Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VB + API
18-11-2010, 01:10 AM,
Post: #1
VB + API
sgt membantu utk pengaturcara yang nak develop sesuatu yang kompleks..
dengan mengunakan API pada windows.. ni siap kasi contoh.. pada kita.

[Image: ag4.gif]

Sedut

http://allapi.mentalis.org/agnet/apiguide.shtml
Reply
18-11-2010, 11:23 AM,
Post: #2
RE: VB + API
wow thanks masokis Big Grin
sgt membantu...
Reply
18-11-2010, 09:21 PM,
Post: #3
RE: VB + API
huhu..best belajar pasal API ni sebab kita dah more direct to windows system je Big Grin
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
08-05-2013, 10:34 PM,
Post: #4
RE: VB + API
Thanks.. ^_^
Respect People, Power of Word. Big Grin
Reply
10-05-2013, 05:37 PM,
Post: #5
RE: VB + API
Bahan lain yang boleh dijadikan rujukan,

http://www.jasinskionline.com/windowsapi/ref/index.html

Website ini pun bagi aku nice jugak untuk dijadikan extra reference.

Sape2 yang tahu website lain or ape2 yang boleh dijadikan sebagai bahan rujukan leh tolong share2 sekali kat sini, sebab kalau pening tengok 1 reference ni boleh rujuk reference lain pulak. Smile
Respect People, Power of Word. Big Grin
Reply
10-05-2013, 05:46 PM, (This post was last modified: 10-05-2013, 05:48 PM by shahril.)
Post: #6
RE: VB + API
(10-05-2013, 05:37 PM)hazard74 Wrote: Bahan lain yang boleh dijadikan rujukan,

http://www.jasinskionline.com/windowsapi/ref/index.html

Website ini pun bagi aku nice jugak untuk dijadikan extra reference.

Sape2 yang tahu website lain or ape2 yang boleh dijadikan sebagai bahan rujukan leh tolong share2 sekali kat sini, sebab kalau pening tengok 1 reference ni boleh rujuk reference lain pulak. Smile

nice, tool yng masokis post + website tuh + win32 programmer reference ebook = terbaik Smile
aku pon hari tu ada belajar win32 c++ coding, maybe leh jadi rujukan aku nnti..
Reply
11-05-2013, 04:02 AM,
Post: #7
RE: VB + API
Share win32 programmer reference ebook tu bro, nak jugak hehehe ;b
Respect People, Power of Word. Big Grin
Reply


Forum Jump: