Poll: Lokasi untuk Gathering?
You do not have permission to vote in this poll.
Kuala Lumpur
59.32%
105 59.32%
Pulau Pinang
23.16%
41 23.16%
Terengganu
17.51%
31 17.51%
Total 177 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Gathering
05-05-2009, 10:59 PM,
Post: #31
Re: Gathering!
Penang? Hmm.. Ok aku no hal.. Sbb sbelum ni aku dah penah duk Bukit Mertajam.. Big Grin
[Image: mw63E.gif]
05-05-2009, 11:08 PM,
Post: #32
Re: Gathering!
mmg la shime xdpt pegi..umo bru 15..da la anak tunggal..cbe korg jd mak ayh die,nk ke korg bg g sorg2 kt kl nek bas?logik nye mmg la x..lgpn shime bkn nye pena duk asrama ke yg jauh dr parent o luar dr negeri tganu..so klu rmai nk wt gath n nk jmp shime,jmp kt tganu la..wt gath kt mydin mall..huhu..wifi ade situ..wt live demo hacking..wakaka..kompem penuh org tgk.. ROFL

06-05-2009, 12:49 AM,
Post: #33
Re: Gathering!
aku bukan x nak join tp banyak komitmen lain ... by the way this very good idea.
aku sokong sesangat .. Smile
[Image: tbd2.png]
06-05-2009, 01:01 AM,
Post: #34
Re: Gathering!
buat kat PENANG!

aku sokong!

dpan gurney ke..

ok jgak..
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
06-05-2009, 02:12 AM,
Post: #35
Re: Gathering!
aku ingat nk wat dkt tnjung asam ada shaley dkt sna
06-05-2009, 02:23 AM,
Post: #36
Re: Gathering!
admin plak cmne?
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
06-05-2009, 03:20 AM,
Post: #37
Re: Gathering!
suhz Wrote:
MaL Wrote:
h3lLx0x Wrote:huh! aku x de transport

aku pon xde transport..
ko pun dekat je, takpe, sng nak angkut..

ko igt aku ni ape nk angkut2? = =
ape?
06-05-2009, 03:57 AM,
Post: #38
Re: Gathering!
tayah angkut pikul je..
[Image: hacker-2.png]
<!-- m --><a class="postlink" href="http://krillllaz.mybrute.com/">http://krillllaz.mybrute.com/</a><!-- m -->
06-05-2009, 07:44 AM,
Post: #39
Re: Gathering!
suhz Wrote:
daikogiJi Wrote:rasanya admin2 kena r duduk setable dan bincang mende nie..heh!..

sebab ramai yang nak join gath nie...

kalau yg jauh sgt tu...kita collect sen ramai2 dan sponsor r skit kan..lagi2 kalau org yg jauh tu orang2 penting..heh!..
aku dah pujuk si shime ni, dia tamo pg..aku ckp aku sapot duit bas pun dia kata dia mabuk naik bas lak.. T.T

kalau shime x nak pegi..kita wat kat ganu r..haha...ganu ok pe..ada pantai kan..heh!..member2 TBD yg lain r kita collect sen dan support sikit2..ok x?..haha
[images]http://img91.imageshack.us/img91/4457/5fs2hkydvzy1g31m2n.png[/images]
06-05-2009, 08:41 AM,
Post: #40
Re: Gathering!
daikogiJi Wrote:
suhz Wrote:
daikogiJi Wrote:rasanya admin2 kena r duduk setable dan bincang mende nie..heh!..

sebab ramai yang nak join gath nie...

kalau yg jauh sgt tu...kita collect sen ramai2 dan sponsor r skit kan..lagi2 kalau org yg jauh tu orang2 penting..heh!..
aku dah pujuk si shime ni, dia tamo pg..aku ckp aku sapot duit bas pun dia kata dia mabuk naik bas lak.. T.T

kalau shime x nak pegi..kita wat kat ganu r..haha...ganu ok pe..ada pantai kan..heh!..member2 TBD yg lain r kita collect sen dan support sikit2..ok x?..haha

aku ok je kat mane2 pun.. jangan kat sabah atau sawarak sudah.. haha
[Image: GteM3.png]
06-05-2009, 09:26 AM,
Post: #41
Re: Gathering!
suhz Wrote:aku ok je kat mane2 pun.. jangan kat sabah atau sawarak sudah.. haha

sabah sarawak..aku pun x mo nak pegi..hahaha...korang admin try r bincang2..heh!..
[images]http://img91.imageshack.us/img91/4457/5fs2hkydvzy1g31m2n.png[/images]
06-05-2009, 10:50 AM,
Post: #42
Re: Gathering!
aku ok ja kat ganu.. hehe tpi mau ada penginapan jer.. x der susah la..
06-05-2009, 11:15 AM,
Post: #43
Re: Gathering!
penginapan...kita tido rumah shime la...(ok gurau)..haha...mintak tolong shime r surveykan..hehe..ke x boleh?..heh!
[images]http://img91.imageshack.us/img91/4457/5fs2hkydvzy1g31m2n.png[/images]
06-05-2009, 11:33 AM,
Post: #44
Re: Gathering!
uiks..cam best je..
ngeee~
kat ane tmptnye?
ganu?
hurm..
ada apa2 aktiviti x?
06-05-2009, 12:48 PM,
Post: #45
Re: Gathering!
mmg best pun..hahaha....harap2 menjadi la gath nie..hehe.. :emy_08:
[images]http://img91.imageshack.us/img91/4457/5fs2hkydvzy1g31m2n.png[/images]


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!) adeq 128 10,316 07-06-2013, 06:16 PM
Last Post: D3vil

Forum Jump: