Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(IDEA)Like Post redirect
05-10-2011, 01:44 AM,
Post: #1
(IDEA)Like Post redirect
Given 2 like(s) in 2 post(s)

hye ! , Smile
nak bagi cadangan berkenaan dengan benda at atas tuh .
leh tak wat direct link tok post yang di like
so lau tgok at user yang di like , just click at ''post''

Given 2 like(s) in 2 post

im sure yang di like tu was something special Smile .

Reply
05-10-2011, 01:52 AM,
Post: #2
RE: (IDEA)Like Post redirect
(05-10-2011, 01:44 AM)6b2 Wrote: Given 2 like(s) in 2 post(s)

hye ! , Smile
nak bagi cadangan berkenaan dengan benda at atas tuh .
leh tak wat direct link tok post yang di like
so lau tgok at user yang di like , just click at ''post''

Given 2 like(s) in 2 post

im sure yang di like tu was something special Smile .

ok setuju gak, sila antar proposal ke suhz k ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
05-10-2011, 09:28 AM,
Post: #3
RE: (IDEA)Like Post redirect
stuju gak. likee..
Reply
05-10-2011, 09:48 AM,
Post: #4
RE: (IDEA)Like Post redirect
benda ni aku letak dlm Lowest Priority, kalau ade mase aku buat, kalau ade yg nak tlg buat silakan.

btw, kalau tulis tu, tulis la betul2 biar orang senang faham, shortform pun biar la logic sikit? ok?
[Image: GteM3.png]
Reply
05-10-2011, 04:22 PM,
Post: #5
RE: (IDEA)Like Post redirect
(05-10-2011, 09:48 AM)suhz Wrote: benda ni aku letak dlm Lowest Priority, kalau ade mase aku buat, kalau ade yg nak tlg buat silakan.

btw, kalau tulis tu, tulis la betul2 biar orang senang faham, shortform pun biar la logic sikit? ok?

tolong bg ayat short saya yang anda tak faham .
Reply
05-10-2011, 04:44 PM,
Post: #6
RE: (IDEA)Like Post redirect
jgn lupe,ltak skali sape yg gile like like tu,haha
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
05-10-2011, 09:23 PM,
Post: #7
RE: (IDEA)Like Post redirect
maaf kerana mengganggu, kalo bole jangan campur adukkan bahasa bm dan bi sekaligus, sebab bingung nak baca dalam sekali lintas, kalo nak cakap bi terus bi untuk satu perenggan, kalo bm terus bm satu perenggan.... GayFace
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Lightbulb iDEA utk TBD suhz 50 3,556 16-01-2019, 11:34 PM
Last Post: Xantium
Exclamation Idea & Suggestions Needed! Taz 188 36,272 09-06-2013, 06:32 AM
Last Post: matz
  Recent post link error shadowmacx 2 988 11-05-2013, 07:18 PM
Last Post: JejakaPemalu
  [REQ]: Idea untuk FYP (Multimedia) scr3w 10 2,324 23-09-2012, 05:11 AM
Last Post: Skiddies
  [Cadangan] Salinan penuh post bagi Subscribed Threads golok 10 1,887 31-10-2010, 05:37 PM
Last Post: iawaho
  [good idea or bad idea?] hakim 4 923 05-07-2009, 10:48 PM
Last Post: Hack3r_Malaya

Forum Jump: