Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
akses tbd.my dgn www
22-06-2010, 05:42 PM,
Post: #16
RE: akses tbd.my dgn www
(22-06-2010, 05:25 PM)fahmi33 Wrote:
(22-06-2010, 05:13 PM)Stynx Wrote: nanti suhz nak off tbd.my only www.tbd.my je bole.. kalau ko bukak tbd.my takde pape la..

oo..GayFace
bila suhz nak off..? aku access still boleh bukak, tapi budak tbd semalam entah dalam facebook dia tanya aku tak boleh access facebook..Lulz


http://tbd.my mungkin tidak akan berfungsi bermula 1-2 minggu dari tarikh thread ini. harap maklum.


Nampak tak? cakap lah tak faham lagi...
Reply
22-06-2010, 05:48 PM,
Post: #17
RE: akses tbd.my dgn www
(22-06-2010, 05:42 PM)Shinn Asuka Wrote:
(22-06-2010, 05:25 PM)fahmi33 Wrote:
(22-06-2010, 05:13 PM)Stynx Wrote: nanti suhz nak off tbd.my only www.tbd.my je bole.. kalau ko bukak tbd.my takde pape la..

oo..GayFace
bila suhz nak off..? aku access still boleh bukak, tapi budak tbd semalam entah dalam facebook dia tanya aku tak boleh access facebook..Lulz


http://tbd.my mungkin tidak akan berfungsi bermula 1-2 minggu dari tarikh thread ini. harap maklum.


Nampak tak? cakap lah tak faham lagi...

owh..baru faham..thx asuka
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
22-06-2010, 05:51 PM,
Post: #18
RE: akses tbd.my dgn www
Masta bukan tak paham tapi masta saje nak naikkan number of posts :P
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
22-06-2010, 05:54 PM, (This post was last modified: 22-06-2010, 05:59 PM by ninja.)
Post: #19
RE: akses tbd.my dgn www
(22-06-2010, 05:51 PM)Stynx Wrote: Masta bukan tak paham tapi masta saje nak naikkan number of posts :P

betoila tak faham, aku tak faham 1-2 minggu dari tarikh [thread] maksudnye selepas 1-2 minggu..aku ingat start dari sekarang..dan tbd.my cuma stop untuk 1-2 minggu..

pastu ade sorang budak ni dia cakap takley access tbd.my, aku ingat dia stop start dari sekarang.
GayFace
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
23-06-2010, 09:37 AM,
Post: #20
RE: akses tbd.my dgn www
(22-06-2010, 05:54 PM)fahmi33 Wrote:
(22-06-2010, 05:51 PM)Stynx Wrote: Masta bukan tak paham tapi masta saje nak naikkan number of posts :P

betoila tak faham, aku tak faham 1-2 minggu dari tarikh [thread] maksudnye selepas 1-2 minggu..aku ingat start dari sekarang..dan tbd.my cuma stop untuk 1-2 minggu..

pastu ade sorang budak ni dia cakap takley access tbd.my, aku ingat dia stop start dari sekarang.
GayFace

hahaha..xper bro..lain kali baca dgn btol..dan fahaminya skali.. GayFace
Reply


Forum Jump: