Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Award System
10-06-2010, 01:11 AM,
Post: #1
Exclamation  TBD Award System
Aku nak disable current TBD Award System sbb plugin yg aku guna ni still dlm BETA version so aku nk delete & guna plugin lain yg dah release & yg lebih byk settingnya dari plugin skrg ni..

Problem skrg ni, aku x tau brapa org yg dah dpt awards & sapa yg dpt awards tu sbb plugin skrg ni x der function untuk check sapa yg dpt awards, so pada sesiapa yg ada award tu, sila drop reply kt bawah dengan current award yg korang dpt..

Aku nk take note dlu sebelum disable + delete plugin ni & activate plugin lain so lepas ni bleh aku restore balik awards korang tu.. Kalau lepas ni, award korang ilang, jgn salahkan aku lah k.. =)

------------------------------------------------------

Guide :

Nickname :
Awards : 1..
2..
3..


Topic ni aku akan closed dlm masa 48jam.. Chio..
[Image: mw63E.gif]
10-06-2010, 01:14 AM,
Post: #2
RE: TBD Award System
Nickname: suhz
Award: 0
takde..

//saje sebok kat sini.. GayFace
[Image: GteM3.png]
10-06-2010, 01:25 AM,
Post: #3
RE: TBD Award System
Nickname : xLaLax
Award : Linux user
10-06-2010, 01:35 AM,
Post: #4
RE: TBD Award System
Nickname : Stynx
Award : 3
- ex-mod
- most poster
- coder ( tak pasal2 dpt nie @@ )
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
10-06-2010, 02:05 AM,
Post: #5
RE: TBD Award System
Nickname- Mrkroit

Award
[-] Linux user
[-] Rat lover
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
10-06-2010, 03:15 AM,
Post: #6
RE: TBD Award System
nickname: visz
award: Linux user
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
10-06-2010, 11:32 AM,
Post: #7
RE: TBD Award System
nickname - SoLarIZe
Award - WarezLeet (tapi da xde .. Huhu)
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
10-06-2010, 12:01 PM,
Post: #8
RE: TBD Award System
Name: AjuL
Award: Programmer Awards.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
10-06-2010, 12:38 PM,
Post: #9
RE: TBD Award System
Name:Hazzynx
Awards=0
@offtopic,saja buat kaco,agagaga,suhz bleh wat,aku nak wat gak /gg
Can u See Me
Troll 2
10-06-2010, 04:29 PM,
Post: #10
RE: TBD Award System
Nickname : bL4ck_r0ck4
Awards : Red Ruby
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
12-06-2010, 07:03 PM,
Post: #11
RE: TBD Award System
Hmm.. Aku rasa byk org yg dah dpt award tp apsal skit jer yg post kt sni? zzz.. Aku reset jer lah awards mcm ni.. Lulz
[Image: mw63E.gif]
12-06-2010, 07:08 PM,
Post: #12
RE: TBD Award System
Reset jer..
Ramai yang dapat award tp mungkin tak perasan topik ni kot..
Smile
12-06-2010, 08:17 PM,
Post: #13
RE: TBD Award System
Award Reset + Topic Closed..

p/s : Lupa backup icon2 awards lama plak.. Sigh..
[Image: mw63E.gif]


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Saper nk award? =) Taz 51 7,765 06-06-2010, 11:54 PM
Last Post: ak47suk1
  Abusing Karma system dmnyx 32 5,226 14-12-2009, 08:36 AM
Last Post: devilmary

Forum Jump: