Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[phis] totoro + maybank2u
11-11-2010, 10:22 AM,
Post: #16
RE: [phis] totoro + maybank2u
bukan semua dapat email free. free email dah stop dari tahun lepas lagi.
[Image: GteM3.png]
Reply
11-11-2010, 10:27 AM,
Post: #17
RE: [phis] totoro + maybank2u
oo baguzle klu cmtu...harap xde lg user abuse mcm ni...mmg kes besar ni, bkn main2...
klu repot polis pun, kene serbu terus rumah mamat ni...
duit punya hal ni..sape tak bangang... ;)

btw, aku report aredi to Maybank2U, sori...
Reply
11-11-2010, 10:29 AM,
Post: #18
RE: [phis] totoro + maybank2u
(11-11-2010, 10:20 AM)totoro Wrote:
(11-11-2010, 10:16 AM)visz Wrote:
(11-11-2010, 10:11 AM)totoro Wrote: helo tuan tanah ada ni, br bangun daa...

bkn pe, dpt email phishing tu mlm td..tu yg tekezut tu bile aku enter tdbsecurity.com tu dia redirect ke sini, aku ingt, tuan forum/web ni yg buat phishing mmg nkkene la..

so aku andaikn korang ada bg emel free kt user? mcm tu ke? patutla...ada yg abuse..belajar techie2 pnye teknik dr sini, lepas tu terus praktikkn..mmg bijak yg xbertempat btul...

tak ke naya klu orang login Maybank2u tu, free2 makan duit haram, masuk neraka jahanam...
aku rasa, baik korang tak yah bg free email kt user la, sbb ada satu forum yg aku kenal tu , hosting n domain dia BAN terus pasal suspected phishing n threat to internet users..

pasal setitik nila, rosak sebelanga air milo..

sorry bro,dalm rules n policy kt sini,admin x galakkan benda2 mcmnie..lgpun website nie purpose bkn utk hacking or buat dajal kt org lain..semua nya masih belajar...kalau dah sah2 kantoi mcmnie,admin akan buat tindakan susulan..ttg email nie,bkn semua yang dpt email free dr pihak tbd..

ok gud...jgn smpai aku repot kt MYNIC plak... ;p
nnti silap2 haribln, domain kene BAN...

tak perlu cakap macam tu, nak report.. report je. Memang kat sini ktorg neutral, tak sokong benda2 yang tak elok. Aku sedia membalas hujah anda. TQ.
[Image: GteM3.png]
Reply
11-11-2010, 10:32 AM,
Post: #19
RE: [phis] totoro + maybank2u
thanks bro! btw, forum ni mcm best...ada jgk forum melayu yg psal techie2 mcm ni...aku slalu lepak kt forum omputih je sbb tak tau ada forum melayu mcm ni heheh...gud luck bro! keep it up lah...
Reply
11-11-2010, 10:34 AM, (This post was last modified: 11-11-2010, 10:37 AM by fatah.)
Post: #20
RE: [phis] totoro + maybank2u
Ileks suhz, aku faham. GayFace

Bagaimanapun kami reply to the thread owner untuk keselesaan thread owner. Dan di sini memang tempat untuk berkongsi ilmu. Kami mengalu-alukan kedatangan sesiapa pun.
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
11-11-2010, 10:38 AM,
Post: #21
RE: [phis] totoro + maybank2u
Kami sayangkan TBD...
Linux Power User
RedHat

GayFace
Reply
11-11-2010, 10:38 AM,
Post: #22
RE: [phis] totoro + maybank2u
(11-11-2010, 10:34 AM)kapitgulung Wrote: Ileks suhz, aku faham. GayFace

Bagaimanapun kami reply to the thread owner untuk keselesaan thread owner. Dan di sini memang tempat untuk berkongsi ilmu. Kami mengalu-alukan kedatangan sesiapa pun.

sya suka statement bold bro kapit.. you rawk man !
thumbs up 4 him.. GayFace
Reply
11-11-2010, 10:45 AM,
Post: #23
RE: [phis] totoro + maybank2u
bkn pe..phishing akaun Maybank tu bros2 skalian...

klu phishing akaun rapidshare ke, megaupload ke...aku xkesah sgt... (psal aku pn penah buat dlu, skang tak dah)
andaikn mak, adik,kakak,abg korang yg kene...tak ke naye...imagine..or inmagine..or imagin.. :p
Reply
11-11-2010, 10:48 AM,
Post: #24
RE: [phis] totoro + maybank2u
maybank2u? dah byk sangat jumpa kot
kalau ada org post kat sini and kalau diorg ni tgh dlm mood 'gila', silap2 web phising tu yg kena pwned GayFace

nak report, report je.. lakukan apa yang patut. memang itu sepatutnya.
[Image: GteM3.png]
Reply
11-11-2010, 12:34 PM,
Post: #25
RE: [phis] totoro + maybank2u
pwnde jer la....
Reply
11-11-2010, 12:38 PM,
Post: #26
RE: [phis] totoro + maybank2u
anda orang ke berapa repot tah sy pn xtau..apa2 pn tahniah lah en tororo menjadi rakyat malaysia yg bertanggungjawab GayFace GayFace GayFace GayFace GayFace
Reply
11-11-2010, 01:35 PM, (This post was last modified: 11-11-2010, 01:39 PM by Darknest.)
Post: #27
RE: [phis] totoro + maybank2u
terima kasih .. majulah sukan untuk negara

1 more thing . i think term for this sub forum is " salah laku ahli tdb " is only for inside of this forum . example.. : posting virus exe inside of this forum .. any wrong outside of tbd.my is not our business . term ada kan... pikir2 kan .. dan selamat beramal.. jadi la rakyat yg bertanggungjawab mcm jantan tu.. .hahahahaha
Tuan Tanah
AhliSyurgaCrew

[Image: ASC.png]
Reply
11-11-2010, 02:19 PM,
Post: #28
RE: [phis] totoro + maybank2u
(11-11-2010, 12:38 PM)jantan Wrote: anda orang ke berapa repot tah sy pn xtau..apa2 pn tahniah lah en tororo menjadi rakyat malaysia yg bertanggungjawab GayFace GayFace GayFace GayFace GayFace

(11-11-2010, 01:35 PM)Darknest Wrote: terima kasih .. majulah sukan untuk negara

1 more thing . i think term for this sub forum is " salah laku ahli tdb " is only for inside of this forum . example.. : posting virus exe inside of this forum .. any wrong outside of tbd.my is not our business . term ada kan... pikir2 kan .. dan selamat beramal.. jadi la rakyat yg bertanggungjawab mcm jantan tu.. .hahahahaha

masokis suka betul baca apa yang jantan & darknest gelora ni tulis... direct je ;)
ingat lagi darknest cakap nak naikkan nama Malaysia dlm hack1ng....
> http://w3.tbd.my/thread-890-post-26830.html#pid26830
Code:
kami nk membawa satu pasukan hacking malaysia yg dihormat diseluruh dunia
..selama ni asyik org tau pasal turkey , indonesia , bla2 bla2 .. bila lagi nak naikkan nama malaysia ?? 1

sebab itu..

kalau setakat nak duduk dalam tempurung .. sila kan.. kami x paksa.. :P
Kongsi2 la skit lagi ilmu sekuriti anda GayFace

(11-11-2010, 10:48 AM)suhz Wrote: maybank2u? dah byk sangat jumpa kot
kalau ada org post kat sini and kalau diorg ni tgh dlm mood 'gila', silap2 web phising tu yg kena pwned GayFace

nak report, report je.. lakukan apa yang patut. memang itu sepatutnya.

betul kata suh....
en.kimi, hehe.. hari masokis nampak 1 site phish yang kena pwned....... siap2 letak kata nasihat lagi dlm tu. ROFL
Reply


Forum Jump: