Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ep bday aNaZ
14-03-2011, 06:02 PM, (This post was last modified: 14-03-2011, 06:04 PM by RFC792.)
Post: #1
Ep bday aNaZ
Selamat Hari Jadi Kepada aNaZ ,yg meningkat tua..yang ke 18tahun pd harini..Semoga dirahmati Allah selalu Smile

P/S: bkn snang aku nk bkak thread tau,sayangi abg abang di tbd nie yea GayFace
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
14-03-2011, 06:53 PM,
Post: #2
RE: Ep bday aNaZ
selamat hari lahir......Semoga dirahmati Allah selalu Smile
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
14-03-2011, 07:02 PM,
Post: #3
RE: Ep bday aNaZ
Semoga Ceria Selalu.. Selamat hari lahir.. Smile
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
14-03-2011, 07:03 PM,
Post: #4
RE: Ep bday aNaZ
Selamat hari lahir Anaz! Big Grin
Spoiler:
[Image: srk-speedtest-net-results-kilobytes.jpg]
Reply
14-03-2011, 08:44 PM,
Post: #5
RE: Ep bday aNaZ
[Image: smiliegenerator_test.png]

Yeay~ Anaz dah tua..boleh la apply lesen kete
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
14-03-2011, 09:50 PM,
Post: #6
RE: Ep bday aNaZ
anaz Selamat hari lahir!!...anaz pastikan berikan hadiah kat ibu ko,kerna ibu mu telah melahirkan mu..Big GrinBig Grin
PHP Code:
Get a Free Hosting Domain at " http://tny.cz/bcc10d6c " 

Reply
14-03-2011, 10:22 PM,
Post: #7
RE: Ep bday aNaZ
happy birthday to me
*gaya usop kak limah GayFace
[Image: Coolface.png]
[Image: ffffff]

Reply
14-03-2011, 10:36 PM,
Post: #8
RE: Ep bday aNaZ
(14-03-2011, 10:22 PM)wan Wrote: happy birthday to me
*gaya usop kak limah GayFace

ROFLGayFace
PHP Code:
Get a Free Hosting Domain at " http://tny.cz/bcc10d6c " 

Reply
15-03-2011, 06:53 AM,
Post: #9
RE: Ep bday aNaZ
Thank you thank you thank you to sape2 yang tau and wish birthday aku, kat TBD ( brape kerat je ) dan kat FB ( berkerat-kerat ) :] especially to bro VISZ.
" P/S: bkn snang aku nk bkak thread tau,sayangi abg abang di tbd nie yea GayFace " , omg terharu... tq bro.. hehe Big Grin

And thanks to Suhz sebab bagitau aku pasal thread ni. Serious aku x prasan, sebab aku terlebih luangkan masa kat BB, txting bini, on-call ngan bini, bbm, minecraft dan lain2. hehe, being GayFace kejap..

sape2 nk ajk aku pi clubbing kat Stulang, digalakkan ye Big Grin ..

tenkiu GayFace
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
15-03-2011, 07:14 AM,
Post: #10
RE: Ep bday aNaZ
fulamak... nak gi clubbing ler pulak!!! baek pegi celebrate kat kfc.. nanti mai spon ayam kfc.. lagi best
=====================
G1rl5 ru13s
=====================
Reply
15-03-2011, 07:21 AM,
Post: #11
RE: Ep bday aNaZ
epi besday Big Grin
[Image: 54986369.png]
Reply
15-03-2011, 07:22 AM,
Post: #12
RE: Ep bday aNaZ
Eppy Bday GayFace
Reply
15-03-2011, 07:59 AM,
Post: #13
RE: Ep bday aNaZ
Mai : hoho, kfc dah jemu tngk muke encik anaz. kah3...

Perasaan GayFace
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
15-03-2011, 09:03 AM,
Post: #14
RE: Ep bday aNaZ
HP Belated BD bro.. bila nak naik kelamin pelamin? GayFace
Reply
15-03-2011, 10:07 AM,
Post: #15
RE: Ep bday aNaZ
belanja la we all kfc ,haha,pos jgn xpos Big Grin
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Happy Bday Lone Ranger / Lone @ whiteshen parkerhanafi 8 1,769 18-02-2013, 05:50 PM
Last Post: whiteshen
  Happy Bday Ajul~ RFC792 23 3,320 27-08-2011, 05:28 PM
Last Post: RFC792
  Happy Bday Hanafi Bhari parkerhanafi 21 3,313 21-07-2011, 02:19 PM
Last Post: parkerhanafi

Forum Jump: