Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamat Hari Jadi Visz
24-09-2011, 10:43 PM, (This post was last modified: 24-09-2011, 10:44 PM by RFC792.)
Post: #16
RE: Selamat Hari Jadi Visz
(24-09-2011, 03:53 PM)Taz Wrote: abam isz.. selamat ari lahir aka happy birthday yg ke ________ (isi tmpat kosong naa)..

Oh btw cepat2 la beranak.. Leh aku jd unker.. Big Grin

amin,semoga dpt anak dgn cepat,kalau x,ko jd anak aku bleh?.. ROFL
(24-09-2011, 07:49 PM)404myth Wrote: happy birthday abam visz GayFace takde party tralalala ke GayFace

nk wat party cmne,korg sume duk jauh2..meh la dtg jb,kte wat party kt the zone, XD
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
24-09-2011, 11:24 PM,
Post: #17
RE: Selamat Hari Jadi Visz
selamat hari lahir dan juga hari jadi Smile

buat party virtual sudaa la. kan kt FB dh ade sim social. heee GayFace
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
25-09-2011, 12:15 AM,
Post: #18
RE: Selamat Hari Jadi Visz
Selamat hari jadi Visz semoga bahagia sokmo jgn terpengaruh ngan golongan ;d kt sini, semoga cepat dpt ank blh buat team futsal...
Reply
25-09-2011, 01:11 AM,
Post: #19
RE: Selamat Hari Jadi Visz
Happy Birthday Bro visz..semoga panjang umur dan murah rezeki Big Grin
"Permudahlah dan jangan mempersulit, berikanlah khabar gembira dan jangan membuat orang lari." (Riwayat Bukhari dan Muslim)

"LIfe is really simple, but we insist on making it complicated" - Confucius
Reply
25-09-2011, 01:35 AM,
Post: #20
RE: Selamat Hari Jadi Visz
eheh tq tq semua..

juarawira: nak dpt anak sorg bkn main susah,ni nak anak smpai 10 org? u crazee? lolx
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
25-09-2011, 01:51 AM,
Post: #21
RE: Selamat Hari Jadi Visz
Selamat semakin tua visz, ehehe GayFace
Semoga panjang umur, dimurah dan dipanjangkan rezeki and sukses dalam hdup dan akhirat. Amiinnn...
Reply
25-09-2011, 02:35 AM,
Post: #22
RE: Selamat Hari Jadi Visz
HP bufday, and good luck
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
18-09-2012, 11:35 PM, (This post was last modified: 18-09-2012, 11:36 PM by RFC792.)
Post: #23
RE: Selamat Hari Jadi Visz
(24-09-2011, 03:53 PM)Taz Wrote: abam isz.. selamat ari lahir aka happy birthday yg ke ________ (isi tmpat kosong naa)..

Oh btw cepat2 la beranak.. Leh aku jd unker.. Big Grin

mulut ko masin..akhirnya dpt dah aku anak tahun ni..alhamdulilah ^^
(25-09-2011, 12:15 AM)JuaraWira Wrote: Selamat hari jadi Visz semoga bahagia sokmo jgn terpengaruh ngan golongan ;d kt sini, semoga cepat dpt ank blh buat team futsal...

doa yg dimakbulkan..syukur ..nak +rep x?hahaha
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
18-09-2012, 11:59 PM,
Post: #24
RE: Selamat Hari Jadi Visz
yay mulut masin! hahaha
Reply
19-09-2012, 12:14 AM,
Post: #25
RE: Selamat Hari Jadi Visz
Selamat Hari Lahir Abg Long Visz...semoga panjang umo,murah rezeki,berbahagia bersama keluarga,bertambah lagi baby...bertambah meriah.... ^_^
Reply
19-09-2012, 01:08 AM,
Post: #26
RE: Selamat Hari Jadi Visz
selamat hari lahir bro ;d bg nampak mude sket pggel bro ;b
somege di panjang kan lagi umo dan dimurah kan rejeki ~=d
dan juga menjadi ayah yang baik dan cemerlang Thumbs Up
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
19-09-2012, 01:31 AM,
Post: #27
RE: Selamat Hari Jadi Visz
selamat hari jadi.... Big Grin
muge dipanjangkan umo dimurakan rezeki
Reply
19-09-2012, 02:05 AM,
Post: #28
RE: Selamat Hari Jadi Visz
test test test ;d
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
19-09-2012, 08:21 AM,
Post: #29
RE: Selamat Hari Jadi Visz
selamat hari tua ..
sem0ga panjang um0r dan rezeki melimpah-ruah, amin!
;d
[Image: pEDor.gif]
Reply
19-09-2012, 09:19 AM,
Post: #30
RE: Selamat Hari Jadi Visz
heppy REBORN unkel VVV.. awwwwwww seriously????
[Image: pumpkids]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Selamat Ulang Tahun Anthrax pemburuMalam 21 1,982 31-12-2012, 08:55 PM
Last Post: Tron
Its My Birthday! Selamat Ulangtahun massacresykes AceyrafRoshlanz 25 2,389 02-12-2012, 01:39 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Selamat Hari Jadi Edane 2 1,365 24-03-2012, 08:47 AM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  selamat ari jadi denly FistOfNoobz 7 1,683 23-08-2009, 10:54 PM
Last Post: MaL
  Selamat ari jadi PPWilliamS49 (40) darkkroit 5 1,542 22-08-2009, 01:14 AM
Last Post: UndentiFied

Forum Jump: