Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
26-10-2011, 02:54 AM,
Post: #1
Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
Semalam aku g cc kat seri iskandar nie..
nama cc dirahsiakan atas keselamatan pihak tuan punya cc..
cc nie xde la laju mana pon tapi disebabkan aku terlalu kedekut bandwidth, aku terpaksa gak g cc untuk download archbang..
aku tgk2 download speed cm haram je dalam 90-110kbps..
kalau kat rumah aku leh dapat dalam 1.2Mbps..
so aku pon install la satu software nie kat pc dia nama software cfosspeed.
skunk aku berjaya dapatkan speed download dalam 450-550kbps.
kire ok la walaupun x selaju broadband aku tp murah sbb cc kire jam..

so sape nak cube try test leh la download kat sini : http://www.cfos.de/en/download/download.htm

aah aku x bg yg crack sbb malas..nak cari sendiri..aku pon pki trial je sbb aku x guna kat laptop mende nie.

kalau x percaya aku berjaya dapatkan speed tu, leh tgk attachment.

**persoalan: cmne dye leh dapatkan speed tu? ade unlock core ke? GayFace GayFace macam la tenet speed ade core kan..GayFace



Attached Files Thumbnail(s)
   
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
26-10-2011, 03:58 AM,
Post: #2
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
aku pki yg Version 4 punye.. Haha malas na cri patch yg Version 6.. Sad
[Image: 90771784.png]
Reply
26-10-2011, 04:02 AM,
Post: #3
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
ada beza ke? aku try nothing je ...
Saya Bercita - Cita Untuk Menjadi Hacker Supaya Dapat Membantu Orang Lain Daripada Serangan Hacker Jahat Drunk

Reply
26-10-2011, 04:28 AM,
Post: #4
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
haha.. skrg tgh mencuba la.. tp xtaw la kesan tu ada ke x.. huhu
Reply
26-10-2011, 05:42 AM,
Post: #5
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
maybe berguna dlm environment internet yg dishare sahaja.
[Image: GteM3.png]
Reply
26-10-2011, 07:29 AM, (This post was last modified: 26-10-2011, 07:31 AM by matz.)
Post: #6
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
download speed. 110 kb/c tu bukan sama dgn 1.1mbs ke?

amat berguna kalo nk download dekat CC GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
26-10-2011, 07:37 AM, (This post was last modified: 26-10-2011, 07:40 AM by biborn.)
Post: #7
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
(26-10-2011, 04:02 AM)akiraro Wrote: ada beza ke? aku try nothing je ...

mcm suhz ckp, mmg x berguna kalau internet speed tu mmg ko sorang punye..contoh macam ko pki streamyx 1mbps n ko sorang je yang guna..mmg xkan tambah laju pon..tapi klau kat CC mmg dye akan share sama rata. contoh kalau CC tu pakai 4Mbps punye kne la share dgn pc lain..tp guna software tu ko leh full utilize maximum speed sorang2..
kire mcm mementingkan diri gak la tp nk kesah ape..haha..
(26-10-2011, 07:29 AM)matz Wrote: download speed. 110 kb/c tu bukan sama dgn 1.1mbs ke?

amat berguna kalo nk download dekat CC GayFace

yup..download speed 1Mbps~= 110Kbps transfer rate
nie aku dapat 500++Kbps transfer. berapa agak2 download speed dye??
(26-10-2011, 03:58 AM)KingFurqan Wrote: aku pki yg Version 4 punye.. Haha malas na cri patch yg Version 6.. Sad

byk patch..n byk yg trial reset la..juz nak carik yg dara tu susah sikit..haha
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
26-10-2011, 09:37 AM,
Post: #8
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
lepas ko gune sopwer tu xde ke org dlm cc menjerit "wei apsal tenet slow nih??".. kat cc tempat ak kalau ak sedut sikit je nnt semua bdk2 online gamers dlm cc bising..
Reply
26-10-2011, 09:42 AM,
Post: #9
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
(26-10-2011, 09:37 AM)Izham87 Wrote: lepas ko gune sopwer tu xde ke org dlm cc menjerit "wei apsal tenet slow nih??".. kat cc tempat ak kalau ak sedut sikit je nnt semua bdk2 online gamers dlm cc bising..

ckp je mcm ni.. "You Mad Bro?" GayFaceGayFaceGayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
26-10-2011, 10:23 AM,
Post: #10
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
bolehlah aku sedut speed college aku....... nanti download speed aku 2.0mbps diaorang tak jalan ;d
Reply
26-10-2011, 10:54 AM,
Post: #11
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
kalau persekitaran WLAN pun boleh juga?
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply
26-10-2011, 11:41 AM,
Post: #12
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
aku baru tahu GayFace

haha.. thx abam biborn..

Code:
http://softmediafire.blogspot.com/2011/06/cfosspeed-v660.html

download at your own risk GayFace
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
26-10-2011, 11:41 AM,
Post: #13
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
aku rasa tool camni dia banyak main seeting kat registry..
Reply
26-10-2011, 11:42 AM,
Post: #14
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
(26-10-2011, 09:37 AM)Izham87 Wrote: lepas ko gune sopwer tu xde ke org dlm cc menjerit "wei apsal tenet slow nih??".. kat cc tempat ak kalau ak sedut sikit je nnt semua bdk2 online gamers dlm cc bising..

same with me izham.. truly GayFace .. tambah2.. dia kenal kita kaki download.. hahaha.. pathetic.
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
26-10-2011, 05:06 PM,
Post: #15
RE: Maximum Download Speed at CC Menggunakan CfosSpeed
ade sesape dah pakai?try check kt registry? aku 60% sure,benda nie tweaking Smile
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Reaver Pro | Free Download Available AsylumChaos 2 15,813 23-07-2012, 06:05 PM
Last Post: xsxs
  Top 7 RAT - that ever hacker should try to download. miejigsaw 36 7,262 10-01-2012, 08:23 PM
Last Post: ripper
  internet download manager nazrs 4 968 13-05-2011, 10:52 PM
Last Post: wan
  (share)Download Accelerator ʌranʌ 11 1,809 12-05-2011, 04:20 PM
Last Post: biborn
  [tutorial][download] Yahoo Messenger Flooder SilentAssasinV1 MarsHmalloW 31 4,997 02-03-2010, 09:44 AM
Last Post: sahajima
  Tools utk download brg2 kat tnet zer0nymous 11 1,898 04-01-2010, 10:22 PM
Last Post: mdynani
  Download youtube by typing OK. devilmary 6 985 26-11-2009, 12:40 AM
Last Post: azraindie
  sql injection tools (demonstration video + download) wanbotak 1 1,103 17-11-2009, 12:14 AM
Last Post: devilmary
  download many tool amerwafiy 0 458 13-04-2009, 12:06 AM
Last Post: amerwafiy
  The global broadband speed test! chockychocky 0 442 07-12-2008, 11:36 PM
Last Post: chockychocky

Forum Jump: