Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joint-venture jom?
25-06-2011, 09:08 PM,
Post: #1
Joint-venture jom?
Assalamualaikum wbt semua.
Belakangan ini kita asyik sahaja dikelilingi dengan masalah politik negara yang akhir mengakibatkan kerosakkan negara sendiri. Oleh itu, tanpa melengahkan masa aku nak menyeru para coders untuk sama-sama memerah otak supaya kita dapat mencipta sesuatu yang dapat diguna pakai oleh semua ahli tbd yang ensem-ensem sekalian.
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
25-06-2011, 09:15 PM,
Post: #2
RE: Joint-venture jom?
venture tu ape stynx.? sorry noob Sad

-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
25-06-2011, 09:46 PM,
Post: #3
RE: Joint-venture jom?
kaw tim (betul tak eja?)
Reply
25-06-2011, 10:23 PM,
Post: #4
RE: Joint-venture jom?
pi belajar rajin2, dpt result bagus, cari keje bagus, then sumbangkan utk kemajuan dan KEAMANAN negara.
[Image: GteM3.png]
Reply
25-06-2011, 10:26 PM,
Post: #5
RE: Joint-venture jom?
nak jv ape sikhh....
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
26-06-2011, 12:17 AM,
Post: #6
RE: Joint-venture jom?
hais....malang ar stynx...aku jan kata tak pndai code2 nie...yang aku taw kod bar kat kedai...hahha...sowyz....hahah.....tpi apa idea kaw nak wat JV nie????....cuak kaw cadang kan luk genk.....
Reply
26-06-2011, 12:34 AM,
Post: #7
RE: Joint-venture jom?
(25-06-2011, 09:08 PM)Stynx Wrote: Assalamualaikum wbt semua.
Belakangan ini kita asyik sahaja dikelilingi dengan masalah politik negara yang akhir mengakibatkan kerosakkan negara sendiri. Oleh itu, tanpa melengahkan masa aku nak menyeru para coders untuk sama-sama memerah otak supaya kita dapat mencipta sesuatu yang dapat diguna pakai oleh semua ahli tbd yang ensem-ensem sekalian.

oh!
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
26-06-2011, 12:42 AM,
Post: #8
RE: Joint-venture jom?
(25-06-2011, 09:08 PM)Stynx Wrote: Assalamualaikum wbt semua.
Belakangan ini kita asyik sahaja dikelilingi dengan masalah politik negara yang akhir mengakibatkan kerosakkan negara sendiri. Oleh itu, tanpa melengahkan masa aku nak menyeru para coders untuk sama-sama memerah otak supaya kita dapat mencipta sesuatu yang dapat diguna pakai oleh semua ahli tbd yang ensem-ensem sekalian.

yang tak hensem cam aku cmne plak??? Sad
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
26-06-2011, 01:19 AM,
Post: #9
RE: Joint-venture jom?
(25-06-2011, 10:23 PM)suhz Wrote: pi belajar rajin2, dpt result bagus, cari keje bagus, then sumbangkan utk kemajuan dan KEAMANAN negara.

[Image: 71.gif] betul~
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
26-06-2011, 01:40 AM,
Post: #10
RE: Joint-venture jom?
(25-06-2011, 10:23 PM)suhz Wrote: pi belajar rajin2, dpt result bagus, cari keje bagus, then sumbangkan utk kemajuan dan KEAMANAN negara.

100% aku sokong GayFace
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
26-06-2011, 06:48 AM,
Post: #11
RE: Joint-venture jom?
Sebenarnye aku tengok macam tak ada aktiviti. Jadi aku nak buatlah sesuatu...
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
26-06-2011, 06:51 AM,
Post: #12
RE: Joint-venture jom?
(26-06-2011, 06:48 AM)Stynx Wrote: Sebenarnye aku tengok macam tak ada aktiviti. Jadi aku nak buatlah sesuatu...

jom join aktiviti, boleh tambah ilmu http://w3.tbd.my/forum-23.html Smile
[Image: GteM3.png]
Reply
26-06-2011, 09:27 AM,
Post: #13
RE: Joint-venture jom?
(26-06-2011, 06:51 AM)suhz Wrote:
(26-06-2011, 06:48 AM)Stynx Wrote: Sebenarnye aku tengok macam tak ada aktiviti. Jadi aku nak buatlah sesuatu...

jom join aktiviti, boleh tambah ilmu http://w3.tbd.my/forum-23.html Smile

[Image: 71.gif][Image: 71.gif]
tq abam..
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
26-06-2011, 10:40 AM,
Post: #14
RE: Joint-venture jom?
ni thread spam ke? ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
26-06-2011, 11:02 AM,
Post: #15
RE: Joint-venture jom?
(26-06-2011, 06:48 AM)Stynx Wrote: Sebenarnye aku tengok macam tak ada aktiviti. Jadi aku nak buatlah sesuatu...

aktiviti ape?
#1 post tu aku tak jelas sangat
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply


Forum Jump: