Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garmin Mobile XT for Smartphone V2
26-05-2011, 01:31 PM,
Post: #16
RE: Garmin Mobile XT for Smartphone V2
aku try install GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.exe kat memori kad aku..pas 2 ble nk msuk garmin je..die tolak sringgit or skupang krdt aku..aduyai...sblm ni xpnh tolak krdt pun..cmne nk buat??
Reply
26-05-2011, 02:58 PM,
Post: #17
RE: Garmin Mobile XT for Smartphone V2
(26-05-2011, 01:31 PM)manlaikat Wrote: aku try install GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.exe kat memori kad aku..pas 2 ble nk msuk garmin je..die tolak sringgit or skupang krdt aku..aduyai...sblm ni xpnh tolak krdt pun..cmne nk buat??

ko da reg serial utk map tuu.??
letak serial kat dalam garmin folder.??
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
26-05-2011, 06:24 PM,
Post: #18
RE: Garmin Mobile XT for Smartphone V2
x de aku register sbb aku dah buang blk bende yg aku install td..tp jadi same jgk..die tolak skupang krdt aku ble aku on garmin..cmne nk uat?
Reply
26-05-2011, 07:25 PM,
Post: #19
RE: Garmin Mobile XT for Smartphone V2
@manlaikat, uninstall pas tu install baru ..
settle ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
26-05-2011, 09:56 PM,
Post: #20
RE: Garmin Mobile XT for Smartphone V2
(26-05-2011, 07:25 PM)SoLarIZe Wrote: @manlaikat, uninstall pas tu install baru ..
settle ..

hehe..ok..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Antivirus For Mobile hujanpagi 5 682 25-10-2012, 07:58 PM
Last Post: penguinkecewa
  [TUT] How to Install Garmin XT atau GPS MrKroit 21 5,907 19-04-2012, 02:50 PM
Last Post: jigiey88
Bug Remote drive Mobile & Computer (SyS^3) Nokia O1 0 579 17-06-2011, 05:06 PM
Last Post: O1

Forum Jump: