Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basic Challenge by Ahlspiess #2
27-06-2011, 10:22 PM,
Post: #16
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
try sudah berjaya, anda bila lagi ;d ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
27-06-2011, 10:27 PM,
Post: #17
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
alamak mcm na aku nak try wat benda alah nie sedang kan aku tak dapat bukak laman tu.....isk....sape2 ble tolong aku..nak blajar nie...maklum lar...newbies.....
Reply
27-06-2011, 10:33 PM,
Post: #18
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
flag pertama cari betol2..
flag kedua kne letak apa yg dpt hasil dr flag pertama..
flag ketiga mungkin perlu kn pemahaman kt cni
Code:
http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp
flag keempat plg sng kot..


susah klu xtau pape psl web mcm aku ni.. Sad

Reply
28-06-2011, 09:01 AM,
Post: #19
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
(27-06-2011, 10:33 PM)try Wrote: flag pertama cari betol2..
flag kedua kne letak apa yg dpt hasil dr flag pertama..
flag ketiga mungkin perlu kn pemahaman kt cni
Code:
http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp
flag keempat plg sng kot..


susah klu xtau pape psl web mcm aku ni.. Sad

bump ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
28-06-2011, 08:28 PM,
Post: #20
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
(28-06-2011, 09:01 AM)Ahlspiess Wrote:
(27-06-2011, 10:33 PM)try Wrote: flag pertama cari betol2..
flag kedua kne letak apa yg dpt hasil dr flag pertama..
flag ketiga mungkin perlu kn pemahaman kt cni
Code:
http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp
flag keempat plg sng kot..


susah klu xtau pape psl web mcm aku ni.. Sad

bump ;d

bump lg skali.. ;d

Reply
29-06-2011, 01:05 AM, (This post was last modified: 29-06-2011, 02:25 AM by amsama.)
Post: #21
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
BUYP! Nak maen gak. Mcm mane nak maen nye ni? Sad
Aku dah sampai POSmen tu, dah ikut statement dengan terperinci, tapi kenapa dia kata token salah... Sad
Kalau guna token funfair 50sen=1Token boleh x?
Reply
29-06-2011, 02:26 AM,
Post: #22
RE: Basic Challenge by Ahlspiess #2
(29-06-2011, 01:05 AM)amsama Wrote: BUYP! Nak maen gak. Mcm mane nak maen nye ni? Sad
Aku dah sampai POSmen tu, dah ikut statement dengan terperinci, tapi kenapa dia kata token salah... Sad
Kalau guna token funfair 50sen=1Token boleh x?

mcm tak boleh ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [TBD Challenge] Net forensic v1 RFC792 44 3,234 26-11-2013, 01:52 PM
Last Post: syahmiazhar
  Basic On Decrypting MrPaan 23 1,778 30-06-2013, 09:48 AM
Last Post: matz
  Basic Challenge by Ahlspiess #1 Ahlspiess 33 5,319 17-04-2012, 09:18 AM
Last Post: kayman120
  [Challenge][Perl] Basic Crypto Challange Ahlspiess 0 600 08-01-2012, 11:02 PM
Last Post: Ahlspiess
  #1 Crypto Challenge p0pc0rn 6 1,450 10-08-2011, 09:23 AM
Last Post: p0pc0rn

Forum Jump: