Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
05-10-2011, 05:40 PM,
Post: #1
Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
Maybe pernah ada cadangan ni dulu, tak pasti la. Aku nak wujudkan satu laman news/artikel mengenai IT,Security,Komputer dan apa2 yang berkaitan. Laman ni akan jadi main page bila orang akses www.tbd.my.

Jadi orang boleh buka je tbd kalau nak tau apa2 info terkini psal IT.

Dan laman ni juga perlukan penulis secara sukarela. Camne ok tak cadangan ni? tak GayFace kan? XD
[Image: GteM3.png]
Reply
05-10-2011, 05:43 PM,
Post: #2
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
uki jugak, ramai pngarang bebas dtbd ini
Reply
05-10-2011, 05:47 PM,
Post: #3
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(05-10-2011, 05:40 PM)suhz Wrote: Maybe pernah ada cadangan ni dulu, tak pasti la. Aku nak wujudkan satu laman news/artikel mengenai IT,Security,Komputer dan apa2 yang berkaitan. Laman ni akan jadi main page bila orang akses www.tbd.my.

Jadi orang boleh buka je tbd kalau nak tau apa2 info terkini psal IT.

Dan laman ni juga perlukan penulis secara sukarela. Camne ok tak cadangan ni? tak GayFace kan? XD

okay jea .,
tapi IT tu kan skop nya besar ?
nak yang mana satu eay ?
Reply
05-10-2011, 05:53 PM,
Post: #4
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(05-10-2011, 05:47 PM)6b2 Wrote:
(05-10-2011, 05:40 PM)suhz Wrote: Maybe pernah ada cadangan ni dulu, tak pasti la. Aku nak wujudkan satu laman news/artikel mengenai IT,Security,Komputer dan apa2 yang berkaitan. Laman ni akan jadi main page bila orang akses www.tbd.my.

Jadi orang boleh buka je tbd kalau nak tau apa2 info terkini psal IT.

Dan laman ni juga perlukan penulis secara sukarela. Camne ok tak cadangan ni? tak GayFace kan? XD

okay jea .,
tapi IT tu kan skop nya besar ?
nak yang mana satu eay ?

Semua.. IT,Security,Komputer dan apa2 yang berkaitan
[Image: GteM3.png]
Reply
05-10-2011, 05:53 PM,
Post: #5
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(05-10-2011, 05:47 PM)6b2 Wrote:
(05-10-2011, 05:40 PM)suhz Wrote: Maybe pernah ada cadangan ni dulu, tak pasti la. Aku nak wujudkan satu laman news/artikel mengenai IT,Security,Komputer dan apa2 yang berkaitan. Laman ni akan jadi main page bila orang akses www.tbd.my.

Jadi orang boleh buka je tbd kalau nak tau apa2 info terkini psal IT.

Dan laman ni juga perlukan penulis secara sukarela. Camne ok tak cadangan ni? tak GayFace kan? XD

okay jea .,
tapi IT tu kan skop nya besar ?
nak yang mana satu eay ?
best juga tu.. bahagian security.. den pun nak blaja cara patch..

If you should wish to join the legion of trolls, you should first know the code of the troll:
Live Free.. Troll Hard GayFace
Blog Saya : b3tik.blogspot.com
Reply
05-10-2011, 05:54 PM,
Post: #6
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
okey jew! pemes la tbd.my nanti dan membr pon akan jadi ramai!
PHP Code:
Get a Free Hosting Domain at " http://tny.cz/bcc10d6c " 

Reply
05-10-2011, 06:05 PM,
Post: #7
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
once in a blue moon,kalau aku rajin, boleh pos artikel ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
05-10-2011, 06:25 PM,
Post: #8
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
boleh je ni...
TBD ramai yg rajin...

cth terbaik
blog tak rasmi > Kenatroll.blogspot. < admin TBDian semua.. GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
05-10-2011, 06:38 PM,
Post: #9
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
ada web inspirasi tak suhz?
Reply
05-10-2011, 06:53 PM,
Post: #10
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(05-10-2011, 05:54 PM)reznet Wrote: okey jew! pemes la tbd.my nanti dan membr pon akan jadi ramai!

tbd memang pemes pom ;d
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
05-10-2011, 06:56 PM, (This post was last modified: 05-10-2011, 06:56 PM by blaze08.)
Post: #11
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(05-10-2011, 05:40 PM)suhz Wrote: Maybe pernah ada cadangan ni dulu, tak pasti la. Aku nak wujudkan satu laman news/artikel mengenai IT,Security,Komputer dan apa2 yang berkaitan. Laman ni akan jadi main page bila orang akses www.tbd.my.

Jadi orang boleh buka je tbd kalau nak tau apa2 info terkini psal IT.

Dan laman ni juga perlukan penulis secara sukarela. Camne ok tak cadangan ni? tak GayFace kan? XD

Nanti bila da ada boleh buat magazine ebook pdf mcm web2 seberang,bnyak ebook diaorng,atikel2 pun menarik.Big Grin
Kemudian mereka digantikan oleh keturunan-keturunan yang mencuaikan sembahyang serta menurut hawa nafsu (dengan melakukan maksiat) maka mereka akan menghadapi azab (dalam neraka) Surah : Maryam ayat 59

Reply
05-10-2011, 06:56 PM,
Post: #12
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
blog dkt mainpage ke abam suhz?
[Image: mw63E.gif]
Reply
05-10-2011, 08:50 PM,
Post: #13
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
anthrax penulis terbaekkk
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
05-10-2011, 09:12 PM,
Post: #14
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
bagus jugalah cadangan ne, so bila nak start?
Reply
05-10-2011, 10:29 PM,
Post: #15
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
so bahagikan lah nnt . sapa nk tulis artikel psl tu psl neh Smile
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma! ibnumalik 21 2,987 09-03-2013, 06:24 PM
Last Post: ʌranʌ
  Penggodam Indonesia serang laman web Malaysia miejigsaw 62 11,768 29-10-2009, 04:21 AM
Last Post: waklabu
  Calling to all Malaysian Hacker-Improve ur security. miejigsaw 18 3,345 10-06-2009, 10:18 PM
Last Post: Stynx
  News Poster? Chuck 2 733 07-02-2009, 08:10 PM
Last Post: XShimeX

Forum Jump: