Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucapan Hari Raya
28-08-2011, 05:25 PM,
Post: #1
Ucapan Hari Raya
Thread ini dibuka kepada semua warga2 TBD,untuk ucapan Hari Raya Aidilfitri diantara satu sama dan lain..

Disini aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Eidulfitri, Maaf Zahir Dan Batin dari hujung rambut ke hujung kaki. Jikalau ada buat salah ke atau tersalah ckp sampai terasa hati tu,diharapkan kemaafan dari anda semua.

Open House,jgn lupa ajak warga2 tbd ~ GayFace
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
28-08-2011, 05:29 PM,
Post: #2
RE: Ucapan Hari Raya
selamat hari raya dari anthrax dan keluarga....kalau ada salah silap anthrax mohon maaf...duet raye nak?boleh datang umah Smile yang mane duduk pulau pinang...boleh contect2 anthrax kite gi makan nasi khandar GayFace
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
28-08-2011, 05:36 PM,
Post: #3
RE: Ucapan Hari Raya
sesape dok jb,sila la dtg bertandang ke umah aku,,hari raya pertama ngn kedua aku ada dirumah
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
28-08-2011, 05:52 PM,
Post: #4
RE: Ucapan Hari Raya
Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa
Dalam kelembutan lidah ada keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda ada khilaf dan dosa
Harap dimaafi segala segalanya


Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin

Ikhlas dari matz Big Grin
matz orang Perak. Nak beraya..jomm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
28-08-2011, 06:36 PM,
Post: #5
RE: Ucapan Hari Raya
[Image: 320151_252219908134088_212545135434899_8...2728_n.jpg]

dari saye Big Grin
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
28-08-2011, 06:39 PM,
Post: #6
RE: Ucapan Hari Raya
تقبل اللله منكم

Selamat Menyambut Hari Kemenangan Umat Islam. Semoga Allah menerima amalan kita sepanjang Ramadhan dan ampunkan dosa-dosa kita.

Semoga TBD terus maju dan bertambah profesional masa akan datang.

JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply
28-08-2011, 07:02 PM, (This post was last modified: 28-08-2011, 07:03 PM by adeq.)
Post: #7
RE: Ucapan Hari Raya
♥♥░(¯`:´¯)░♥♥SeLaMaT HaRi RaYa♥♥
░.(¯`•.\|/.•´¯)♥♥MaaF ZaHiR BaTiN♥♥
░(`♥•.(()).•´¯)░(¯`:´¯)♥♥
░ (_.•´/|\`•._)(¯ `•.\|/.•¯)♥♥Anak Dolah maKan LePaT♥♥
░░ (_.:._)░░(¯`•...(()).•´¯)♥♥MaKan LePat SamBil meLomPat♥♥
..........................................
░░♥░ (¯`:´¯)░(_.•´/|\`•._)♥NaK HaNtaR Kad RaYa Dah TaK SeMpat♥♥
♥░.(¯ •.\|/.•´¯)::: (_.:._)♥Post Sini Pun KiRa Ok♥♥
░ (¯ ..•.(()).•´¯)♥
░ ░(_.•´/|\`•._) ♥
░ ♥░ (_.:._)´.♥(^.^)-adeqtbd-


Area Selangor boleh lah datang beraya rumah nanti. Pintu rumah(pintu hati lain cite)ROFL memang sentiasa terbuka. Khusus untuk geng tbd GayFace.

Geng tbd dari JohorKedahPenangMelakaSabahSarawakNegeriSembilanKelantanTerengganupPahangPerak jangan segan silu turun sama. Big Grin
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
28-08-2011, 08:18 PM,
Post: #8
RE: Ucapan Hari Raya
(28-08-2011, 07:02 PM)adeq Wrote: ♥♥░(¯`:´¯)░♥♥SeLaMaT HaRi RaYa♥♥
░.(¯`•.\|/.•´¯)♥♥MaaF ZaHiR BaTiN♥♥
░(`♥•.(()).•´¯)░(¯`:´¯)♥♥
░ (_.•´/|\`•._)(¯ `•.\|/.•¯)♥♥Anak Dolah maKan LePaT♥♥
░░ (_.:._)░░(¯`•...(()).•´¯)♥♥MaKan LePat SamBil meLomPat♥♥
..........................................
░░♥░ (¯`:´¯)░(_.•´/|\`•._)♥NaK HaNtaR Kad RaYa Dah TaK SeMpat♥♥
♥░.(¯ •.\|/.•´¯)::: (_.:._)♥Post Sini Pun KiRa Ok♥♥
░ (¯ ..•.(()).•´¯)♥
░ ░(_.•´/|\`•._) ♥
░ ♥░ (_.:._)´.♥(^.^)-adeqtbd-


Area Selangor boleh lah datang beraya rumah nanti. Pintu rumah(pintu hati lain cite)ROFL memang sentiasa terbuka. Khusus untuk geng tbd GayFace.

Geng tbd dari JohorKedahPenangMelakaSabahSarawakNegeriSembilanKelantanTerengganupPahangPerak jangan segan silu turun sama. Big Grin

Sila bukak thread gath syawal ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
28-08-2011, 08:26 PM,
Post: #9
RE: Ucapan Hari Raya
(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿
* _Π_____* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ
/______ /~\Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ˚ ✰* ★
| 田田 |門| ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥
D'kesempatan ini sye ingin m'minte maaf dr hujung rambut hngge hujung kaki jikalau ada b'gurau t'kasar bhase, t'salah kate, t'marah t'pukul s'sape,t' ;d lebih ke..

jom ramai2 serbu rumah adeq ROFL



Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply
28-08-2011, 09:30 PM,
Post: #10
RE: Ucapan Hari Raya
(28-08-2011, 08:18 PM)ak47suk1 Wrote:
(28-08-2011, 07:02 PM)adeq Wrote: ♥♥░(¯`:´¯)░♥♥SeLaMaT HaRi RaYa♥♥
░.(¯`•.\|/.•´¯)♥♥MaaF ZaHiR BaTiN♥♥
░(`♥•.(()).•´¯)░(¯`:´¯)♥♥
░ (_.•´/|\`•._)(¯ `•.\|/.•¯)♥♥Anak Dolah maKan LePaT♥♥
░░ (_.:._)░░(¯`•...(()).•´¯)♥♥MaKan LePat SamBil meLomPat♥♥
..........................................
░░♥░ (¯`:´¯)░(_.•´/|\`•._)♥NaK HaNtaR Kad RaYa Dah TaK SeMpat♥♥
♥░.(¯ •.\|/.•´¯)::: (_.:._)♥Post Sini Pun KiRa Ok♥♥
░ (¯ ..•.(()).•´¯)♥
░ ░(_.•´/|\`•._) ♥
░ ♥░ (_.:._)´.♥(^.^)-adeqtbd-


Area Selangor boleh lah datang beraya rumah nanti. Pintu rumah(pintu hati lain cite)ROFL memang sentiasa terbuka. Khusus untuk geng tbd GayFace.

Geng tbd dari JohorKedahPenangMelakaSabahSarawakNegeriSembilanKelantanTerengganupPahangPerak jangan segan silu turun sama. Big Grin

Sila bukak thread gath syawal ;d

Eh eh, aku dengar si ding dong 404myth nak buat nanti. Aku tolong open thread je bole la..GayFace

@username, ajak sekampung weh.. senang nak agih duit raya siap siap.
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
28-08-2011, 11:27 PM,
Post: #11
RE: Ucapan Hari Raya
Aku pong nok mintak maap bebanyak la sempena ari raya ni kalau2 ada yg terasa ati sbb kna sound (kekadang ati tgh panas main sembur jer) or comment aku dkt sni, FB or other places yg korang rasa kasar.. Manusia ada jer wat silap.. Klau perfect tu, 3 kali jumaat lg kojol dah.. o.O

Slamat ari raya.. Klau ada yg nk wat open house after raya ker buleh turun kot keke.. xD

[Image: mw63E.gif]
Reply
28-08-2011, 11:39 PM,
Post: #12
RE: Ucapan Hari Raya
selamat hari raya aidilfitri kepada semua warga TBD.my especially yang GayFace

maaf zahir (terkasar bahasa, terkutuk, ada yg terkecil hati ke etc) dan batin (terngumpat dan apa2 yg tidak secara zahir).. bermaaf-maafan la kita dihari raya.. pas raya kita berGayFace lagi.. hehehe..
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
Reply
29-08-2011, 04:28 AM,
Post: #13
RE: Ucapan Hari Raya
ASSALAMUALAIKUM

selamat menyambut aidilifitri ,
aku un nak minta maaf lau ada wat salah ,
lau ada terANNOYED kat chatbox dlu2 , TERkate comel tapi ta pena comel haha !
ape2 pown zaman makin maju , pandangan jauh ke hadapan ,tapi halal/haram hukumnya jangan dilupakan Smile

Reply
29-08-2011, 05:05 AM, (This post was last modified: 29-08-2011, 05:06 AM by FieryCold.)
Post: #14
RE: Ucapan Hari Raya
Salam Itu Ikatan | Hormat Itu Nilai | Hamba Itu Jiwa | Malam itu Rindu | Prinsip Itu I'tidad | Pahit Itu Penawar | Kelam Itu cabaran | Gagal Itu Ilmu | Gerak Itu Ikhtiar | Diam Itu tawakkal | Wardah Itu Bicara | Hitam Itu Biarlah Rahsia - selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin di ucapkn utk semua warga TBD-ians. Smile
[Image: 90771784.png]
Reply
29-08-2011, 06:20 AM,
Post: #15
RE: Ucapan Hari Raya
(29-08-2011, 05:05 AM)KingFurqan Wrote: Salam Itu Ikatan | Hormat Itu Nilai | Hamba Itu Jiwa | Malam itu Rindu | Prinsip Itu I'tidad | Pahit Itu Penawar | Kelam Itu cabaran | Gagal Itu Ilmu | Gerak Itu Ikhtiar | Diam Itu tawakkal | Wardah Itu Bicara | Hitam Itu Biarlah Rahsia - selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin di ucapkn utk semua warga TBD-ians. Smile

macam ayat RC je Smile
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Teknik VPN Hotspot Shield Elite - 7 Hari percubaan untuk selame-lamenye shadowmacx 22 4,425 04-06-2013, 07:53 PM
Last Post: shadowmacx
  Ucapan Hari Raya 2012 - 1 Syawal 1433 Hijrah RFC792 30 3,773 21-08-2012, 04:41 PM
Last Post: KukuBesi
  Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 Taz 9 1,631 13-09-2010, 04:35 PM
Last Post: J3b47_g1l4

Forum Jump: