Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e-Invitation: Small Wedding Reception
28-10-2010, 10:22 PM,
Post: #16
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 08:00 PM)Stynx Wrote: Ramai-ramai escort suhz. GayFace

Haah... nti org kata suhz yg kawen... ROFL

Insyaallah kalo aku sempat selesaikan keje aku, aku turun kl.
[Image: mysiggy.jpg]
Reply
28-10-2010, 10:26 PM,
Post: #17
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 10:22 PM)t_qooze Wrote:
(28-10-2010, 08:00 PM)Stynx Wrote: Ramai-ramai escort suhz. GayFace

Haah... nti org kata suhz yg kawen... ROFL

Insyaallah kalo aku sempat selesaikan keje aku, aku turun kl.

suhz dah kahwen lerr Lulz''
hahahahaha ;))

[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply
28-10-2010, 10:27 PM,
Post: #18
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
omg !! scandal suhz!! mai o mai.. hahaa
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
29-10-2010, 09:22 AM, (This post was last modified: 29-10-2010, 09:24 AM by RFC792.)
Post: #19
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 07:51 PM)suhz Wrote:
(28-10-2010, 07:46 PM)ak47suk1 Wrote:
(28-10-2010, 07:45 PM)suhz Wrote:
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

aku dah tag nama ko kat invitation card visz.. seminggu seblum tarikh dia kawin..

suhz, ko nak pegi tak?

r3v3r7, sil, kapitgulung, golok macam mana?

aku pegi kot.. Smile

suhz ,jgn lupe bgtau faiz skali k..ajak bebdk bmi lelain skali
(28-10-2010, 06:11 PM)Taz Wrote: Naj tu g***.. Bahaya.. Big Grin

Melaka Parade? Boleh la tu.. Situ aku tau jalan.. AHhahhah..

aritu aku lepak,xnmpk GayFace pun..ahahahha,ko follow jela die,,die pegi nnt
(28-10-2010, 10:13 PM)adeq Wrote: aku pegi klu taz pegi skali...;d
bleh kn taz...Big Grin

aihs lain mcm je ko nie ROFL

"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
29-10-2010, 11:17 AM,
Post: #20
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

tu la..kalu tak aku n anaz dtg...
Reply
31-10-2010, 07:19 PM,
Post: #21
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 10:13 PM)adeq Wrote: aku pegi klu taz pegi skali...;d
bleh kn taz...Big Grin

Erk!
[Image: mw63E.gif]
Reply
31-10-2010, 10:59 PM,
Post: #22
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
klu suhz or kapit amek aku leh la aku pegi.. ;d

Reply
01-11-2010, 05:00 AM, (This post was last modified: 01-11-2010, 05:01 AM by aa.)
Post: #23
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(28-10-2010, 10:13 PM)adeq Wrote: aku pegi klu NBAS pegi skali...;d
bleh kn...Big Grin

ini baru betull..... GayFace


//visz, tak pasti lagi.. dapat claim cuti aku text korang.. Big Grin
Reply
01-11-2010, 09:16 AM, (This post was last modified: 01-11-2010, 09:16 AM by RFC792.)
Post: #24
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(29-10-2010, 11:17 AM)Underwear Wrote:
(28-10-2010, 05:38 PM)aNaz Wrote: tak tau plak visz kawin kat jb. tade dak2 jb contact aku. kalo aku tau, aku datang dah,, this time at Subang Parade plak.. cittt. jauh.. kn bgus kalo kat Skudai Parade je.

tu la..kalu tak aku n anaz dtg...

xpe la benda da lepas Sad,

(01-11-2010, 05:00 AM)xLaLax Wrote:
(28-10-2010, 10:13 PM)adeq Wrote: aku pegi klu NBAS pegi skali...;d
bleh kn...Big Grin

ini baru betull..... GayFace


//visz, tak pasti lagi.. dapat claim cuti aku text korang.. Big Grin

baik bgtau awal2..aku nk reserve meja nie beb!
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
01-11-2010, 09:47 AM,
Post: #25
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
visz kawen? perghh!!! aku xtau pun..tahniah bro..sorry x dapat datang..huhu..Sad
Reply
01-11-2010, 05:01 PM,
Post: #26
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
asal lak ko xtau?bkn suhz ade bgtau ke aritu?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
01-11-2010, 06:18 PM,
Post: #27
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(01-11-2010, 05:00 AM)xLaLax Wrote:
(28-10-2010, 10:13 PM)adeq Wrote: aku pegi klu NBAS pegi skali...;d
bleh kn...Big Grin

ini baru betull..... GayFace


//visz, tak pasti lagi.. dapat claim cuti aku text korang.. Big Grin

siott ko syra..;d


(01-11-2010, 09:47 AM)sil Wrote: visz kawen? perghh!!! aku xtau pun..tahniah bro..sorry x dapat datang..huhu..Sad

err,smpi xtaw...astaga..!Lulz
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
02-11-2010, 09:32 AM,
Post: #28
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
haha ,ko pon tau kan deq?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
02-11-2010, 09:54 AM,
Post: #29
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(02-11-2010, 09:32 AM)visz Wrote: haha ,ko pon tau kan deq?

dyer mesti tau punye.. ko jangan lah buat2 tanya visz... ROFL
Reply
02-11-2010, 11:52 AM,
Post: #30
RE: e-Invitation: Small Wedding Reception
(02-11-2010, 09:54 AM)xLaLax Wrote:
(02-11-2010, 09:32 AM)visz Wrote: haha ,ko pon tau kan deq?

dyer mesti tau punye.. ko jangan lah buat2 tanya visz... ROFL

kekekeke..saje je.. ko dtg x majlis aku ahad ni?

"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Forum Jump: