Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gath Ramadhan
11-08-2011, 12:47 PM,
Post: #46
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 12:43 PM)hotfloppy Wrote:
(11-08-2011, 11:25 AM)ak47suk1 Wrote: tarikh 21 ogos bagaimana? 20 Ogos aku ada hal. ;d

aku okay je.. yg lain apa citer ?

join Angry
[Image: GteM3.png]
11-08-2011, 01:07 PM,
Post: #47
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 10:04 AM)huX Wrote:
Spoiler:
(11-08-2011, 09:38 AM)noob_crownclown Wrote:
(11-08-2011, 02:45 AM)404myth Wrote:
(11-08-2011, 01:42 AM)noob_crownclown Wrote: 30 min..hambikk..
kat mane tuh sampai 30 min...
kampung subang ka ?

paling sng mcm nie bro

ko dari sg.buloh naek ktm berhenti kt bandar tasik selatan
kt bandar tasik selatan naek KLIA EXPRESS ( Selesa oo ) berhenti kt Putrajaya Sentral , smpai sane aku boleh amik kot , kalau ramai , aku ulang alik pon tkpe ,
(11-08-2011, 01:57 AM)Jejaka Pemalu Wrote: aku can not join the club
Sad bestnyaaaa

ala baru nk suh buat demo depan2 mcm mane Touch my traalala and ding ding dong tu Sad jom ah jgn la malu2

urmmm klia express yer..boleh je..kalau aku dari bangi g lagi dekat..boleh pjam kete kawan aku blh tumpang kan orang...

kalau nak ding dong pun kene tunggu lepas magrib Lulz


kau bangi kt area mane noob?? mane tau bole gerak skali ke.. GayFace
\
KTM UKM =) KO KAT NER HUX ?
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
11-08-2011, 01:16 PM,
Post: #48
RE: Gath Ramadhan
(10-08-2011, 11:23 PM)ak47suk1 Wrote: Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Seperti yang anda sedia maklum, saudara hotfloppy ada mencadangkan kita iftar jam'ie a.k.a berpuka puasa beramai2 sesama ahli TBD.

Sekarang ni tempat yang dicadangkan ialah area Putrajaya. Waktu sama ada Ahad ini atau Ahad depan. Sekarang ni teramat sangat diperlukan volunteer untuk

- Set/book tempat makan takut penuh. Kalau boleh rekomen la tempat.
- Transport untuk ambik members dari KTM/ERL/Monorel terdekat. Ramai yang bergantung harap dengan public transport termasuk aku.
- Kalau ada yang nak open table pun bagus. ;d

Tempat: ???, Putrajaya
Tarikh: 21 Ogos 2011

Last Update : 12:52 11/08/2011
almk jauhnyaSad
11-08-2011, 01:28 PM,
Post: #49
RE: Gath Ramadhan
Aku boleh sponsor wi-fi bergerak janji maxis ada line HSDPA area tu (rasa takde masalah). Boleh la kalau ada yang nak belajar share internet connection dan setup wireless access point guna Ubuntu ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

11-08-2011, 01:43 PM,
Post: #50
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 01:28 PM)ak47suk1 Wrote: Aku boleh sponsor wi-fi bergerak janji maxis ada line HSDPA area tu (rasa takde masalah). Boleh la kalau ada yang nak belajar share internet connection dan setup wireless access point guna Ubuntu ;d

aku berminat ngan ubuntu... =)
blh r ajar...
kalau bawak laptop tlg ajar pasal ubuntu pun boleh ke ? ;d hahaha baru leh tralala same2..haha

suggestion tempat putrjaya kat persint mana yerk ?
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
11-08-2011, 02:40 PM,
Post: #51
RE: Gath Ramadhan
lambat plak bgtau...


aku gerak dr sg buloh.sape mau tumpang cun...kete aku leh muat 3- 4 org

kalo sesape nak tumpang aku cool jer...


-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
11-08-2011, 02:50 PM,
Post: #52
RE: Gath Ramadhan
tak makan lah nanti mesti dok mengadap komputa
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
11-08-2011, 02:52 PM,
Post: #53
RE: Gath Ramadhan
nothing here..
urmmm kalau dari sg buloh...boleh aku tumpang..heheh
takyah aku naik ktm g putrajaya =)
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
11-08-2011, 03:24 PM,
Post: #54
RE: Gath Ramadhan
Quote:KTM UKM =) KO KAT NER HUX ?

tmn u ke?? ke kau budak gmi?? GayFace
aku dkt kptm je..
█▐ ▌ ▐▐█▌▐ ▌▐▐▌ ▐▌█▐█▌▌▐▐▌ ▐▌█ █ █ ▌▌▐ █▌█ ▌▐█▐▌▐ ▌ ▐▌█▐▌▐▌▐█ ▌▐▌█ ▌▐ ▐ ▌▐▌█ ▐█▐▐▌
11-08-2011, 03:33 PM,
Post: #55
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 03:24 PM)huX Wrote:
Quote:KTM UKM =) KO KAT NER HUX ?

tmn u ke?? ke kau budak gmi?? GayFace
aku dkt kptm je..

aiyakk..
aku bukan gmi r ..
gmi tuh kolej lawa kot..
ko kptm ko mfi yer ..haha
aku duk kat tmn u..
=)
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
11-08-2011, 04:08 PM, (This post was last modified: 11-08-2011, 04:59 PM by adeq.)
Post: #56
RE: Gath Ramadhan
Kalau sabtu ahad depan, aku join.. transport aku follow ak47suk1, cun ? ;d
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
11-08-2011, 04:50 PM,
Post: #57
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 04:08 PM)adeq Wrote: Kalau sabtu ahad depan, aku join.. transport aku follow ak4suk1, cun ? ;d
adeq pergi ke? tak dapat jejaka bertemu dirimu Sad
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
11-08-2011, 06:18 PM,
Post: #58
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 01:51 AM)ahmyi Wrote: Maaf. Ayat tak lengkap.
Saya berminat ingin sertai. Walaupon saya tak aktif diforum ini. Siapa yang nak tumpang dari Subang Jaya. Pickup kat LRT kelana jaya pon ok je.

ada jugak budak gei nih.. nak ikot ke ? jom2.. kita gerak skali.. Big Grin
kalo ada OT minggu depan, kita mogok! hahahaha.. GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
11-08-2011, 08:20 PM,
Post: #59
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 04:08 PM)adeq Wrote: Kalau sabtu ahad depan, aku join.. transport aku follow ak47suk1, cun ? ;d

klau follow abe akatsuki x leh nek keta "coupe" (couple/2 pintu) hahahhahahaha..
[Image: mw63E.gif]
11-08-2011, 08:45 PM,
Post: #60
RE: Gath Ramadhan
(11-08-2011, 08:20 PM)Taz Wrote:
(11-08-2011, 04:08 PM)adeq Wrote: Kalau sabtu ahad depan, aku join.. transport aku follow ak47suk1, cun ? ;d

klau follow abe akatsuki x leh nek keta "coupe" (couple/2 pintu) hahahhahahaha..

Hahahaha..ROFL aku tak kata pape pun..:3

Macam biasa, kau pickup aku.. cun ? GayFace
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mini Gath Utara p0pc0rn 21 7,109 12-10-2012, 02:23 PM
Last Post: p0pc0rn
  [Gath] Dinner New Year 2011 rapple86 252 47,757 13-01-2012, 11:21 PM
Last Post: LongJohnSilver
Heart [GATH] TBDian Aktiviti last Year 2011(DiTunda Sbb Aktiviti Berat Sgt) rapple86 37 5,696 09-12-2011, 12:02 PM
Last Post: rapple86
  1st Gath Syawal adeq 46 7,311 18-09-2011, 08:14 PM
Last Post: JuaraWira

Forum Jump: