Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
08-09-2010, 12:51 AM,
Post: #1
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Ohoi oi..

Dah nak ckup sbulan dah kita di bulan ramadhan.. Sapa yg x ckup posa angkat tangan cepat! *angkat tangan* XD

Aku saja jer wat thread ni awal & bukan time ari raya pertama sbb aku tau time ari raya pertama tu ramai dah x on9 kot.. Mcm aku la, dah nk blik kampung dah.. Saper nk join aku pi tangkap ayam? Meh2.. XD

So, just wanna say Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 to all TBDians and I wish you guys have a great day! Klau dpt duit raya tu, simpan2 la skit.. Jgn pi main jackpot or 4D plak.. Ahahhaha.. Drunk

p/s : Sapa ada SMS raya yg sempoi2 drop kt sni doh.. Aku nk span kt mmber2 aku.. Thehehe..
[Image: mw63E.gif]
Reply
08-09-2010, 02:24 AM,
Post: #2
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
selamat hari raya aidilfitri kepada semua member tbd.my. Harap korg maafkan kalau aku ade terguris perasaan, terasa hati, marah dan sebagainya sepanjang aku berada di tbd.my ni. Kadang2 lost control plak tangan ni, dia tertulis sendri. Smile

0 - 0 la ye semua.. jangan simpan dalam hati...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.
[Image: GteM3.png]
Reply
08-09-2010, 02:56 AM,
Post: #3
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Selamat Hari Raya Aidilfitri ,
Maaf Zahir Dan Batin !!

Duit raye please ... hehe Big Grin
Saya Bercita - Cita Untuk Menjadi Hacker Supaya Dapat Membantu Orang Lain Daripada Serangan Hacker Jahat Drunk

Reply
08-09-2010, 04:45 AM,
Post: #4
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Minta maaf for all Warga TBD jika tersalah cakap ,tersalah post ,buat spammer and bertanyakan soalan bodoh yang dah tahu jawapannya ,suka komenorang ....at last but not all Thanks for everything ,thanks for sharing ..0-0 (win2win situation ) majulah industri IT negara kita ..insya-Allah ..p/s hati2 di jalan raya ...
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
08-09-2010, 02:38 PM,
Post: #5
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Selamat hari raya. Maaf zahir & batin. Maafkan la ek klau aku ade buat korang kecik hati ke apa.

0 - 0 weh ;d

p/s : elok2 dekat highway nanti Big Grin
Kih3
Reply
08-09-2010, 04:00 PM,
Post: #6
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Ajul ingin menyusun 10 jari,jutaan kemaafan dipohon andaikata tersilap bicara,terkutuk bahasa,terkasar kata2 kepada warga TBD semua,Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir & Batin. 0-0 Smile
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
08-09-2010, 06:14 PM,
Post: #7
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
selamat hari raya kepada korang sume..blk kg drive la elok2 k..jgn lupe org yg tiada..jgn lupe bg duit raya....maaf zahir & batin..
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
13-09-2010, 02:43 PM,
Post: #8
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Aku x dpt pun duit raya.. Sob2.. +_+
[Image: mw63E.gif]
Reply
13-09-2010, 03:43 PM,
Post: #9
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
SELAMAT HARI RAYA.
DAH 4SYAWAL BARU NAK UCAP. Sad
takpe raya sebulan.. GayFace
Reply
13-09-2010, 04:35 PM,
Post: #10
RE: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Selamat Hari Raya jugak... Minal aidil walfazil.... aku suka kueh mazola....
[Image: 1790917272.png]
The quieter u become,the more u are able to hear...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Teknik VPN Hotspot Shield Elite - 7 Hari percubaan untuk selame-lamenye shadowmacx 22 4,332 04-06-2013, 07:53 PM
Last Post: shadowmacx
  i-hack 2010 Paduka 234 55,498 11-03-2013, 09:14 PM
Last Post: adeq
  Ucapan Hari Raya 2012 - 1 Syawal 1433 Hijrah RFC792 30 3,749 21-08-2012, 04:41 PM
Last Post: KukuBesi
  Ucapan Hari Raya RFC792 47 7,467 14-09-2011, 09:35 AM
Last Post: RFC792
  Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak Taz 25 3,613 07-08-2011, 07:53 PM
Last Post: Xantium

Forum Jump: