Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
01-06-2011, 09:29 PM,
Post: #16
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
sumpah g ngerti mskd dari nie thread

* SubScribe ikut nyimak j dh
[Image: YRtWp.1.gif]
Reply
01-06-2011, 09:41 PM,
Post: #17
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 09:24 PM)404.NOT.FOUND Wrote:
(01-06-2011, 09:08 PM)Underwear Wrote:
(01-06-2011, 08:39 PM)p0pc0rn Wrote: underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d

betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad

mende nie kite tak boleh terus melulu , Taz buat hidden thread (Disputes Corner) coz nk discuss dulu and dpt kn penjelasaan dari kedua2 pihak,aku dan lala. info2 si |a|a suma aku da bagi ke dlm thread nie
NAMa:
NUM ACC:
TEL NUM :
RESIT BANKIN:
chatlogs sebagai bukti, dan si |a|a view topic tu tapi tak memberi respon apa2
die cume messeage aku via sms mengakatakan die Accident (takthu fakta atau auta) tapi aku tunggu and bersabar(Patient is Virtue)smpai la dekat 2bulan Big Grin
Thread dispus corner tu boleh di view oleh senior2 atau orang kepercayaan bro Taz! senior2 bkn bermaksud senior dlm tbd nie , senior dlm real life , da kawin , and mempunyai big experience tentang life sendiri!
baru2 nie die ade message yg die cube setelkn problem nie dlm minggu nie , kalau nk dikkut kn berapa kali delay , and die ckp die da terpakai duit aku tu ! tu aku tak kesah sgt and aku reply , bayar separuh pun tkpe, ansur2 pun tkpe, ceh mcm along ! tapi aku suruh die secepat mungkin a , nk pakai $$ buat belanje harian ! rokok pun da downgrade ke winston ROFL takmampu nk beli Dunhill da ongkos tarak ! tapi satu je la , hati msti tak tenang pnyer makan duit *****, baru2 nie plak ade seorang user lagi kene , haihzz sian plak aku tgk!

buat repot je senang..jalan penyelesaian terakhir..
sampai bila nak delay? sebulan? setahun? sampai mati
pon x bayar nak buat aper.kalo terdesak tak payah nak scam2..
bukanyer mak dye nazak + hidup merempat x de duet nak beli makanan..
ak mmg anti scammer ni.buat sakit hati je.scam ramai orang tu maknanya
dia tak insaf lagi. nak setel aper kalo dia still perangai lama?. GayFace

  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
01-06-2011, 10:05 PM,
Post: #18
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
ok la, naseb bek aku maintain winston hahahaha
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
01-06-2011, 10:29 PM,
Post: #19
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
Hasil siasatan aku, Taz ade kaitan dalam kes ini.

1. Dia delete thread tu dengan sengaja, tapi dah buat screenshot awal2 ( taktik biase )
2. Dia dapat saham 40/60 dari |a|a untuk hide-kan thread tu.
3. LOLJK saje je tengah bosan2 GayFace

|a|a oh |a|a , ngan melayu pun ko tibai. -.-
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
01-06-2011, 10:52 PM,
Post: #20
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
hurmm...~~ entah la.. memang jem la...
[Image: logo.png]
Reply
02-06-2011, 03:41 AM,
Post: #21
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 08:39 PM)p0pc0rn Wrote: underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d
(01-06-2011, 09:08 PM)Underwear Wrote: betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad

Aku bkn ska2 ati jer hide section tu tp psal privacy si 404 dgn si lala ni, aku hiddenkn dlu section & cari detail2 lg btul ke x report yg 404 aka aman ni.. Klau btol & ada bukti yg ckup, baru discuss & cari detail2 si lala ni.. X nk kecoh dlu sbenarnya.. Klau btol si lala tu ada problem & dh trpakai duit tu, dia bleh contact dgn si aman sndiri bgitau.. Ni dh dkt sbulan still x der apa2 info & tetiba plak ada kes lain yg si lala ni pn scam dia so aman & other user yg boleh view topic tu mintak open jer public bg reveal to another user..

(01-06-2011, 08:54 PM)404.NOT.FOUND Wrote: da open public da ? Lulz
alamak bro , resit bankin , detail2 sumeh hilang ke ?

Rsanya dh ilang la kot bro sbb resit tu aku x save pn dlm laptop aku ni.. Nk screenshot pun x smpat..
Detail psal si lala tu still ada skit sbb aku update dkt page 1 dlu, so dlm screenshot kt atas still ada nama dia, nmber bank, phone number & x ingt lg aper ada..

(01-06-2011, 09:21 PM)th3phantom Wrote: jgn la hidden thread taz oiii..sepak kang..hahahahaa

p/s: taz blk melaka bila oi?

Psal hidden refer atas..

p/s : Xtau lg.. Maybe minggu dpan kot..

(01-06-2011, 10:29 PM)Chuck Wrote: Hasil siasatan aku, Taz ade kaitan dalam kes ini.

1. Dia delete thread tu dengan sengaja, tapi dah buat screenshot awal2 ( taktik biase )
2. Dia dapat saham 40/60 dari |a|a untuk hide-kan thread tu.
3. LOLJK saje je tengah bosan2 GayFace

|a|a oh |a|a , ngan melayu pun ko tibai. -.-

X silap aku ada software yg boleh detect gambo tu bila diamik screenshot, pkai aper bla bla bla.. Klau rajin pegi cari software tu & post bila time/tarikh screenshot tu aku amik & meh compare dgn time aku accidently deleted thread tu..
Klau x sma aku cari ko smpai dpt la? Nk mcm tu? Aku ada jer mmber kt JB..
[Image: mw63E.gif]
Reply
02-06-2011, 03:55 AM,
Post: #22
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
@Taz
Saba diorg gurau je tu..
Lgi pn bnda "ter" bkn sengaja delete.

@404
Ish.. Tumpang simpati lah.. 700 rat bkn sikit tu..
Harap smua dpt diselesaikan cara baik..
Reply
02-06-2011, 03:57 AM,
Post: #23
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(02-06-2011, 03:41 AM)Taz Wrote: X silap aku ada software yg boleh detect gambo tu bila diamik screenshot, pkai aper bla bla bla.. Klau rajin pegi cari software tu & post bila time/tarikh screenshot tu aku amik & meh compare dgn time aku accidently deleted thread tu..
Klau x sma aku cari ko smpai dpt la? Nk mcm tu? Aku ada jer mmber kt JB..

mmg ade software tu. ;)

>.> ape kaitan aku ngan enko. sje je tdi tu, bengang psal |a|a and x dpt tngk thread ori ;)
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
02-06-2011, 03:59 AM, (This post was last modified: 02-06-2011, 04:00 AM by 404myth.)
Post: #24
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
Quote:Rsanya dh ilang la kot bro sbb resit tu aku x save pn dlm laptop aku ni.. Nk screenshot pun x smpat..
Detail psal si lala tu still ada skit sbb aku update dkt page 1 dlu, so dlm screenshot kt atas still ada nama dia, nmber bank, phone number & x ingt lg aper ada..
hmm kalau mcm tu takpe la bro , nk buat mcm mane Big Grin

Quote:X silap aku ada software yg boleh detect gambo tu bila diamik screenshot, pkai aper bla bla bla.. Klau rajin pegi cari software tu & post bila time/tarikh screenshot tu aku amik & meh compare dgn time aku accidently deleted thread tu..
Klau x sma aku cari ko smpai dpt la? Nk mcm tu? Aku ada jer mmber kt JB..

rileks la Taz die bergurau je tu Big Grin
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
02-06-2011, 01:08 PM,
Post: #25
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
selesaikan dgn baik la, xmo la jd mcm xshimex dulu , "im Quit" .. dgn rasa hampa..
Reply
02-06-2011, 01:44 PM,
Post: #26
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(01-06-2011, 09:24 PM)404.NOT.FOUND Wrote:
(01-06-2011, 09:08 PM)Underwear Wrote:
(01-06-2011, 08:39 PM)p0pc0rn Wrote: underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d

betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad

mende nie kite tak boleh terus melulu , Taz buat hidden thread (Disputes Corner) coz nk discuss dulu and dpt kn penjelasaan dari kedua2 pihak,aku dan lala. info2 si |a|a suma aku da bagi ke dlm thread nie
NAMa:
NUM ACC:
TEL NUM :
RESIT BANKIN:
chatlogs sebagai bukti, dan si |a|a view topic tu tapi tak memberi respon apa2
die cume messeage aku via sms mengakatakan die Accident (takthu fakta atau auta) tapi aku tunggu and bersabar(Patient is Virtue)smpai la dekat 2bulan Big Grin
Thread dispus corner tu boleh di view oleh senior2 atau orang kepercayaan bro Taz! senior2 bkn bermaksud senior dlm tbd nie , senior dlm real life , da kawin , and mempunyai big experience tentang life sendiri!
baru2 nie die ade message yg die cube setelkn problem nie dlm minggu nie , kalau nk dikkut kn berapa kali delay , and die ckp die da terpakai duit aku tu ! tu aku tak kesah sgt and aku reply , bayar separuh pun tkpe, ansur2 pun tkpe, ceh mcm along ! tapi aku suruh die secepat mungkin a , nk pakai $$ buat belanje harian ! rokok pun da downgrade ke winston ROFL takmampu nk beli Dunhill da ongkos tarak ! tapi satu je la , hati msti tak tenang pnyer makan duit *****, baru2 nie plak ade seorang user lagi kene , haihzz sian plak aku tgk!

aww damn .
thread yang terdelete tu kat section ,mane ?
or section tu mmg hiden ?

alhamdulillah rm 30 jea , aku d sms dye baru2 nea ,
'' beware ''
tau plak dye balas ,
budak nea bila nk tobat ?
haish . . .
Reply
02-06-2011, 03:28 PM,
Post: #27
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(02-06-2011, 01:44 PM)6b2 Wrote:
(01-06-2011, 09:24 PM)404.NOT.FOUND Wrote:
(01-06-2011, 09:08 PM)Underwear Wrote:
(01-06-2011, 08:39 PM)p0pc0rn Wrote: underwear,dolod screenshot taz kasik tu baru kau akan faham..aku pun cmtu gak tadi ;d
tu la..geram tol aku byk hidden2 thread nih..mngkonpiuskan betul ;d

betul tu...takpyh la hidden thread......kesian kt aku ..org2 biasa niSadSad

mende nie kite tak boleh terus melulu , Taz buat hidden thread (Disputes Corner) coz nk discuss dulu and dpt kn penjelasaan dari kedua2 pihak,aku dan lala. info2 si |a|a suma aku da bagi ke dlm thread nie
NAMa:
NUM ACC:
TEL NUM :
RESIT BANKIN:
chatlogs sebagai bukti, dan si |a|a view topic tu tapi tak memberi respon apa2
die cume messeage aku via sms mengakatakan die Accident (takthu fakta atau auta) tapi aku tunggu and bersabar(Patient is Virtue)smpai la dekat 2bulan Big Grin
Thread dispus corner tu boleh di view oleh senior2 atau orang kepercayaan bro Taz! senior2 bkn bermaksud senior dlm tbd nie , senior dlm real life , da kawin , and mempunyai big experience tentang life sendiri!
baru2 nie die ade message yg die cube setelkn problem nie dlm minggu nie , kalau nk dikkut kn berapa kali delay , and die ckp die da terpakai duit aku tu ! tu aku tak kesah sgt and aku reply , bayar separuh pun tkpe, ansur2 pun tkpe, ceh mcm along ! tapi aku suruh die secepat mungkin a , nk pakai $$ buat belanje harian ! rokok pun da downgrade ke winston ROFL takmampu nk beli Dunhill da ongkos tarak ! tapi satu je la , hati msti tak tenang pnyer makan duit *****, baru2 nie plak ade seorang user lagi kene , haihzz sian plak aku tgk!

aww damn .
thread yang terdelete tu kat section ,mane ?
or section tu mmg hiden ?

alhamdulillah rm 30 jea , aku d sms dye baru2 nea ,
'' beware ''
tau plak dye balas ,
budak nea bila nk tobat ?
haish . . .

boleh tunjuk bukti beliau ade sms ko cam tu?;d
U2F5YSBzYW5nYXQga2FjYWsuLm11YWhhaGEuLjtE
Reply
12-06-2011, 08:54 PM,
Post: #28
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
ape kesinambungan kes ni?
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
12-06-2011, 08:59 PM,
Post: #29
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
(12-06-2011, 08:54 PM)p0pc0rn Wrote: ape kesinambungan kes ni?

X tau.. Details si lala ni 404 ada.. Depend dkt dia la mcm mna nk setel..
[Image: mw63E.gif]
Reply
12-06-2011, 09:29 PM,
Post: #30
RE: Case 1 : 404.NOT.FOUND vs |a|a
| a | a ni spe?..x pnh dgr pon !
Facebook : Ayai Jeff 잘생긴 형제

[Image: toothless_dragon1.jpg?w=312&h=327]
Reply


Forum Jump: