Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WiFi-Talkie v1.00 S60v5 and S^3 (SymbianOS9.4)
24-09-2011, 05:06 PM, (This post was last modified: 25-09-2011, 12:52 AM by blaze08.)
Post: #1
WiFi-Talkie v1.00 S60v5 and S^3 (SymbianOS9.4)
[Image: eaca05a7wifii.jpg]

WiFi-Talkie is a nice as a useful application that will transform your Symbian Touch into a walkie talkie, to be used indoors but also outdoors. To establish a connection (wireless) between two devices, simply activate the WiFi and start the application on both. No server or GSM connection is required, everything will be wireless and very practical.

Support hp
N97, S60 5th Edition
N97 mini, S60 5th Edition
X6, S60 5th Edition
C6-00, S60 5th Edition
C5-03, S60 5th Edition
5530 XM, S60 5th Edition
5800 XM, S60 5th Edition
X7-00, Symbian^3
N8-00, Symbian^3
C7-00, Symbian^3
C6-01, Symbian^3
E7-00, Symbian^3
dan seangkatan SymbianS60 5 dan Symbian ^3 yang lain2.

Soft ini menggunakan wifi.Pastikan kedua2 hp install soft ini.kemudian buka dan dia akan scan.pastu tukar audio kpd high quality.di setting.pastikan 2 hp tersebut seting high quality audio jugk.Soft ni hanya untuk s60v5 dan S^3 SymbianOS9.4 je.sy da test td mmg mcm wketoki betul.

Jarak support 10meter jika dalam bangunan dan boleh menjangkau 100-150 meter di tempat terbuka.

cara nk guna tekan button di tengah tu.jangan lepas.pastu cakap dan lepas.kemudian bg org hp 1 lagi pula cakap.hehe




Download Disini 794.17 kb

Big Grin
Kemudian mereka digantikan oleh keturunan-keturunan yang mencuaikan sembahyang serta menurut hawa nafsu (dengan melakukan maksiat) maka mereka akan menghadapi azab (dalam neraka) Surah : Maryam ayat 59

Reply
24-09-2011, 11:57 PM,
Post: #2
RE: WiFi-Talkie v1.00 S60v5 and S^3 (SymbianOS9.4)
x paham lah!..try detal dalam bm
PHP Code:
Get a Free Hosting Domain at " http://tny.cz/bcc10d6c " 

Reply
25-09-2011, 12:41 AM,
Post: #3
RE: WiFi-Talkie v1.00 S60v5 and S^3 (SymbianOS9.4)
(24-09-2011, 11:57 PM)reznet Wrote: x paham lah!..try detal dalam bm

Soft ni membolehkan hp anda jadi mcm walkie talkie.
mcm ni.[Image: walkie+talkie.jpg]

dua-dua hp kena install soft ni dan support wifi.soft ni guna wifi sebagai penghubung. Big Grin

Kemudian mereka digantikan oleh keturunan-keturunan yang mencuaikan sembahyang serta menurut hawa nafsu (dengan melakukan maksiat) maka mereka akan menghadapi azab (dalam neraka) Surah : Maryam ayat 59

Reply


Forum Jump: