Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
07-11-2011, 05:56 PM,
Post: #61
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
@[suhz]
guna blog pe ye? wordpress ke, blogspot ke, plaintext( Lulz ) ke, so aku tau la nak bagi version html / plaintext
Reply
08-11-2011, 09:14 PM,
Post: #62
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(07-11-2011, 05:56 PM)wcypierre Wrote: @[suhz]
guna blog pe ye? wordpress ke, blogspot ke, plaintext( Lulz ) ke, so aku tau la nak bagi version html / plaintext

wordpress Smile
[Image: GteM3.png]
Reply
08-11-2011, 11:27 PM,
Post: #63
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
(07-11-2011, 02:04 PM)suhz Wrote: dah lama tergendala benda ni, blog tu dah setup dah..

cuma aku nak confirmkan siapa yg nak join sbg penulis blog ni? reply post ni kalau berminat..


Me! Me! Me! Aku nk main WP balik, lama dh x sentuh benda alah tu.. Bole x abam suhz? Love

(07-11-2011, 03:17 PM)wcypierre Wrote:
(07-11-2011, 03:10 PM)suhz Wrote:
(07-11-2011, 02:09 PM)wcypierre Wrote: kena full time ke part time pun leh?

when you have free time GayFace

oh ok. backlink boleh? GayFace GayFace GayFace

Backlink bole, x der hal lah.. Big Grin
[Image: mw63E.gif]
Reply
12-11-2011, 01:53 PM,
Post: #64
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
dah pm suhz GayFace
Reply
23-09-2012, 04:44 AM,
Post: #65
RE: Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll.
Bleh je klo gune wordpress kt frontpage.... mcm2 leh letak...
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma! ibnumalik 21 2,986 09-03-2013, 06:24 PM
Last Post: ʌranʌ
  Penggodam Indonesia serang laman web Malaysia miejigsaw 62 11,766 29-10-2009, 04:21 AM
Last Post: waklabu
  Calling to all Malaysian Hacker-Improve ur security. miejigsaw 18 3,344 10-06-2009, 10:18 PM
Last Post: Stynx
  News Poster? Chuck 2 733 07-02-2009, 08:10 PM
Last Post: XShimeX

Forum Jump: