Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perasmian Monetizing Thread.
02-07-2011, 04:26 PM,
Post: #1
Perasmian Monetizing Thread.
Assalamualaikum,
section monetizing ni nampaknye sunyi je,
So,saya akan merasmikan section nie dgn cara utk mendouble kan moneyz anda..Dijamin no scam,no hidden GayFace,no etc and cetera-cetera..

Code:
http://www.2kali.biz/

Kakak,mak,and kakak saya dh join..saya xjoin lagi sbb xde moneyz..
***Gi usha sendiri eh...
rasa2 mngkin ada dh tau,tpi juz share utk sape2 yg xtau...

Disclaimer:Saya tidak meraih apa2 kredit hasil perkongsian ini,(bukan referral thing's)..
Hmm
Reply
02-07-2011, 04:40 PM,
Post: #2
RE: Perasmian Monetizing Thread.
waa ade section baru x perasan pom ade section cam nie
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
02-07-2011, 04:44 PM,
Post: #3
RE: Perasmian Monetizing Thread.
(02-07-2011, 04:40 PM)saifulfaizan Wrote: waa ade section baru x perasan pom ade section cam nie

pernah dgr x 2kali?
Hmm
Reply
02-07-2011, 04:48 PM,
Post: #4
RE: Perasmian Monetizing Thread.
(02-07-2011, 04:44 PM)alirius Wrote:
(02-07-2011, 04:40 PM)saifulfaizan Wrote: waa ade section baru x perasan pom ade section cam nie

pernah dgr x 2kali?

langsung x pernah dengar Sad
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
02-07-2011, 04:52 PM,
Post: #5
RE: Perasmian Monetizing Thread.
(02-07-2011, 04:48 PM)saifulfaizan Wrote:
(02-07-2011, 04:44 PM)alirius Wrote:
(02-07-2011, 04:40 PM)saifulfaizan Wrote: waa ade section baru x perasan pom ade section cam nie

pernah dgr x 2kali?

langsung x pernah dengar Sad

Mmmm,tunggu reply dari member yg dah tau...
Drunk
Hmm
Reply
02-07-2011, 07:08 PM,
Post: #6
RE: Perasmian Monetizing Thread.
section apa maksud..blur.........
Reply
02-07-2011, 07:22 PM,
Post: #7
RE: Perasmian Monetizing Thread.
pebenda lak 2kali ni -_- MLM ke.. bhaha
[Image: fyvm.php]
Reply
02-07-2011, 07:22 PM,
Post: #8
RE: Perasmian Monetizing Thread.
$$$$$$$$$$
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
02-07-2011, 08:07 PM,
Post: #9
RE: Perasmian Monetizing Thread.
kena buat apa ?
[Image: fyvm.php]
Reply
02-07-2011, 08:22 PM,
Post: #10
RE: Perasmian Monetizing Thread.
tujupakale pnh la dgr GayFace
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply
02-07-2011, 08:57 PM,
Post: #11
RE: Perasmian Monetizing Thread.
Mmmmm,nampknye xde org yg penah dgr atau join benda nii...
Xpelah,GayFace
Juz nk kongsi jew...
Saya pun xde keuntungan apa2...
Segala maklumat ada dlm link tu..
saya pn faham gitu2 je..

bEnda2 cmnie org susah nk percaya,,:3
Hmm
Reply
02-07-2011, 09:59 PM,
Post: #12
RE: Perasmian Monetizing Thread.
cerciter skit or demo skit bro. baru kami orang paham.
Reply
02-07-2011, 10:33 PM,
Post: #13
RE: Perasmian Monetizing Thread.
maaf r ...
2x ni kawan aku dah join..
syok2 je mule2...
but now.. die kate company tuh macam lain jer...
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply
03-07-2011, 12:44 AM,
Post: #14
RE: Perasmian Monetizing Thread.
(02-07-2011, 08:22 PM)parkerhanafi Wrote: tujupakale pnh la dgr GayFace

ROFLROFL

tujupakale tambah 2kali = 6kali ROFL

btw alirus,biz ni MLM ke ape?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
03-07-2011, 01:09 AM,
Post: #15
RE: Perasmian Monetizing Thread.
Xtau la plak MLM ke x,Scam ke x..
Benda nie semua adik beradik saya dh join,start ngn kakak saya...
Yg lain semua duk bawah dia..ntahla,cam sistem mlm..
Saya je xjoin lagi...xde sen..

Tgk adk bradik yg lain dh dapat hasil..
kalu letak 10k,dlm tempoh tertentu akan dapat 20k..
Cam gitulah,2kali kan...
Company ni menjalankn perniagaan ads..ntahla..xpaham..
Baca dibawh,copy paste dari Company diorang..
Code:
Plan Marketing dan Strategi Baru Kami
Kini kami mengorak langkah jauh kehadapan lagi dalam segi penyediaan produk pengiklanan dalam talian (on line advertisement) bagi memaksimumkan peluang memperolehi ruang iklan yang mempunyai impak tinggi secara konsisten. Ini bagi memastikan pulangan tinggi yang rasional kepada pelanggan secara jangka panjang dan konsisten.

Melalui Myiklanhub.com pihak kami telah mengenal pasti laman-laman web yang berimpak tinggi dari segi hit carian dan juga kekerapan laluan (traffic frequency) yang mempunyai bilangan pengikut (follower) yang tinggi. Kami menyasarkan laman web antarabangsa bagi mendapatkan kekerapan laluan (traffic frequency) tinggi selain daripada pengikut (follower) yang ramai berbanding laman web tempatan.

Selain itu juga kami juga membeli ruang iklan dalam talian ini di laman-laman web yang mempunyai kekerapan laluan (traffic frequency) sederhana (medium) dan rendah (low) bagi tujuan yang sama bagi memenuhi keperluan pelanggan kami.

GayFace
Hmm
Reply


Forum Jump: