Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nak tanya pasal Phone C5-03
25-03-2011, 11:47 PM,
Post: #1
Nak tanya pasal Phone C5-03
aku baru beli HP ni, baru segenap 1 minggu, nak tanya boleh ke install Garmin GPS, sebab time aku beli dia cakap x boleh, bilew aku tanya kat kedai lain boleh,

then sebelum aku nk install garmin, aku nk buang ovi maps, sebab makan file aku besar gilew 1.2GB dari memory aku 2GB

so sape leh ajar GayFace
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
26-03-2011, 09:41 AM,
Post: #2
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
Otai BB x reti bab2 NOcia ni GayFace .. garmin tu, ade kat symbian section.

and MOD/ADMIN please move thread ni ke phone ( symbian ) section.
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
26-03-2011, 10:13 AM,
Post: #3
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
Thread Close, Terima Kasih kepada Pakcik Google~
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
26-03-2011, 09:07 PM,
Post: #4
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
(26-03-2011, 10:13 AM)MrKroit Wrote: Thread Close, Terima Kasih kepada Pakcik Google~


kongsikan jawapan dan cara penyelesian seblum close topic. supaya boleh di jadikan panduan untuk user lain.
Reply
27-03-2011, 12:09 AM,
Post: #5
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
baik saya buat thread baru
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
06-06-2011, 07:20 PM,
Post: #6
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
(25-03-2011, 11:47 PM)MrKroit Wrote: aku baru beli HP ni, baru segenap 1 minggu, nak tanya boleh ke install Garmin GPS, sebab time aku beli dia cakap x boleh, bilew aku tanya kat kedai lain boleh,

then sebelum aku nk install garmin, aku nk buang ovi maps, sebab makan file aku besar gilew 1.2GB dari memory aku 2GB

so sape leh ajar GayFace
tak silap aku la..ovi map ni kecik je..tp yg buat dia jadi besar sbb map loader tu..
fyi,map malaysia kecik je lbh kurang 50mb..
solusi dia..kau kene konek kan hp kau tu dgn ovi suite,then pg kat bahagian maps..kat situ la kau boleh buang map yg kau tak guna,contohnyer map cina yg makan 500mb x silap.. GayFace
kat situ gak la kita boleh update map..kahkahkah ROFL
Reply
06-06-2011, 07:54 PM,
Post: #7
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
salam MrKroit,

aku pon pakai hset ni jgk.... aku install sendiri jer.....boleh pakai garmin nset ni... ok..sekian..

http://www.freshsnowboards.co.uk/uploads/

Anugerah paling tak terhingga adalah lahir dalam agama Islam



Reply
06-06-2011, 08:39 PM,
Post: #8
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
dah berjaya install, dan siap buat tuto lagi =P
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
17-06-2011, 05:03 PM,
Post: #9
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
Ko punya ada remote drive x?? Aku nak setting x jadi plak
Quote::3 GAJINJANE qoute 2day X 0day = 0 and always 0 but no infinity :3
Reply
10-08-2011, 09:07 PM,
Post: #10
RE: Nak tanya pasal Phone C5-03
Aku install Garmin sendiri je. Mmg sapot fon ni. Tp msalah satu je. Bila install garmin xleh on fon. Kna buang memory card pastu on.

p/s: aku install garmin kt dlm memory card. Big Grin
Reply


Forum Jump: