All TBD User
ape ni....
lek la x kan nak quit kot....
01-11-2009, 03:06 AM,
Post: #4
Re: To All TBD User
XshimeX bengang ngn budak2 kat forum ni.. bapak bangang..
tadi petang ujang tu bising la kat chatbox TBD. budak2 TBD lagi mengejek dia malah menghalau dia dari TBD wtf :|..
aku malas laa nak sebut nama orang tu .. aku and ujang memang kawan agak rapat dan mintak tolong TBD2 user yang bodoh sngt mempergunakan skill anda utk hack web jiran sendiri please stop it.
tak gune pun hack ni. ape dapat?
hack then kene marah . malah dibenci oleh masyarakat Smile
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
01-11-2009, 06:51 AM,
Post: #5
Re: To All TBD User
TerrickCEF Wrote:XshimeX bengang ngn budak2 kat forum ni.. bapak bangang..
tadi petang ujang tu bising la kat chatbox TBD. budak2 TBD lagi mengejek dia malah menghalau dia dari TBD wtf :|..
aku malas laa nak sebut nama orang tu .. aku and ujang memang kawan agak rapat dan mintak tolong TBD2 user yang bodoh sngt mempergunakan skill anda utk hack web jiran sendiri please stop it.
tak gune pun hack ni. ape dapat?
hack then kene marah . malah dibenci oleh masyarakat Smile

motherf**ker mne yg halau die tuh?

gitau sket? :emy_32:
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
02-11-2009, 05:38 PM,
Post: #6
Re: To All TBD User
UekiShirane Wrote:Aku mintak korang semua ni berfikiran lebih matang sikit la.
Walaupun sebenarnya umur korang tu masih lower.
Tak akan la website member sendiri pun sampai nak hack/rosakkan.
Korang bukan setakat salah guna kelebihan korang tapi dah menghampakan hati Pengasas TBD ni. Korang semua langsung tak hargai ilmu yang dia ajar dan turunkan kat korang yang dulunya bodoh pasal semua ni.

To XShimeX.
Chill la bro tak akan la sebab susu setitik yang rosak kau sampai nak tinggalkan kami semua. Kita dah kawan lama sejak dulu lagi. Kalau boleh kau fikir la balik dan batalkan niat nak quit TBD ni. Lepas ni aku akan uruskan dia orang yang tak faham bahasa ni.
Rules dah ditulis dan amaran dah diberi banyak kali tapi langsung tak nak ikut memang dasar keras kepala. Tapi kalau kau nak teruskan niat untuk quit TBD ni aku sebagai kawan lama kau dan rakan seperjuangan akan sentiasa ikut kemana kau pergi.

Your Friends,
UekiShirane Aka DaisukeNiwa
TBD Moderator Team



Omg.... sape la yg salah gune ilmu tu.... Walaupun aku x pro hacked tapi aku pun x sangup menghacked site member...

TerrickCEF Wrote:XshimeX bengang ngn budak2 kat forum ni..

Sape bdk tu?? Jgn aku sudah...
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
02-11-2009, 06:17 PM,
Post: #7
Re: To All TBD User
bl4ck_r0ck4 Wrote:
TerrickCEF Wrote:XshimeX bengang ngn budak2 kat forum ni.. bapak bangang..
tadi petang ujang tu bising la kat chatbox TBD. budak2 TBD lagi mengejek dia malah menghalau dia dari TBD wtf :|..
aku malas laa nak sebut nama orang tu .. aku and ujang memang kawan agak rapat dan mintak tolong TBD2 user yang bodoh sngt mempergunakan skill anda utk hack web jiran sendiri please stop it.
tak gune pun hack ni. ape dapat?
hack then kene marah . malah dibenci oleh masyarakat Smile

motherf**ker mne yg halau die tuh?

gitau sket? :emy_32:

aku bagi tahu clue sket dia nickname dia ada huruf "A,R,K"
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
02-11-2009, 06:24 PM,
Post: #8
Re: To All TBD User
TerrickCEF Wrote:
bl4ck_r0ck4 Wrote:
TerrickCEF Wrote:XshimeX bengang ngn budak2 kat forum ni.. bapak bangang..
tadi petang ujang tu bising la kat chatbox TBD. budak2 TBD lagi mengejek dia malah menghalau dia dari TBD wtf :|..
aku malas laa nak sebut nama orang tu .. aku and ujang memang kawan agak rapat dan mintak tolong TBD2 user yang bodoh sngt mempergunakan skill anda utk hack web jiran sendiri please stop it.
tak gune pun hack ni. ape dapat?
hack then kene marah . malah dibenci oleh masyarakat Smile

motherf**ker mne yg halau die tuh?

gitau sket? :emy_32:

aku bagi tahu clue sket dia nickname dia ada huruf "A,R,K"

blAck_RocK ?? haha :P :P :P ... pm la black_rock nama org tu
02-11-2009, 06:58 PM,
Post: #9
Re: To All TBD User
To XShimeX

oik jgn la quit walaupun aku xpnh ckp ngan ko,
tp aku tau ko ne bek n byk berjasa,relax la shuz 2 kan ada,dye 2 comel xkn ko nk tggalkan dye :emy_09:

cian dye..aku pown ko jgn tggalkan..

user2 tbd pown jgn la tggalkan, Sad

aku memerlukan bntuan ko especially :emy_32:

u are the coolest here :emy_51:

come on!wohooo!lets rock the world!say no to quit TBD :emy_32:
cyber War is the most suckest
Ask Your Self
03-11-2009, 03:18 AM,
Post: #10
Re: To All TBD User
PM la nme aku budak tuh..

jgn takut..
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
03-11-2009, 03:53 AM,
Post: #11
Re: To All TBD User
UekiShirane Wrote:Aku mintak korang semua ni berfikiran lebih matang sikit la.
Walaupun sebenarnya umur korang tu masih lower.
Tak akan la website member sendiri pun sampai nak hack/rosakkan.
Korang bukan setakat salah guna kelebihan korang tapi dah menghampakan hati Pengasas TBD ni. Korang semua langsung tak hargai ilmu yang dia ajar dan turunkan kat korang yang dulunya bodoh pasal semua ni.

To XShimeX.
Chill la bro tak akan la sebab susu setitik yang rosak kau sampai nak tinggalkan kami semua. Kita dah kawan lama sejak dulu lagi. Kalau boleh kau fikir la balik dan batalkan niat nak quit TBD ni. Lepas ni aku akan uruskan dia orang yang tak faham bahasa ni.
Rules dah ditulis dan amaran dah diberi banyak kali tapi langsung tak nak ikut memang dasar keras kepala. Tapi kalau kau nak teruskan niat untuk quit TBD ni aku sebagai kawan lama kau dan rakan seperjuangan akan sentiasa ikut kemana kau pergi.

Your Friends,
UekiShirane Aka DaisukeNiwa
TBD Moderator Team

PEMBETULAN

bukan susu setitik yang rosak. ayat yg betul ialah kerana taik cicak seketul. rosak susu sebelanga. lg 1 ko sorang je yg ikut mana dia nak pegi orang lain tak nak. jangan mare :emo101:
31-07-2012, 09:48 AM,
Post: #12
RE: To All TBD User
xshime ni sapa...
31-07-2012, 10:13 AM,
Post: #13
RE: To All TBD User
(02-11-2009, 06:17 PM)TerrickCEF Wrote:
bl4ck_r0ck4 Wrote:
TerrickCEF Wrote:XshimeX bengang ngn budak2 kat forum ni.. bapak bangang..
tadi petang ujang tu bising la kat chatbox TBD. budak2 TBD lagi mengejek dia malah menghalau dia dari TBD wtf :|..
aku malas laa nak sebut nama orang tu .. aku and ujang memang kawan agak rapat dan mintak tolong TBD2 user yang bodoh sngt mempergunakan skill anda utk hack web jiran sendiri please stop it.
tak gune pun hack ni. ape dapat?
hack then kene marah . malah dibenci oleh masyarakat Smile

motherf**ker mne yg halau die tuh?

gitau sket? :emy_32:

aku bagi tahu clue sket dia nickname dia ada huruf "A,R,K"

sip baik nm aku xde 'R' ;b
[Image: pEDor.gif]
31-07-2012, 11:19 AM, (This post was last modified: 31-07-2012, 11:20 AM by RFC792.)
Post: #14
RE: To All TBD User
(31-07-2012, 09:48 AM)SeluarDalam Wrote: xshime ni sapa...

dia abg rempah Troll 2
close thread sbb korg gali thread lama,sekian
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]


Forum Jump: