Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
01-06-2011, 05:58 PM,
Post: #1
Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
Td aku nk move 1 thread psal kes si |a|a (sbelum ni section tu hidden) dkt section ni tp aku accidently terdelete topic tu..

Nk recover balik x leh sbb x der backup tp aku ada screenshot fullpage thread tu untuk page 1 (browser history), discussion topic tu smpai page 9..

Sorry sbb terdelete.. X sngaja.. Sad

Screenshot :

http://hotfile.com/dl/119539619/088d091/...a.png.html

[Image: mw63E.gif]
Reply
01-06-2011, 06:14 PM,
Post: #2
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
xpelah dah terdelate nk buat mcm mana..
page tuh aku buat x nampak je

p/s: kita ban je Taz dari tbd nie..sape setuju angkat tangan mcm saya ;d
Reply
01-06-2011, 06:16 PM,
Post: #3
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
panjang woooo... pergh..
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
01-06-2011, 07:18 PM,
Post: #4
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
ape kaitan ngn tajuk topic yer?
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-06-2011, 07:37 PM,
Post: #5
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
kis dispute ni ce citer full story
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
01-06-2011, 08:06 PM,
Post: #6
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
aihhhs....panjang citer ni............waiting kemunculan |a|a
Reply
01-06-2011, 08:31 PM,
Post: #7
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
knp dgn 404 lak ni???
Reply
01-06-2011, 08:39 PM,
Post: #8
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-06-2011, 08:48 PM,
Post: #9
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
mak ai dedicated ape sampai RM700 lebih, banyak tu, bukan skit tu,
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
01-06-2011, 08:54 PM, (This post was last modified: 01-06-2011, 09:00 PM by 404myth.)
Post: #10
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 05:58 PM)Taz Wrote: Td aku nk move 1 thread psal kes si |a|a (sbelum ni section tu hidden) dkt section ni tp aku accidently terdelete topic tu..

Nk recover balik x leh sbb x der backup tp aku ada screenshot fullpage thread tu untuk page 1 (browser history), discussion topic tu smpai page 9..

Sorry sbb terdelete.. X sngaja.. Sad

Screenshot :

http://hotfile.com/dl/119539619/088d091/...a.png.html
da open public da ? Lulz
alamak bro , resit bankin , detail2 sumeh hilang ke ?
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
01-06-2011, 09:08 PM,
Post: #11
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 08:39 PM)p0pc0rn Wrote: underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d

betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad
Reply
01-06-2011, 09:11 PM,
Post: #12
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 09:08 PM)Underwear Wrote: betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad

Sad aku pon baru je taw ni... xda news pape lg ke??
Reply
01-06-2011, 09:21 PM,
Post: #13
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
jgn la hidden thread taz oiii..sepak kang..hahahahaa

p/s: taz blk melaka bila oi?
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
Reply
01-06-2011, 09:23 PM,
Post: #14
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
haha..hidden2 tu ade sebab le..myb tanak leak lagi..siasat dalaman dulu antara org2 yg dikenali..stended la Big Grin
hope kes ni dpt selesai cepat mungkin.
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-06-2011, 09:24 PM, (This post was last modified: 01-06-2011, 09:25 PM by 404myth.)
Post: #15
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 09:08 PM)Underwear Wrote:
(01-06-2011, 08:39 PM)p0pc0rn Wrote: underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d

betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad

mende nie kite tak boleh terus melulu , Taz buat hidden thread (Disputes Corner) coz nk discuss dulu and dpt kn penjelasaan dari kedua2 pihak,aku dan lala. info2 si |a|a suma aku da bagi ke dlm thread nie
NAMa:
NUM ACC:
TEL NUM :
RESIT BANKIN:
chatlogs sebagai bukti, dan si |a|a view topic tu tapi tak memberi respon apa2
die cume messeage aku via sms mengakatakan die Accident (takthu fakta atau auta) tapi aku tunggu and bersabar(Patient is Virtue)smpai la dekat 2bulan Big Grin
Thread dispus corner tu boleh di view oleh senior2 atau orang kepercayaan bro Taz! senior2 bkn bermaksud senior dlm tbd nie , senior dlm real life , da kawin , and mempunyai big experience tentang life sendiri!
baru2 nie die ade message yg die cube setelkn problem nie dlm minggu nie , kalau nk dikkut kn berapa kali delay , and die ckp die da terpakai duit aku tu ! tu aku tak kesah sgt and aku reply , bayar separuh pun tkpe, ansur2 pun tkpe, ceh mcm along ! tapi aku suruh die secepat mungkin a , nk pakai $$ buat belanje harian ! rokok pun da downgrade ke winston ROFL takmampu nk beli Dunhill da ongkos tarak ! tapi satu je la , hati msti tak tenang pnyer makan duit *****, baru2 nie plak ade seorang user lagi kene , haihzz sian plak aku tgk!
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply


Forum Jump: