Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jangan kurang ajar!
05-11-2010, 09:09 AM,
Post: #1
Jangan kurang ajar!
Kepada sesiapa yang dah belajr hack/deface ke apa2 yang korg belajar kat TBD ni, tak perlulah nak membalas budi anda dengan MENCEMARKAN nama TBD, meletakkan nama TBD kat deface page korg tu dll. Baca rules TBD

(16-04-2008, 10:50 PM)TBD RULES Wrote: A.6. TIDAK dibenarkan menggunakan nama TBD, TBDSecurity, nama domain TBD dan apa sahaja yang berkaitan dengan TBD jika menggodam sistem komputer samaada di laman deface dan sebagainya.

*Mod & Admin, kalau jumpa. Sila BAN je terus.
[Image: GteM3.png]
05-11-2010, 09:17 AM,
Post: #2
RE: Jangan kurang ajar!
hmmm..... nasib baik mai letak credits laen.... thanks for the reminder abang suhz... muahh!!
=====================
G1rl5 ru13s
=====================
05-11-2010, 09:55 AM,
Post: #3
RE: Jangan kurang ajar!
aku akan turut membantu suhz
nama je -kill terus... Big Grin
ini merosakan nama TBD.my ja...
05-11-2010, 10:03 AM,
Post: #4
RE: Jangan kurang ajar!
sah2 dorang tak baca rules sblm start teroka tbd.. Sad
thx suhz kerana buat announce ni.. harap dorang semua baca la..


//guna je x3.. GayFace
05-11-2010, 10:44 AM,
Post: #5
RE: Jangan kurang ajar!
biasalah, org baru nk naik.. reti deface, tapi tak reti baca rules yg mudah. Smile
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
05-11-2010, 11:55 AM,
Post: #6
RE: Jangan kurang ajar!
Saya kredit tbd.my untuk blog je, tak salah kan -.-
karang salah faham kena banned pulak Sad
Spoiler:
[Image: srk-speedtest-net-results-kilobytes.jpg]
05-11-2010, 12:11 PM,
Post: #7
RE: Jangan kurang ajar!
(05-11-2010, 11:55 AM)iawaho Wrote: Saya kredit tbd.my untuk blog je, tak salah kan -.-
karang salah faham kena banned pulak Sad

Quote:jika menggodam sistem komputer samaada di laman deface dan sebagainya.
[Image: GteM3.png]
05-11-2010, 12:17 PM,
Post: #8
RE: Jangan kurang ajar!
fuhh..jgn doh greetz2 letak nama forum ke..letak nick org ke..bhy doh..siyes cybersec dok siasat
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
05-11-2010, 01:52 PM,
Post: #9
RE: Jangan kurang ajar!
dah ban sorang semalam.... tapi masokis ban permanent.... ke sepatutnya bann 1 tempoh tertentu je. ?
11-02-2011, 11:14 PM,
Post: #10
RE: Jangan kurang ajar!
memang memalukan TBD, pnh jd kt blog aku org ltk link tbd...saja je tuh nk burukkan tbd
12-02-2011, 12:13 AM,
Post: #11
RE: Jangan kurang ajar!
(05-11-2010, 01:52 PM)masokis Wrote: dah ban sorang semalam.... tapi masokis ban permanent.... ke sepatutnya bann 1 tempoh tertentu je. ?

sapa 2 wahai kekanda masokis?
penyapu ingin taw jgk kalo xkeberatan..
Big Grin
mcm hg tuah plak aku ni...
12-02-2011, 12:20 AM,
Post: #12
RE: Jangan kurang ajar!
(12-02-2011, 12:13 AM)penyapu lidi Wrote:
(05-11-2010, 01:52 PM)masokis Wrote: dah ban sorang semalam.... tapi masokis ban permanent.... ke sepatutnya bann 1 tempoh tertentu je. ?

sapa 2 wahai kekanda masokis?
penyapu ingin taw jgk kalo xkeberatan..
Big Grin
mcm hg tuah plak aku ni...

terperlulah tuan hamba mengetahuinya.... lagipun, dia sudah insaf.
marilah kita memberi kemaafan kepadanya...
utk mengelakkan spam dan meleret panjang tanpa berkaitan dgn post. masokis kunci thread ni.


Forum Jump: