Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e-Invitation: Small Wedding Reception
28-10-2010, 04:38 PM, (This post was last modified: 28-10-2010, 04:39 PM by RFC792.)
Post: #1
e-Invitation: Small Wedding Reception
Salam...Disebabkan bdak2 tbd ramai xdtg time aku kawin kt jb br2 nie..dis time utk korg2 sume,aku buat majlis makan2 skit skit utk reception aku nie kt Restoran Sari Ratu,Subang Parade bersamaan hari AHAD 07 November 2010 jam 12:30 tghari sampai ke ptg.. Sesapa yang boleh hadir,please send sms kt aku xxxxxx utk reserve table utk korang..TQ Smile
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
28-10-2010, 05:31 PM,
Post: #2
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Ahad minggu dpan aku ada apa eh.. Hmm.. Klau xder apa2 aku pi kot.. Tp jalan x tau.. GPS x der.. Wuaaa.. =(
[Image: mw63E.gif]
Reply
28-10-2010, 05:38 PM,
Post: #3
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
28-10-2010, 05:54 PM, (This post was last modified: 28-10-2010, 05:55 PM by RFC792.)
Post: #4
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 05:31 PM)Taz Wrote: Ahad minggu dpan aku ada apa eh.. Hmm.. Klau xder apa2 aku pi kot.. Tp jalan x tau.. GPS x der.. Wuaaa.. =(

ko follow la si naj tu..dia tau jalan derr

(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

skudai parade jauh,baik melaka parade je ROFL
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
28-10-2010, 06:11 PM,
Post: #5
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Naj tu g***.. Bahaya.. Big Grin

Melaka Parade? Boleh la tu.. Situ aku tau jalan.. AHhahhah..
[Image: mw63E.gif]
Reply
28-10-2010, 06:51 PM,
Post: #6
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Melaka Parade? mall yg dh nyawa2 ikan tu ke @_@
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
28-10-2010, 07:11 PM,
Post: #7
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
ko keje dkt2 ctu ke? subang parade tu..?
Reply
28-10-2010, 07:45 PM,
Post: #8
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

aku dah tag nama ko kat invitation card visz.. seminggu seblum tarikh dia kawin..
[Image: GteM3.png]
Reply
28-10-2010, 07:46 PM,
Post: #9
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 07:45 PM)suhz Wrote:
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

aku dah tag nama ko kat invitation card visz.. seminggu seblum tarikh dia kawin..

suhz, ko nak pegi tak?

r3v3r7, sil, kapitgulung, golok macam mana?

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
28-10-2010, 07:51 PM,
Post: #10
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 07:46 PM)ak47suk1 Wrote:
(28-10-2010, 07:45 PM)suhz Wrote:
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

aku dah tag nama ko kat invitation card visz.. seminggu seblum tarikh dia kawin..

suhz, ko nak pegi tak?

r3v3r7, sil, kapitgulung, golok macam mana?

aku pegi kot.. Smile
[Image: GteM3.png]
Reply
28-10-2010, 08:00 PM,
Post: #11
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Ramai-ramai escort suhz. GayFace
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
28-10-2010, 09:07 PM,
Post: #12
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 07:45 PM)suhz Wrote:
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

aku dah tag nama ko kat invitation card visz.. seminggu seblum tarikh dia kawin..

omg.. my bad.. nvm, nnti aku kawin, aku jmput balek visz and suhz ofcuz..ekekee
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
28-10-2010, 10:13 PM,
Post: #13
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
pukima sape ckp aku g**.

aku nak gi. sape mau follow? Big Grin
Kih3
Reply
28-10-2010, 10:13 PM,
Post: #14
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
aku pegi klu taz pegi skali...;d
bleh kn taz...Big Grin
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
28-10-2010, 10:22 PM,
Post: #15
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
tade dua tempat ke ?
hahahaha Big Grin
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply


Forum Jump: