Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DOWNLOAD] Galaxy Crypter + USG Private Edition [DOWNLOAD]
01-12-2010, 05:24 PM,
Post: #16
RE: [DOWNLOAD] Galaxy Crypter + USG Private Edition [DOWNLOAD]
(01-12-2010, 03:12 PM)ajul Wrote:
(30-11-2010, 04:09 PM)co2h2ch4 Wrote: ini utk apa.........mohon tunjuk ajar

ini crypter ..guna utk crypt server file jadi undetect.
(30-11-2010, 07:31 PM)pijat Wrote: Anyone boleh tolong masalah aku kat atas tu...?


check line 35 ..ada duplicate item..remove line tu..

Bro Ajul, aku tahu ler ada duplicate syntax kat situ .But why this happen sbb ni adalah auto generate stub dr tool tu sendiri. X mungkin dia buat duplicate lak. Lain ler aku yg codekan sendiri..hehehe. Sesiapa yg dah try generate stub tu ada problem camni gak tak?
[Image: Death_Has_Come__error__by_Oni_Kaibutsu.png]
Reply
01-12-2010, 08:56 PM,
Post: #17
RE: [DOWNLOAD] Galaxy Crypter + USG Private Edition [DOWNLOAD]
er..there always a bug in software..sebab tu kena fix ...ajul tau tu stub generator dan crypter..AIO...so dah tau ada duplicate syntax kenapa xremove je? xmungkin ada duplicate?haha..benda tu kan source ..for sure la bro pijat leh coded balik ..repair..fix bug etc.ajul xreti benda2 ni maybe bro pijat lebih memahami Smile

P/S: maybe terjadi sebab random function yg generate same variable..sebab tu ada ambigous and duplicate data kot.just my guess.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
01-12-2010, 09:30 PM,
Post: #18
RE: [DOWNLOAD] Galaxy Crypter + USG Private Edition [DOWNLOAD]
link die ok x?
sbb nk download x bole la..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Simple Crypter? D4RK_5Y5T3M 4 1,215 19-02-2012, 09:09 PM
Last Post: ripper
  Make a stub out of crypter? D4RK_5Y5T3M 2 875 15-02-2012, 05:47 PM
Last Post: D4RK_5Y5T3M

Forum Jump: