Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
i-hack 2010
17-05-2010, 09:36 PM,
Post: #31
RE: Hacking Competition
(17-05-2010, 08:45 PM)suhz Wrote: dia tak ckp pun bawah umur takleh join.. dia ckp umur mesti tak lebih 26 taun..
mst warga emas cm aku rasa dipinggirkn sbb xleh join GayFace
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
17-05-2010, 10:03 PM,
Post: #32
RE: Hacking Competition
Alamak... takkan nak showface kat sana..
segan la... nak start pc pun ketar2 depan otai.. ish, gemuruh..
Reply
17-05-2010, 10:05 PM,
Post: #33
RE: Hacking Competition
(17-05-2010, 10:03 PM)masokis Wrote: Alamak... takkan nak showface kat sana..
segan la... nak start pc pun ketar2 depan otai.. ish, gemuruh..

Ketar2 x per.. Jgn smpai terkencing udah..
[Image: mw63E.gif]
Reply
17-05-2010, 10:15 PM,
Post: #34
RE: Hacking Competition
(17-05-2010, 04:11 PM)p0pc0rn Wrote: masuk la..
yg last mng tuh,geng2 aku..k0r.cr3w,f.n0rd,Pr0j3ct-t4ng0..

sifu aku leader setiap grop..haha..tahun ni,dorg xmasuk da..tp myb g conference jeh..hitb conf..sbb semua dah bkerja..sorg je kot still student..yg sorg ni akan masuk ngn geng baru..myb ade pelapis gak kitorang htr..nk teruskan legasi membolot semua kdudukan!! wahahaha
n sorg sifu aku tu dah xmain sbb dia yg akan wat soklan kali nih..hihihi

aku patut masuk taun pas,tp syg taun pas takde..so ganti ngn competition lain..yg tu kalah sbb more kepada fakta2..mmg kne jadi ulat buku dlu ar..mmg yg mng tu kaki nerd abes..mmg nmpk muka ngadap bku pny org..grop aku smp quarter final je..grop yg sorg g yg still student tu smp semi..

hint aku,if korg dpt wat tbd challenge,hackthissite..korg dah hampir da nk jd juara..
tahap susah dia start ngn bawah,then up sket,then up g susah..smp last2 tu susah..

byk gak la..if sape2 berminat..leh PM aku tny tips2 yg aku dpt..aku tanak share buta tuli.
sbb aku da korban gak ms aku utk mnde ni tp xdpt masukk..so agak kecewa..

wah, 3 orang tu geng ko eak?? diorg yang menang masa i-hack 2008 kan..pro2..
masa tu aku wakil uitm gak tp masa tu begineer sama macam skg...Sad
Sleepy
Reply
17-05-2010, 10:17 PM,
Post: #35
RE: Hacking Competition
haha..br tringat..if kalau xsalah..ada satu event..hitb ke ihack..ms briefing ke hape..brainwash ade datang "tegur" org2 kt sana..tatau betol ke tak..aku dgr2 cmtu je
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
17-05-2010, 10:19 PM,
Post: #36
RE: Hacking Competition
(17-05-2010, 10:15 PM)sno0p Wrote: wah, 3 orang tu geng ko eak?? diorg yang menang masa i-hack 2008 kan..pro2..
masa tu aku wakil uitm gak tp masa tu begineer sama macam skg...Sad

share la sket pengalaman ko mse join tu..huhu

Reply
17-05-2010, 11:04 PM,
Post: #37
RE: Hacking Competition
(17-05-2010, 10:17 PM)p0pc0rn Wrote: haha..br tringat..if kalau xsalah..ada satu event..hitb ke ihack..ms briefing ke hape..brainwash ade datang "tegur" org2 kt sana..tatau betol ke tak..aku dgr2 cmtu je

brainwash ade lg ke?
lame xdgr crita pasal die..huhu..
idup cuciotak..XD
Reply
17-05-2010, 11:16 PM,
Post: #38
RE: Hacking Competition
bestnyer la kalau pandai..senang2 je dapat rm4000.
@jungebu
wak dah 62 ke siap label sendiri status warga emas? ROFL

mesti nak kena ada team gak ke utk join ni?
Reply
17-05-2010, 11:26 PM,
Post: #39
RE: Hacking Competition
ermm..rm4k..ok gak kan..sorg 1k klo 4org...klo 3 dah 1.3k..dah lepas dah sebulan blanja..
Reply
18-05-2010, 09:13 AM,
Post: #40
RE: Hacking Competition
haha..betui2..
aku setuju..
aku xlayak masuk la..
Reply
18-05-2010, 01:35 PM,
Post: #41
RE: Hacking Competition
kehkehkhe

Quote:http://www.facebook.com/album.php?aid=61...8&comments
Reply
18-05-2010, 02:21 PM,
Post: #42
RE: Hacking Competition
(18-05-2010, 01:35 PM)tau9eh Wrote: kehkehkhe

Quote:http://www.facebook.com/album.php?aid=61...8&comments

ape 2?
haha..
Reply
30-06-2010, 12:38 AM,
Post: #43
i-hack competition discussion
Hmm.. mintak pencerahan kepada sesapa yang dah pernah menyertai/ menonton ape pengetahuan yang perlu ada di kepala..
Reply
30-06-2010, 01:36 AM, (This post was last modified: 30-06-2010, 01:41 AM by 127001.)
Post: #44
RE: i-hack competition discussion
kenapa tak research dlu. dlu org lama kita dah pesan, bleh minta tips.
masokis dah merge thead ni dgn thread yang xepisode buat.
harap xde masalah..malahan membantu.

P/S : Nasihat, jangan panggil masta @ terlebih2 aktif.. xelok. bwa bertenang. rasional. buat persediaan dahulu. baru bertanya.. dah dapat info. share la... we fight together..but win2win situasion. biar kalah..tp ada pengalaman. tapi kalu masuk sahaja tanpa bersedia... rugilah..
Tajuk thread pun masokis tukar. releven sket.
Reply
30-06-2010, 01:47 AM,
Post: #45
RE: i-hack 2010
OK thx masokis
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 Taz 9 1,627 13-09-2010, 04:35 PM
Last Post: J3b47_g1l4

Forum Jump: