Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Job Vacancy
27-08-2011, 03:49 PM, (This post was last modified: 20-09-2011, 04:05 PM by nothinghere.)
Post: #1
Job Vacancy
ini untuk warga tbd jer.

job vacancy ;-
  • OFFSHORE IT SUPPORT EXECUTIVE

Job description

-telecommunication + IT technical support.
-covers nera & VSAT system.
-networking
-IT technical support.

-offshore base.

-salary based on basic + offshore allowance + additional allowance + ko nk bpe banyak elaun lagi udah udah lah tuh...


For who?

- jiwa kental.
- tak takut mak marah sebab tak balik raya.
- tak takut awek lari cari balak lain sebab pegi laut jer.
- mental kental.
- hati kering.
- untuk yang mahu bekerja sahaja ...
- gile duit
- sangap nak kawen cepat
- paling penting die..;d


sape-sape interested PM aku...


p/s for serious applicant only...


-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
27-08-2011, 03:59 PM,
Post: #2
RE: Job Vacancy
perghhh...mncabar jiwa raga sungguh qualification dia
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
27-08-2011, 04:07 PM,
Post: #3
RE: Job Vacancy
(27-08-2011, 03:59 PM)p0pc0rn Wrote: perghhh...mncabar jiwa raga sungguh qualification dia

hohoho tp kalo die ;d komfom takde masalah pnye
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
27-08-2011, 04:57 PM, (This post was last modified: 27-08-2011, 05:02 PM by xsxs.)
Post: #4
RE: Job Vacancy
menarik ni, bleh tukar keje..antar aku ke .il pn aku g..
bro detail kn job description tu sket..thanks bro
27-08-2011, 05:02 PM,
Post: #5
RE: Job Vacancy
offshore base tu kt mana? details pls
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
27-08-2011, 05:06 PM, (This post was last modified: 27-08-2011, 05:11 PM by nothinghere.)
Post: #6
RE: Job Vacancy
(27-08-2011, 05:02 PM)visz Wrote: offshore base tu kt mana? details pls

base die depend pada project..mgkn miri,kemaman,labuan depend...mgkn luar negara...company tgh nk expanding...so mau lg manpower...
(27-08-2011, 04:57 PM)shamsul Wrote: menarik ni, bleh tukar keje..antar aku ke .il pn aku g..
bro detail kn job description tu sket..thanks bro

keje more on maintaining communication onboard vessel for the whole period of project..tu primary task

yang lain-lain buat sket-sket networking, IT support and any additional task requested by client..

technical skill boleh train so jgn risau..
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
27-08-2011, 05:14 PM,
Post: #7
RE: Job Vacancy
(27-08-2011, 05:06 PM)nothinghere Wrote:
(27-08-2011, 05:02 PM)visz Wrote: offshore base tu kt mana? details pls

base die depend pada project..mgkn miri,kemaman,labuan depend...mgkn luar negara...company tgh nk expanding...so mau lg manpower...
(27-08-2011, 04:57 PM)shamsul Wrote: menarik ni, bleh tukar keje..antar aku ke .il pn aku g..
bro detail kn job description tu sket..thanks bro

keje more on maintaining communication onboard vessel for the whole period of project..tu primary task

yang lain-lain buat sket-sket networking, IT support and any additional task requested by client..

technical skill boleh train so jgn risau..

oh okay,max basic salary + exprience brape ,rase2? Smile
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
27-08-2011, 05:37 PM, (This post was last modified: 27-08-2011, 06:02 PM by nothinghere.)
Post: #8
RE: Job Vacancy
(27-08-2011, 05:14 PM)visz Wrote:
(27-08-2011, 05:06 PM)nothinghere Wrote:
(27-08-2011, 05:02 PM)visz Wrote: offshore base tu kt mana? details pls

base die depend pada project..mgkn miri,kemaman,labuan depend...mgkn luar negara...company tgh nk expanding...so mau lg manpower...
(27-08-2011, 04:57 PM)shamsul Wrote: menarik ni, bleh tukar keje..antar aku ke .il pn aku g..
bro detail kn job description tu sket..thanks bro

keje more on maintaining communication onboard vessel for the whole period of project..tu primary task

yang lain-lain buat sket-sket networking, IT support and any additional task requested by client..

technical skill boleh train so jgn risau..

oh okay,max basic salary + exprience brape ,rase2? Smile

max ko letak lah dlm range 3k-5k jer.... exp xkesah sbb kalo ko xde exp offshore nk buat cmne.....IT background dh sufficent....cukup mematuhi kehendak yang aku mention kat atas tu dh cukup untuk try...untuk allowance tu ko akan dpt time ko g offshore...
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
27-08-2011, 05:44 PM,
Post: #9
RE: Job Vacancy
kerja OilGas = gaji da mashuk
kerja OilGas g offshoe = elaun mashukk

total = gaji konfem super mashukkk

tp,org tu kne ade la criteria2 yg nothinghere sebut tuh.
aku tau sbb most kawan aku dr field oil gas Big Grin
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
27-08-2011, 05:47 PM,
Post: #10
RE: Job Vacancy
(27-08-2011, 05:44 PM)p0pc0rn Wrote: kerja OilGas = gaji da mashuk
kerja OilGas g offshoe = elaun mashukk

total = gaji konfem super mashukkk

tp,org tu kne ade la criteria2 yg nothinghere sebut tuh.
aku tau sbb most kawan aku dr field oil gas Big Grin

hohoho...komfom keje offshore hati kering cm ikan kering kene jemur 2 tahun...
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
28-08-2011, 12:41 AM,
Post: #11
RE: Job Vacancy
(27-08-2011, 03:49 PM)nothinghere Wrote: ini untuk warga tbd jer.

job vacancy ;-
  • OFFSHORE IT SUPPORT EXECUTIVE

Job description

-telecommunication + IT technical support.
-covers nera & VSAT system.
-networking
-IT technical support.

-offshore base.

-salary based on basic + offshore allowance + additional allowance + ko nk bpe banyak elaun lagi udah udah lah tuh...


For who?

- jiwa kental.
- tak takut mak marah sebab tak balik raya.
- tak takut awek lari cari balak lain sebab pegi laut jer.
- mental kental.
- hati kering.
- untuk yang mahu bekerja sahaja ...
- gile duit
- sangap nak kawen cepat
- paling penting die..;d


sape-sape interested PM aku...


p/s for serious applicant only...

ouh nie yg ko cite time dlm kete tuh ? masyuk mmg masyuk tapi takut senior2 sana lagi kuat die punye ding ding dong GayFace
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
28-08-2011, 12:52 AM,
Post: #12
RE: Job Vacancy
welder xder kosong ker bro ?
[Image: tumblr_ld3v9m0PVS1qcqbaho1_500.gif]

PeaceBig Grin
28-08-2011, 01:01 AM,
Post: #13
RE: Job Vacancy
wei byk g** ke?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
28-08-2011, 01:03 AM,
Post: #14
RE: Job Vacancy
Office aku pon memerlukan khidmat kerja..tp tulah sanggup ke korg kerja ngn jejaka..kena usik tralala selalu..huhu..Big Grin
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
28-08-2011, 02:51 AM, (This post was last modified: 28-08-2011, 02:52 AM by nothinghere.)
Post: #15
RE: Job Vacancy
(28-08-2011, 12:41 AM)404myth Wrote:
(27-08-2011, 03:49 PM)nothinghere Wrote: ini untuk warga tbd jer.

job vacancy ;-
  • OFFSHORE IT SUPPORT EXECUTIVE

Job description

-telecommunication + IT technical support.
-covers nera & VSAT system.
-networking
-IT technical support.

-offshore base.

-salary based on basic + offshore allowance + additional allowance + ko nk bpe banyak elaun lagi udah udah lah tuh...


For who?

- jiwa kental.
- tak takut mak marah sebab tak balik raya.
- tak takut awek lari cari balak lain sebab pegi laut jer.
- mental kental.
- hati kering.
- untuk yang mahu bekerja sahaja ...
- gile duit
- sangap nak kawen cepat
- paling penting die..;d


sape-sape interested PM aku...


p/s for serious applicant only...

ouh nie yg ko cite time dlm kete tuh ? masyuk mmg masyuk tapi takut senior2 sana lagi kuat die punye ding ding dong GayFace

bro tu bru ko jmpe aku...blom cukup ding ding dong lagi..kalo geng lain tros tutti fruiti summer tros bro
(28-08-2011, 12:52 AM)hujanpagi Wrote: welder xder kosong ker bro ?

welder gua xtau bro...bukan gua pnye bidang....
(28-08-2011, 01:01 AM)visz Wrote: wei byk g** ke?

msti ko suka tmpt ni..komfom byk ;d jgn risau
(28-08-2011, 01:03 AM)Jejaka Pemalu Wrote: Office aku pon memerlukan khidmat kerja..tp tulah sanggup ke korg kerja ngn jejaka..kena usik tralala selalu..huhu..Big Grin

wow aku berminat!! ape qualification die bro?
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-


Forum Jump: