Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sell] - US VPS...
09-05-2011, 09:04 PM, (This post was last modified: 24-05-2011, 02:21 PM by popiaz.)
Post: #46
RE: [Sell] - US VPS...
Boleh tahu container apa guna? (openvz/vmware/virtuozzo). Datacenter US mana?
Reply
09-05-2011, 09:34 PM,
Post: #47
RE: [Sell] - US VPS...
OpenVZ™ Xen Paravirtualization and Xen HVM support..
Reply
09-05-2011, 10:09 PM,
Post: #48
RE: [Sell] - US VPS...
win ada tak bro..aku nk letak run software
Reply
09-05-2011, 10:16 PM,
Post: #49
RE: [Sell] - US VPS...
(09-05-2011, 10:09 PM)Underwear Wrote: win ada tak bro..aku nk letak run software

win xde.. dan mmg xkn dpt harga mcm tu..
Reply
09-05-2011, 10:23 PM,
Post: #50
RE: [Sell] - US VPS...
(09-05-2011, 08:52 PM)s1m3n Wrote: Actually aku x tahu vps tu apa..hehe nampak mcm interesting....so nak tanya apa itu vps..scara ringkas pun x pa...bg hint..huhu

aku dah search, ni yg aku jumpa http://lumenforex.com/tutorials-mainmenu...vps-..tapi still x faham...kalau ad page2 lain kongsikan ea..hehe sori kalau slh post..

Virtual private server adalah istilah pemasaran yang digunakan oleh Internet perkhidmatan hosting untuk merujuk kepada mesin virtual untuk digunakan secara eksklusif oleh satu pelanggan perkhidmatan. Istilah ini digunakan untuk menekankan bahawa mesin virtual, meskipun berjalan di peranti perisian pada komputer fizikal yang sama sebagai mesin virtual pelanggan lain, secara fungsional sama dengan sebuah komputer secara fizikal berasingan, didedikasikan untuk keperluan pelanggan individu, mempunyai policy yang berasingan fizikal komputer, dan boleh dikonfigurasikan untuk dijalankan sebagai sebuah komputer Server Virtual Dedicated Server Istilah atau VDS digunakan lebih jarang untuk konsep yang sama. Sistem mungkin Tamu sepenuhnya virtual, paravirtualized, atau hibrida dari keduanya.


nie aku translate pki google translate..skrg phm x? Smile
Reply
10-05-2011, 12:06 AM,
Post: #51
RE: [Sell] - US VPS...
(09-05-2011, 10:16 PM)r3v3r7 Wrote:
(09-05-2011, 10:09 PM)Underwear Wrote: win ada tak bro..aku nk letak run software

win xde.. dan mmg xkn dpt harga mcm tu..

aduh..xdpt deng nk run softwareSadSad
Reply
10-05-2011, 02:48 AM,
Post: #52
RE: [Sell] - US VPS...
tuan tanah yg ni ada stock lg x?

VPS RM100/6month:
40 GB Hard Drive
1 TB Bandwidth
512 MB RAM
1 IP Address
Reply
14-05-2011, 01:03 PM,
Post: #53
RE: [Sell] - US VPS...
ping utk hari nih!!!

info: Stock utk semua package masih ade..
Reply
19-05-2011, 05:58 PM,
Post: #54
RE: [Sell] - US VPS...
Bump for available VPS:
- Fully UNMANAGED, no control panel
- No yearly plan, no testing, no money back, no scam!!!
- Current DC located at Orlando and will migrate to Dallas around 1st June..
----------------------
VPS RM50/6month:
----------------------
10 GB Hard Drive
200 GB Bandwidth
128 MB RAM
1 IP Address

----------------------
VPS RM80/6month:
----------------------
20 GB Hard Drive
500 GB Bandwidth
256 MB RAM
1 IP Address

----------------------
VPS RM100/6month:
----------------------
40 GB Hard Drive
1 TB Bandwidth
512 MB RAM
1 IP Address
Reply
20-05-2011, 12:11 PM, (This post was last modified: 20-05-2011, 12:12 PM by r3v3r7.)
Post: #55
RE: [Sell] - US VPS...
New updates:

New Data Centre located at Dallas with premium bandwidth..

ps:\\ Pada yg dah beli, anda kini ada 2 SERVER + 2 IP (orlando dan dallas) sehingga 1 June 2011 dengan bandwidth direset kepada 0.. w0w!!!
Reply
23-05-2011, 02:36 PM,
Post: #56
RE: [Sell] - US VPS...
New HOT updates:

ipv6 available for FREE at all VPS packages.. okthxbye..
Reply
24-05-2011, 12:18 AM,
Post: #57
RE: [Sell] - US VPS...
PM ME FOR this

----------------------
VPS RM100/6month:
----------------------
40 GB Hard Drive
1 TB Bandwidth
512 MB RAM
1 IP Address

payment paypal
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
24-05-2011, 12:21 AM,
Post: #58
RE: [Sell] - US VPS...
(24-05-2011, 12:18 AM)MrKroit Wrote: PM ME FOR this

----------------------
VPS RM100/6month:
----------------------
40 GB Hard Drive
1 TB Bandwidth
512 MB RAM
1 IP Address

payment paypal

why should i PM u? U should have to PM me together with hostname and os.. paypal is fine if u dont mind with the % by paypal..better m2u..
Reply
28-05-2011, 01:55 PM,
Post: #59
RE: [Sell] - US VPS...
pada yg beli server, sorry sbb server slow skit(700kbps-800kbps)..
server dlm process tukar DC.. so, dlm week 1 bulan 6, server "mungkin" akan laju mcm server lama(9-12mbps).. ok tq..
Reply
28-05-2011, 04:33 PM,
Post: #60
RE: [Sell] - US VPS...
@r3v3r7: Padan la. ok noted. Maki sikit hoster kasi speed cepat ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  (SELL)Laptop Asus 2nd 6b2 17 1,286 26-11-2013, 08:01 AM
Last Post: matz
  aspire 4741G for sell 6b2 25 2,744 22-10-2012, 11:02 AM
Last Post: 6b2
  [SELL]Dell Notebooks For Sale biborn 22 4,396 22-09-2011, 09:00 AM
Last Post: raj
  Iphone 4 32GB For Sell SoLarIZe 43 5,729 23-08-2011, 06:08 AM
Last Post: 404myth
  SELL >> C4 (CodeClicker Complete Checker) coolankalink 2 1,619 02-08-2011, 07:38 AM
Last Post: coolankalink
  [SELL] Account Fifa Online 2 Iahgames MrKroit 21 3,868 28-03-2011, 10:05 PM
Last Post: MrKroit
  [sell] targeted email database 848436 0 530 01-01-2011, 02:14 PM
Last Post: 848436
  Sell Unifi / Streamyx and celcom broadband . zackry 12 2,206 31-10-2010, 12:39 PM
Last Post: abgstreamyx
  Kelisa 2002,Gxi for sell RFC792 4 1,545 03-06-2010, 10:22 PM
Last Post: RFC792
  vcc for sell murah2... aka 7 1,423 06-05-2010, 09:11 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: