Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1st Gath Syawal
12-09-2011, 06:23 PM,
Post: #31
RE: 1st Gath Syawal
wooo, ;d sangat korang ni.. ROFL

@anaz, kau tak try tanya amsama ?

p/s: @username,404myth.. btw, nothinghere insyALLAH join..
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
13-09-2011, 04:14 AM,
Post: #32
RE: 1st Gath Syawal
(12-09-2011, 06:05 PM)visz Wrote:
(12-09-2011, 05:41 PM)suhz Wrote:
(12-09-2011, 05:27 PM)Chuck Wrote:
(12-09-2011, 05:14 PM)XDanzatX Wrote: @Chuck, pas #twtupraya ko bagi kat sape?
@adeq, aku nak pergi tapi jauh sangat.. cuba la kalau buat sebelah rumah aku, confirm aku pergi, serius... Big Grin Big Grin

pass tweetup tu aku bagi kat kenalan twitter aku. :3 rugi tak dapat datang Sad . and maybe adeq punye event pun x dpt dtg sebab takde homestay. umah kat keramat, nk ke shah alam, jao sikit, pastu mmg dah x balek keramat lepas tu sebab nak pi jb plak.

rmh adeq tu sng skit sbb dkt dgn KTM Shah Alam, homestay? ko tido jela rumah adeq GayFace

nnt ape plak mak bapak adeq ckp,hahaha ROFL

semua GayFace

(12-09-2011, 06:23 PM)adeq Wrote: wooo, ;d sangat korang ni.. ROFL

@anaz, kau tak try tanya amsama ?

asmasam duduk mane? :3
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
13-09-2011, 06:21 AM,
Post: #33
RE: 1st Gath Syawal
insyallah aku pergi kot , lagipun lepas maghrib. popia mcm aritu ada?GayFace
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
13-09-2011, 08:39 AM,
Post: #34
RE: 1st Gath Syawal
(13-09-2011, 06:21 AM)404myth Wrote: insyallah aku pergi kot , lagipun lepas maghrib. popia mcm aritu ada?GayFace

popia mcm haritu ade je kalo ko nak aku beli satu lori kasi ko amacam ;d

insyallah aku pegi...nk kene jmpe abg-abg ;d ;d; ;d sekalian diwaktu raya nih...rindu btol sama diorg....


-muahhhhh...love forever - Love
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
13-09-2011, 08:44 AM,
Post: #35
RE: 1st Gath Syawal
saper duk gombak...tumpang sekaki ler...
Reply
13-09-2011, 08:50 AM,
Post: #36
RE: 1st Gath Syawal
(13-09-2011, 08:39 AM)nothinghere Wrote:
(13-09-2011, 06:21 AM)404myth Wrote: insyallah aku pergi kot , lagipun lepas maghrib. popia mcm aritu ada?GayFace

popia mcm haritu ade je kalo ko nak aku beli satu lori kasi ko amacam ;d

insyallah aku pegi...nk kene jmpe abg-abg ;d ;d; ;d sekalian diwaktu raya nih...rindu btol sama diorg....


-muahhhhh...love forever - Love

kalau ko g tumpang sekali la GayFace
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
13-09-2011, 09:57 AM, (This post was last modified: 13-09-2011, 10:00 AM by LongJohnSilver.)
Post: #37
RE: 1st Gath Syawal
okay..kalo nothinghere dah nak pergi...
boleh jugak.nak tgk myth n nothinghere touch their tralalala..haha ROFL
hux kate die mungkin akan join..kalo lambat sikit pun takpe pun..buat kat rumah ko..adeq..
blh tak pasang lagu my ding ding dong..touch my tralala..baru meriah GayFace
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply
13-09-2011, 08:09 PM,
Post: #38
RE: 1st Gath Syawal
@chuck, dia stay shah alam gak.. sek. 18

@username, kang kalau aku pasang lagu tu.. aku takut reaction jiran jiran sebelah je.. ;d;d;d;d;d
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
13-09-2011, 09:55 PM,
Post: #39
RE: 1st Gath Syawal
maybe x dpt dtg. sebab aku bergerak 2 orang. sorang lagi bukan tbdian. nak tumpang umah orang, nyusahkan pulak. so, just salam aidilfitri dari forum je la Smile
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
13-09-2011, 10:05 PM,
Post: #40
RE: 1st Gath Syawal
(13-09-2011, 09:55 PM)Chuck Wrote: maybe x dpt dtg. sebab aku bergerak 2 orang. sorang lagi bukan tbdian. nak tumpang umah orang, nyusahkan pulak. so, just salam aidilfitri dari forum je la Smile

kata lepak dengan amsama, tak jadi ?
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
15-09-2011, 07:14 PM, (This post was last modified: 15-09-2011, 07:16 PM by amsama.)
Post: #41
RE: 1st Gath Syawal
@chuck : Rumah aku ada laaaaa~

@adeq: Aku bawak kakak dan awek aku skali boleh ke?
Reply
15-09-2011, 07:20 PM,
Post: #42
RE: 1st Gath Syawal
ada sapa2 lalu pandan indah tak ?
nak tumpang.. GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
Reply
15-09-2011, 07:24 PM,
Post: #43
RE: 1st Gath Syawal
(15-09-2011, 07:20 PM)hotfloppy Wrote: ada sapa2 lalu pandan indah tak ?
nak tumpang.. GayFace

pandang indah @ pandan indah?
Reply
15-09-2011, 07:28 PM,
Post: #44
RE: 1st Gath Syawal
(15-09-2011, 07:14 PM)amsama Wrote: @chuck : Rumah aku ada laaaaa~

@adeq: Aku bawak kakak dan awek aku skali boleh ke?

no hal dude.. boleh kenalkan kakak kau dengan aku..;d
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
15-09-2011, 07:39 PM,
Post: #45
RE: 1st Gath Syawal
(15-09-2011, 07:24 PM)XDanzatX Wrote: pandang indah @ pandan indah?

sama la.. dia ada shortcut tunnel utk sambungkan kedua2 tempat.. GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mini Gath Utara p0pc0rn 21 7,109 12-10-2012, 02:23 PM
Last Post: p0pc0rn
  [Gath] Dinner New Year 2011 rapple86 252 47,757 13-01-2012, 11:21 PM
Last Post: LongJohnSilver
Heart [GATH] TBDian Aktiviti last Year 2011(DiTunda Sbb Aktiviti Berat Sgt) rapple86 37 5,696 09-12-2011, 12:02 PM
Last Post: rapple86
  Gath Ramadhan ak47suk1 327 45,524 27-08-2011, 03:40 PM
Last Post: nothinghere

Forum Jump: