Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucapan Hari Raya....
30-08-2010, 02:59 PM,
Post: #1
Ucapan Hari Raya....
Raya da dekat......
.........di kesempatan ini p0p0 ingin memohon maaf kepada semua ahli2 tbd or crew tbd jika ada silap salah masa berforum...
............Dgn ucapan selamat hari raya maaf zahir dan batin..


Terima Kasih.........GayFaceGayFace
Reply
30-08-2010, 03:31 PM,
Post: #2
RE: Ucapan Hari Raya....
lol..semangat raya yg tinggi dtunjukkan oleh encik popo..aku nk minta duit raya jer bleh?Big Grin
Reply
30-08-2010, 04:10 PM,
Post: #3
RE: Ucapan Hari Raya....
sempena hari raya nih unbanned j la user yg kene banned haha , (suggestion)

t ar tggu hari raya bru ucap Smile
Reply
30-08-2010, 04:14 PM,
Post: #4
RE: Ucapan Hari Raya....
(30-08-2010, 03:31 PM)Paduka Wrote: lol..semangat raya yg tinggi dtunjukkan oleh encik popo..aku nk minta duit raya jer bleh?Big Grin

rm1 bole la...GayFaceGayFace
Reply
30-08-2010, 04:53 PM, (This post was last modified: 30-08-2010, 04:53 PM by RFC792.)
Post: #5
RE: Ucapan Hari Raya....
saya ucapkan jutaan terima kasih kepada saudara saudari yang menjadi warga tbd dan sanggup meluangkan masa menolong visz dikala kesusahan..hulur sejuta kemaafan dari ujung rambut ke ujung kutub utara selatan.,.Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri 2010,Maaf Zahir dan Batin..If ade open house jgn lupa ajak ok~! Big Grin
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
30-08-2010, 06:07 PM,
Post: #6
RE: Ucapan Hari Raya....
hua3,
slamat2. .
Tak meriah taon ni kt tempat ku. .
Tade tokan mercun. .
Tak dpat tengok org putos jari. . Wakapkap. .

Maap2. .
Maap zahir n batin law ade. .
GayFace~>---=->>~omg
Reply
30-08-2010, 06:51 PM,
Post: #7
RE: Ucapan Hari Raya....
bismillahirahmanirrahim..

dikesempatan ini saya ingin mengucap ampun zahir kepada warga tbd khususnya user lama dan xlupa kepada user baru(walaupun xsempat nak berkenalan)..terima kasih sebab pada saat pertama kali mendaftar sini sehinggalah sekarang sudi menerima aku sebagai sebahagian daripada team tbd..
tak lupa juga terima kasih kepada semua dari tua bangke sehingga muda kekok sudi kongsi ilmu-Nya.
terima kasih atas sokongan kalian!chayok3!Big Grin*no more buli*;d

*SeLaMaT HaRi RaYa MaAf ZaHiR dan ZaHiR 2010*

-ada jodoh,kita beraya bersama.

p/s:spa2 yg wt openhouse,jgn lpe ajak,klu aku buat,nnt ak inform laenBig Grin
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
30-08-2010, 09:52 PM,
Post: #8
RE: Ucapan Hari Raya....
saya azwan bin ali ingin mengucapkan selamat hari raya
dan mintak maaf kat semua org kat TBD
sebab banyak sangat SPAM
hahaha
tapi
raya ni
aku nak berubah
nak mintak maaf
support ye blog baru aku
forum pun sama
nnti leh aku support korang
biarla kita
warga TBD
berjaya bersama-sama
CHAIOK!
[Image: Coolface.png]
[Image: ffffff]

Reply
30-08-2010, 10:06 PM,
Post: #9
RE: Ucapan Hari Raya....
(30-08-2010, 09:52 PM)wan Wrote: saya azwan bin ali ingin mengucapkan selamat hari raya
dan mintak maaf kat semua org kat TBD
sebab banyak sangat SPAM
hahaha
tapi
raya ni
aku nak berubah
nak mintak maaf
support ye blog baru aku
forum pun sama
nnti leh aku support korang
biarla kita
warga TBD
berjaya bersama-sama
CHAIOK!

amin2 Smile
GayFace~>---=->>~omg
Reply
30-08-2010, 10:11 PM,
Post: #10
RE: Ucapan Hari Raya....
hmm yelah selamat selamat
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
30-08-2010, 10:18 PM,
Post: #11
RE: Ucapan Hari Raya....
hahha
abg terrick
mintak ampun ek
[Image: Coolface.png]
[Image: ffffff]

Reply
31-08-2010, 04:04 AM,
Post: #12
RE: Ucapan Hari Raya....
(30-08-2010, 04:14 PM)p_0_p_0 Wrote: rm1 bole la...GayFaceGayFace

Kalo minta RM1 dr ahli TBD stiap sorang aku bleh beli laptop woo..
Aku lantik ko sbg bendahari untuk kumpul duit raya aku..amacam popo? GayFace
Reply
31-08-2010, 06:52 AM,
Post: #13
RE: Ucapan Hari Raya....
hohoho
mai sebijik alienware la
[Image: Coolface.png]
[Image: ffffff]

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Selamat Hari Raya MrPaan 15 1,422 14-08-2013, 12:05 PM
Last Post: matz
Wink Trollface Launch 1 Dan 2 Di petang hari AceyrafRoshlanz 18 1,803 13-08-2013, 07:49 PM
Last Post: lite
  Selamat Menyambut Hari Raya azrael 0 306 06-08-2013, 11:02 PM
Last Post: azrael
  Apa citer hari ni? sil 5 1,138 20-04-2012, 11:00 PM
Last Post: HaARiZz
  14 Hari tinggal PMR zackry 17 2,657 22-09-2010, 09:54 AM
Last Post: anthrax
  HAri ni ujang da gila ke MrKroit 17 3,015 28-03-2010, 02:48 PM
Last Post: uDe

Forum Jump: