Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e-Invitation: Small Wedding Reception
02-11-2010, 11:58 AM,
Post: #31
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Majlis tu nanti pukul berapa bro?

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
02-11-2010, 01:33 PM,
Post: #32
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(02-11-2010, 11:58 AM)ak47suk1 Wrote: Majlis tu nanti pukul berapa bro?

(28-10-2010, 04:38 PM)visz Wrote: 12:30 tghari sampai ke ptg.
[Image: GteM3.png]
Reply
02-11-2010, 01:37 PM,
Post: #33
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(01-11-2010, 05:01 PM)visz Wrote: asal lak ko xtau?bkn suhz ade bgtau ke aritu?

ntahlaa.. x ingat.. maybe aku x terperasan thread ko ni.. ini pun aku ingatkan invitation amende laa.. x berkesempatan nak merayau dalam semua thread..huhu..
Reply
02-11-2010, 01:48 PM,
Post: #34
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
mmg buat 12:30 tghari,tapi better korang smpai awal skit dlm kol 12 k
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
02-11-2010, 01:55 PM,
Post: #35
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(02-11-2010, 01:48 PM)visz Wrote: mmg buat 12:30 tghari,tapi better korang smpai awal skit dlm kol 12 k

Ni nak soh rewang ker ape soh sampai awal nih? Big Grin

[Image: mysiggy.jpg]
Reply
02-11-2010, 02:25 PM, (This post was last modified: 04-11-2010, 12:31 PM by ak47suk1.)
Post: #36
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
-deleted, silap-

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
03-11-2010, 09:40 AM,
Post: #37
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
bukan rewang,tp jejalan lepak2 dlu..makanan akan ready awal
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
04-11-2010, 12:27 PM,
Post: #38
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Salam bro, aku datang ngan ak47suk1... blh reserve table lg ker?
Reply
04-11-2010, 12:42 PM,
Post: #39
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
aku x boleh mai la SPM da dekat
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
04-11-2010, 12:47 PM,
Post: #40
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
boleh,tp aku nak korang confirm btol2..brape ramai bd2 tbd yg datang..senang aku nk arrange ape2
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
04-11-2010, 12:49 PM,
Post: #41
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Peta dari stesen KTM terdekat

http://zap.my/W1IOb

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
04-11-2010, 12:51 PM, (This post was last modified: 04-11-2010, 12:52 PM by t_qooze.)
Post: #42
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(04-11-2010, 12:47 PM)visz Wrote: boleh,tp aku nak korang confirm btol2..brape ramai bd2 tbd yg datang..senang aku nk arrange ape2

Arrange pape? Ko nak wat CTF ker kat wedding ko nanti... ahak3x.

BTW bro, so sori aku x leh nak datang. Kje aku x settle lagi sampai la nih. Banyak songeh lak cust aku kali nih....
[Image: mysiggy.jpg]
Reply
05-11-2010, 06:02 PM, (This post was last modified: 05-11-2010, 06:11 PM by ak47suk1.)
Post: #43
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
free bump. Sape yang confirm pergi? ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
06-11-2010, 01:15 PM,
Post: #44
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
naj dh sms aku smlm,stakat nie 5org
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-11-2010, 01:18 PM,
Post: #45
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
Selamat pengantin baru bro.
Moga berbahagia di dunia dan diakhirat Big Grin
Please don't make SPAM [posts like: thanks, nice, great, etc]!
http://golok.tk/ GayFace
Reply


Forum Jump: