Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gath Ramadhan
10-08-2011, 11:23 PM, (This post was last modified: 10-08-2011, 11:29 PM by ak47suk1.)
Post: #1
Gath Ramadhan
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Seperti yang anda sedia maklum, saudara hotfloppy ada mencadangkan kita iftar jam'ie a.k.a berpuka puasa beramai2 sesama ahli TBD.

Sekarang ni tempat yang dicadangkan ialah area Putrajaya. Waktu sama ada Ahad ini atau Ahad depan. Sekarang ni teramat sangat diperlukan volunteer untuk

- Set/book tempat makan takut penuh. Kalau boleh rekomen la tempat.
- Transport untuk ambik members dari KTM/ERL/Monorel terdekat. Ramai yang bergantung harap dengan public transport termasuk aku.
- Kalau ada yang nak open table pun bagus. ;d

Quote:Tempat: Food Court, Mid valley

Tarikh: 21 Ogos 2011

Masa: 6.00 - 9.30 PM (cadangan)

Last Update : 22 : 27 19/08/2011

Senarai Peserta:

Spoiler:

Confirm Angry

ak47suk1
hotfloppy
ahmyi
404myth
huX
noob_crownclown
nothinghere
adeq
j33h4d
johnburn


Jadual Komuter KTM : http://ktmkomuter.com.my/tickets/timetable.php#here

Gambor: http://hotfloppy.imgur.com/gath_ramadhan

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

10-08-2011, 11:36 PM,
Post: #2
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:23 PM)ak47suk1 Wrote:
Spoiler:

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Seperti yang anda sedia maklum, saudara hotfloppy ada mencadangkan kita iftar jam'ie a.k.a berpuka puasa beramai2 sesama ahli TBD.

Sekarang ni tempat yang dicadangkan ialah area Putrajaya. Waktu sama ada Ahad ini atau Ahad depan. Sekarang ni teramat sangat diperlukan volunteer untuk

- Set/book tempat makan takut penuh. KAlau boleh rekomen la tempat.
- Transport untuk ambik members dari KTM/ERL/Monorel terdekat. Ramai yang bergantung harap dengan public transport termasuk aku.
- Kalau ada yang nak open table pun bagus. ;d


- Set/book tempat makan takut penuh. KAlau boleh rekomen la tempat.
abg 404 belanja GayFace

- Transport untuk ambik members dari KTM/ERL/Monorel terdekat. Ramai yang bergantung harap dengan public transport termasuk aku.
yang ni penting.. harap2 ada la yg sudi amik kawan2 yg memerlukan bantuan ni..

- Kalau ada yang nak open table pun bagus. ;d

abg 404 belanja GayFace

contohilah abg ak47suk1, walaupun jauh, sanggup datang semata2 nak berjumpa rakan g** GayFace

pasal tarikh, kalo ramai setuju ahad nih, why not ?
kalo next week, sabtu pon takpa.. minggu ni aku tak dapat sabtu sebab dah dibooked oleh pihak lain.. GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
10-08-2011, 11:42 PM,
Post: #3
RE: Gath Ramadhan
nk join bole??
aku duk area bangi je..
psl transport tu aku sudi tawarkan diri tp dkt dkt je la lg pn kete aku kecik je.. Big Grin
█▐ ▌ ▐▐█▌▐ ▌▐▐▌ ▐▌█▐█▌▌▐▐▌ ▐▌█ █ █ ▌▌▐ █▌█ ▌▐█▐▌▐ ▌ ▐▌█▐▌▐▌▐█ ▌▐▌█ ▌▐ ▐ ▌▐▌█ ▐█▐▐▌
10-08-2011, 11:45 PM,
Post: #4
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:42 PM)huX Wrote: nk join bole??
aku duk area bangi je..
psl transport tu aku sudi tawarkan diri tp dkt dkt je la lg pn kete aku kecik je.. Big Grin

cantek! dah ada sorang volunteer.. takpa bro, dapat amik kat station pon takpa dah..
keta kecik ? bleh masuk 4 org penumpang tak ? kalo boleh, okay la..
jgn bleh dok 2 org je termasuk pemandu.. GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
10-08-2011, 11:47 PM,
Post: #5
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:45 PM)hotfloppy Wrote: cantek! dah ada sorang volunteer.. takpa bro, dapat amik kat station pon takpa dah..
keta kecik ? bleh masuk 4 org penumpang tak ? kalo boleh, okay la..
jgn bleh dok 2 org je termasuk pemandu.. GayFace

2 keta couple nmanya keh3..
[Image: mw63E.gif]
10-08-2011, 11:49 PM,
Post: #6
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:47 PM)Taz Wrote: 2 keta couple nmanya keh3..

couple g** ? GayFace
hang tamau join ke bro ?
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
10-08-2011, 11:50 PM,
Post: #7
RE: Gath Ramadhan
aku on je..aku pun public transport.. =)
aku duk kat area gombak..
urmm area mane ade tempat makan dekat ngan lrt ke senang ke...
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
10-08-2011, 11:52 PM,
Post: #8
RE: Gath Ramadhan
Spoiler:
(10-08-2011, 11:45 PM)hotfloppy Wrote:
(10-08-2011, 11:42 PM)huX Wrote: nk join bole??
aku duk area bangi je..
psl transport tu aku sudi tawarkan diri tp dkt dkt je la lg pn kete aku kecik je.. Big Grin

cantek! dah ada sorang volunteer.. takpa bro, dapat amik kat station pon takpa dah..
keta kecik ? bleh masuk 4 org penumpang tak ? kalo boleh, okay la..
jgn bleh dok 2 org je termasuk pemandu.. GayFace


amek kt station dkt dkt bole je..
stakat 4 org xde masalah la..
tp kena bawa payung kalau nk tumpang takut takut hujan.. biase la beca 3 taya.. GayFace
█▐ ▌ ▐▐█▌▐ ▌▐▐▌ ▐▌█▐█▌▌▐▐▌ ▐▌█ █ █ ▌▌▐ █▌█ ▌▐█▐▌▐ ▌ ▐▌█▐▌▐▌▐█ ▌▐▌█ ▌▐ ▐ ▌▐▌█ ▐█▐▐▌
10-08-2011, 11:53 PM,
Post: #9
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:49 PM)hotfloppy Wrote: couple g** ? GayFace
hang tamau join ke bro ?

tgok dlu mcm mna.. jauh gak nk pi sna.. pi USJ time si visz pnya reception kawin pun letih gila drive.. =='
[Image: mw63E.gif]
10-08-2011, 11:55 PM,
Post: #10
RE: Gath Ramadhan
buat la ari ahad ni sbb ahad ni aku balik putrajaya umah kazen aku..hahaha
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
11-08-2011, 12:01 AM,
Post: #11
RE: Gath Ramadhan
kalau korang bukak kat putrajaya mungkin aku leh pjam kete kawan aku..
tapi sape ade lesen leh tlg drivekan
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
11-08-2011, 12:09 AM,
Post: #12
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:36 PM)hotfloppy Wrote:
(10-08-2011, 11:23 PM)ak47suk1 Wrote:
Spoiler:

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Seperti yang anda sedia maklum, saudara hotfloppy ada mencadangkan kita iftar jam'ie a.k.a berpuka puasa beramai2 sesama ahli TBD.

Sekarang ni tempat yang dicadangkan ialah area Putrajaya. Waktu sama ada Ahad ini atau Ahad depan. Sekarang ni teramat sangat diperlukan volunteer untuk

- Set/book tempat makan takut penuh. KAlau boleh rekomen la tempat.
- Transport untuk ambik members dari KTM/ERL/Monorel terdekat. Ramai yang bergantung harap dengan public transport termasuk aku.
- Kalau ada yang nak open table pun bagus. ;d


- Set/book tempat makan takut penuh. KAlau boleh rekomen la tempat.
abg 404 belanja GayFace

- Transport untuk ambik members dari KTM/ERL/Monorel terdekat. Ramai yang bergantung harap dengan public transport termasuk aku.
yang ni penting.. harap2 ada la yg sudi amik kawan2 yg memerlukan bantuan ni..

- Kalau ada yang nak open table pun bagus. ;d

abg 404 belanja GayFace

contohilah abg ak47suk1, walaupun jauh, sanggup datang semata2 nak berjumpa rakan g** GayFace

pasal tarikh, kalo ramai setuju ahad nih, why not ?
kalo next week, sabtu pon takpa.. minggu ni aku tak dapat sabtu sebab dah dibooked oleh pihak lain.. GayFace

kompem ke 404 nk banje?aku tgk thread tu skali je die reply..pastu die xreply da even die ada on9.. ;d

11-08-2011, 12:10 AM,
Post: #13
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:55 PM)th3phantom Wrote: buat la ari ahad ni sbb ahad ni aku balik putrajaya umah kazen aku..hahaha

dey baju hg ada kt aku ni.. nnti aku bg x pun aku buat harta jer terus..
[Image: mw63E.gif]
11-08-2011, 12:44 AM,
Post: #14
RE: Gath Ramadhan
ye confirm
Set berapa orang nk pergi
transport aku rase aku boleh jugak kot , amik kt KTM Serdang/Sungai Buloh
atau pon paling dekat and paling sng dekat Putrajaya Sentral lagi dekat , by the way aku takda lesen Big Grin plan betul2 tapi kalau ahad nie membe aku ajak berbuke kt KL plak , so minggu depan amacam? and nk makan dekat mana ? haha aku igt nk ajak makan rumah aku kalau ramai2 aku pacak canopy , buat bbq ke , sape yg smpai awl boleh tlg2 hehe tapi risau lak nk dedahkn kt mane aku duduk GayFace
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
11-08-2011, 12:48 AM,
Post: #15
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 12:44 AM)404myth Wrote: ye confirm
Set berapa orang nk pergi
transport aku rase aku boleh jugak kot , amik kt KTM Serdang/Sungai Buloh
atau pon paling dekat and paling sng dekat Putrajaya Sentral lagi dekat , by the way aku takda lesen Big Grin plan betul2 tapi kalau ahad nie membe aku ajak berbuke kt KL plak , so minggu depan amacam? and nk makan dekat mana ? haha aku igt nk ajak makan rumah aku kalau ramai2 aku pacak canopy , buat bbq ke , sape yg smpai awl boleh tlg2 hehe tapi risau lak nk dedahkn kt mane aku duduk GayFace

cun gak tu..klu mgu dpn xtergesa2 sgt..klu wt bbq ke apa,leh la collect duit skit sorg..bru meriah skit..aku rse dlm 10 org tu xmustahil yg leh dtg..



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mini Gath Utara p0pc0rn 21 7,270 12-10-2012, 02:23 PM
Last Post: p0pc0rn
  [Gath] Dinner New Year 2011 rapple86 252 49,434 13-01-2012, 11:21 PM
Last Post: LongJohnSilver
Heart [GATH] TBDian Aktiviti last Year 2011(DiTunda Sbb Aktiviti Berat Sgt) rapple86 37 5,968 09-12-2011, 12:02 PM
Last Post: rapple86
  1st Gath Syawal adeq 46 7,568 18-09-2011, 08:14 PM
Last Post: JuaraWira

Forum Jump: