Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MOTM
31-07-2011, 09:46 PM,
Post: #16
RE: MOTM
Spoiler:
(31-07-2011, 09:42 PM)mode Wrote:
(01-07-2011, 09:34 AM)hotfloppy Wrote: secara tidak rasminya, aku mendaftarkan diri untuk menjadi protege kepada mentor yang bakal dipilih.. GayFace

skrg, protege dah jadi mentor ;d
hish.hish.. terbalik zaman skrg ROFL


hahahaha.. mentor yang masih protege.. okay ke camtu ? GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
Reply
01-08-2011, 08:49 PM,
Post: #17
RE: MOTM
mentor jd protege? trololol
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
02-08-2011, 12:51 AM,
Post: #18
RE: MOTM
hotfloppy kenapa dikau tidak memilih aku sebagai protegenya..aku dahagakan ilmu~~~`
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
02-08-2011, 04:29 AM,
Post: #19
RE: MOTM
cadangan yang agak terbaikk ! GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
02-08-2011, 08:08 AM,
Post: #20
RE: MOTM
wahh...mentol n protegay.. i polo je.. GayFace
Linux Power User
RedHat

GayFace
Reply
13-03-2012, 11:26 AM,
Post: #21
RE: MOTM
MOTM terbaru xkuar lagi ke?
dah dh 3 bulan xde MOTM ni..GayFace
Hmm
Reply
13-03-2012, 11:33 AM,
Post: #22
RE: MOTM
MOTM tu apa plk.........vis tgh sibuk kot huhu
Reply
13-03-2012, 12:19 PM,
Post: #23
RE: MOTM
motm ikut musim ;d ,mngkin bln Julai 2012 dimulakan semula.insyaAllah
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
13-03-2012, 09:11 PM,
Post: #24
RE: MOTM
(13-03-2012, 12:19 PM)VVV Wrote: motm ikut musim ;d ,mngkin bln Julai 2012 dimulakan semula.insyaAllah

nape xwat tiap2 bulan?kan ade ramai calon MOTM skang ni..GayFace
Hmm
Reply
28-03-2012, 12:40 PM,
Post: #25
RE: MOTM
(13-03-2012, 09:11 PM)ʌranʌ Wrote:
(13-03-2012, 12:19 PM)VVV Wrote: motm ikut musim ;d ,mngkin bln Julai 2012 dimulakan semula.insyaAllah

nape xwat tiap2 bulan?kan ade ramai calon MOTM skang ni..GayFace

mmg ada ramai calon,tp kebanyakkan nya ramai yg xsudi GayFace
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
14-03-2013, 04:35 PM,
Post: #26
RE: MOTM
Updated: Utk tahun 2013,kemungkinan MOTM akan dimulakan semula.Bulan berapa tak tahu,tp inshaAllah akan ada new thread ttg MOTM xlama lg.Segala cadangan dan ape2 berkaitan,boleh la di kemukakan disini,tQ
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Star MOTM Julai 2013 - smael RFC792 0 589 28-06-2013, 12:44 AM
Last Post: RFC792
Star MOTM Jun 2013 - shahril RFC792 0 523 26-05-2013, 11:22 PM
Last Post: RFC792
Star MOTM Disember 2011 - hєχяυт RFC792 0 1,399 21-12-2011, 10:32 PM
Last Post: RFC792
Star MOTM Oktober 2011 - Taz RFC792 0 863 16-11-2011, 02:08 AM
Last Post: RFC792
Star MOTM November 2011 - 404myth RFC792 0 952 29-10-2011, 09:28 PM
Last Post: RFC792
Star MOTM September 2011 - anthrax RFC792 0 1,115 31-08-2011, 05:41 PM
Last Post: RFC792
Star MOTM Ogos 2011 - hotfloppy ak47suk1 0 1,213 31-07-2011, 09:15 PM
Last Post: ak47suk1
Star MOTM Julai 2011 - p0pc0rn RFC792 5 1,844 03-07-2011, 12:48 AM
Last Post: RFC792

Forum Jump: