Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anda Golongan Hacker Mana?
01-10-2011, 06:25 PM,
Post: #16
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
pati pn x tergolong dlm hacker2 ni.. ;d pati cume suke sosial je ;d
sight nay cer
Reply
01-10-2011, 06:29 PM,
Post: #17
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
aku jenis

Rogue Hackers tapi versi GayFace
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
01-10-2011, 06:50 PM,
Post: #18
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
hmmmm.... islamic hacker xde? GayFace
Reply
01-10-2011, 07:00 PM,
Post: #19
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
(01-10-2011, 06:50 PM)r-care Wrote: hmmmm.... islamic hacker xde? GayFace

white kopiah Sad
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
01-10-2011, 07:03 PM,
Post: #20
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
aku tahap TROLLER jer XD
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
01-10-2011, 07:18 PM,
Post: #21
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
none of above!!

aku cuma insan kerdil yang kadang kadang ;d dan auuummmmm...
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
01-10-2011, 07:30 PM,
Post: #22
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
(01-10-2011, 07:00 PM)saifulfaizan Wrote:
(01-10-2011, 06:50 PM)r-care Wrote: hmmmm.... islamic hacker xde? GayFace

white kopiah Sad



hahahaha... terbaik... kalau yg lagi power "white serban"
Reply
01-10-2011, 07:51 PM,
Post: #23
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
(01-10-2011, 07:18 PM)nothinghere Wrote: none of above!!

aku cuma insan kerdil yang kadang kadang ;d dan auuummmmm...

sara lag kerdil dari nothinghere..
sara cume suke berfb n bertbd tuh je Big Grin
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply
01-10-2011, 08:06 PM,
Post: #24
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
Cyber Warriors,hacktivist,......this i'am,.... :lol
Reply
01-10-2011, 09:13 PM,
Post: #25
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
aku main game online je.. xreti hack2 ni :P
Mama I'm in love with an IT nerd...
This kind of love isn't analog, it's digital..
Reply
01-10-2011, 10:11 PM,
Post: #26
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
Saya ;d;d;d

Spoiler:
[Image: hacks.jpg]

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
01-10-2011, 10:37 PM,
Post: #27
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
(01-10-2011, 05:23 PM)Nimda7 Wrote: ^
setakat ni x prnah deface/hack mne2 lagi site.. prnah msuk skali je sbgai admin..

oh pernah masuk je lah pasang backdoor... GayFace
(01-10-2011, 07:03 PM)servant_fox Wrote: aku tahap TROLLER jer XD

haha... aku pun tahap troller hacker je aku reti, deface2 aku tak pandai... ROFL
(01-10-2011, 08:06 PM)dhelpi7 Wrote: Cyber Warriors,hacktivist,......this i'am,.... :lol

fuh ada cyber warriors kat sini oh... jaga tbd kena hack nanti... GayFace
(01-10-2011, 10:11 PM)ak47suk1 Wrote: Saya ;d;d;d

Spoiler:
[Image: hacks.jpg]

saya rasa saya jenis hacker

Spoiler:
[Image: k254985backinthedaystro.jpg]
Reply
01-10-2011, 10:47 PM,
Post: #28
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
None. Blogger.
Reply
01-10-2011, 11:43 PM,
Post: #29
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
saya mempunyai byk private menthod yang berharga.
jadi saya tergolong di dalam yang mana? :3
Reply
01-10-2011, 11:50 PM,
Post: #30
RE: Anda Golongan Hacker Mana?
(01-10-2011, 11:43 PM)hexrut Wrote: saya mempunyai byk private menthod yang berharga.
jadi saya tergolong di dalam yang mana? :3

Troller.... GayFace
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Ask&help pasal kilang]kilang2 atau pom syarikat yang anda tau pron3t 3 443 07-01-2014, 12:45 AM
Last Post: p0pc0rn
  Projek apa sedang anda lakukan ? Stynx 25 3,700 29-12-2013, 12:51 AM
Last Post: linear
  Telco mana jual Ipad Air paling murah? thomasim87 10 808 21-12-2013, 02:55 PM
Last Post: 0b0x3d
  Kat mana nak tengok last 100 thread? Stalker 2 439 19-12-2013, 03:01 PM
Last Post: Stalker
  pendapat anda! 6b2 23 3,400 06-09-2013, 07:05 PM
Last Post: 6b2
  Nama hacker Malaysia diguna?? atau?? jomie 3 535 31-08-2013, 02:57 PM
Last Post: KukuBesi
  Miscrosoft Online Hacker Challenge BeleMoiH 2 511 07-08-2013, 07:23 PM
Last Post: BeleMoiH
  Di mana Tersimpannya tenaga? KukuBesi 28 2,432 25-06-2013, 02:31 PM
Last Post: KukuBesi
  mana nak cari desktop murah ? Timon 5 1,063 25-06-2013, 09:31 AM
Last Post: SoLarIZe
  [WTA] Macam Mana Nak Send sms Guna Server? matz 10 1,126 21-06-2013, 02:33 PM
Last Post: ak47suk1

Forum Jump: