Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minidwep GTK
14-05-2011, 11:16 PM, (This post was last modified: 14-05-2011, 11:26 PM by codesolstice.)
Post: #1
Minidwep GTK
Code:
http://u.115.com/file/a4353ydy

Link ni utk download Minidwep GTK, tool utk aircrack. Jumpe mende ni mse bace tentang Beini OS dan juga Comfast kat forum (tak igt dah kat mne).

Ni bagus punya app, ada org thumbs up kat dlm forum backtrack...
Code:
http://www.backtrack-linux.org/forums/tool-requests/2076-minidwep.html

spe2 ader simpan, boleh tolong share... nmpak mcm best.



it's been a while i didn't do any foruming.. bout 4 months since this is the year for me to SPM... wahahaha

update : spe2 nak, leh try download via link nie:
Code:
http://uploaded.to/file/zulmmr
takper la.. dah jumpa tapi tak test lagi..

Code:
http://hotfile.com/dl/113490386/02c02b3/minidwep-gtk-20213-ubuntu.deb.html
Reply
15-05-2011, 01:54 AM,
Post: #2
RE: Minidwep GTK
thanks u...Love
Big GrinBig Grin
Reply
15-05-2011, 12:11 PM,
Post: #3
RE: Minidwep GTK
Code:
http://www.mediafire.com/?rx7nxu08oq2f6

link lainGayFace
Reply
07-06-2011, 08:24 AM,
Post: #4
RE: Minidwep GTK
bump GayFace yeeeeeee
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
07-06-2011, 11:39 AM,
Post: #5
RE: Minidwep GTK
ni kira cm automate tool utk wep cracking eh?
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
10-07-2011, 11:14 AM,
Post: #6
RE: Minidwep GTK
memang user friendly soft ni...boleh export je handshake .cap file yang tak dapat di crack oleh default dictionary ke aircrack gui and the rest is history....
Reply
23-07-2011, 07:08 PM,
Post: #7
RE: Minidwep GTK
Ni utk linux ke windows........???
Reply
14-10-2011, 12:37 AM, (This post was last modified: 14-10-2011, 12:39 AM by Fakhru.)
Post: #8
RE: Minidwep GTK
Tngah google psal Minidwep-gtk terjumpa plak thread nih..
bump and thanks yea tuan tanah
Downloading GayFace
Reply
14-10-2011, 09:07 AM,
Post: #9
RE: Minidwep GTK
(07-06-2011, 11:39 AM)nothinghere Wrote: ni kira cm automate tool utk wep cracking eh?

a'ah..cam beini jgk, minidwep GTK ni de dlm beini..btw, web beini dh x share beini..skg x tau la ;d
tp lg sng gn beini drp minidwep GTK bg pngguna yg x familiar dgn linux environmnt.
Reply
14-10-2011, 10:28 AM,
Post: #10
RE: Minidwep GTK
(10-07-2011, 11:14 AM)dcruins Wrote: memang user friendly soft ni...boleh export je handshake .cap file yang tak dapat di crack oleh default dictionary ke aircrack gui and the rest is history....

dah try dan berjaya ke...brape lame mase diambil utk crack file .cap yg ko try nk crack tu? dan dia bruteforce crack ke ?
Reply
24-01-2012, 06:59 PM,
Post: #11
RE: Minidwep GTK
thanks..dapat gak kt sini..puas google..hihihi
@fakhru :O
Reply
20-04-2012, 04:06 AM, (This post was last modified: 20-04-2012, 04:06 AM by geeLasT.)
Post: #12
RE: Minidwep GTK
eh,. dah download cmner nk gune ea? kcik gk saiz file ni..

b4 ni sy guna minidwep-gtk kat linux jer,.
Reply
20-04-2012, 12:29 PM,
Post: #13
RE: Minidwep GTK
(20-04-2012, 04:06 AM)geeLasT Wrote: eh,. dah download cmner nk gune ea? kcik gk saiz file ni..

b4 ni sy guna minidwep-gtk kat linux jer,.

ermm.. ni pun untk linux je kot.. extension pun .deb.. GayFace

Derpina

Reply


Forum Jump: