Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Celcom VVIP for sale..Prepaid
#1
RM85 each
013
3344004
3344040
3344114
3344141
3344224
3344242
3344545
3344554 -
3344646
3344664
3344747
3344774
3344848
3344884
3344949
3344994
3355445

RM75 each
013
3344044
3344144
3344244
3344404
3344414 -
3344424
3344454
3344464
3344474
3344484 -
3344494
3344544
3344644
3344744
3344844
3344944

RM80 each
013
3355055 -
3355255
3355455
3355505 -
3355515
3355545
3355565
3355585
3355595
3355655
3355755
3355855
3355955

postage add rm5 all over malaysia

ym me : p_0_p_0
Reply
#2
aku nak yg start dgn 338 ..kalau ade bgtau aku
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
#3
(15-05-2010, 03:20 AM)visz Wrote: aku nak yg start dgn 338 ..kalau ade bgtau aku

okBig GrinBig Grin
Reply
#4
Wow... nice.. num yang start dan berganda 3 kali ada?
contoh:
klu johor - 777
klu trg - 999

Kalau ada 333 lagi best. Nak bagi hadiah kat mak..
Reply
#5
(15-05-2010, 10:22 AM)masokis Wrote: Wow... nice.. num yang start dan berganda 3 kali ada?
contoh:
klu johor - 777
klu trg - 999

Kalau ada 333 lagi best. Nak bagi hadiah kat mak..

nak no 0123456XXX Big Grin
Reply
#6
(15-05-2010, 10:42 AM)p_0_p_0 Wrote:
(15-05-2010, 10:22 AM)masokis Wrote: Wow... nice.. num yang start dan berganda 3 kali ada?
contoh:
klu johor - 777
klu trg - 999

Kalau ada 333 lagi best. Nak bagi hadiah kat mak..

nak no 0123456XXX Big Grin

Bukan mcm tu... nak num dalm susunan mcmni contoh:
017-333xxxx
019-333xxxx
014-333xxxx
Reply
#7
(15-05-2010, 11:31 AM)masokis Wrote:
(15-05-2010, 10:42 AM)p_0_p_0 Wrote:
(15-05-2010, 10:22 AM)masokis Wrote: Wow... nice.. num yang start dan berganda 3 kali ada?
contoh:
klu johor - 777
klu trg - 999

Kalau ada 333 lagi best. Nak bagi hadiah kat mak..

nak no 0123456XXX Big Grin

Bukan mcm tu... nak num dalm susunan mcmni contoh:
017-333xxxx
019-333xxxx
014-333xxxx

OK NT AKU CR...BUDGET BERAPA
Reply
#8
Hi Bro,

Tolong[/size][/font] Bagi no telefon kat i , so i boleh CALL u , i minat atas no yg u pamer kat sini...

TQ

Dari : Lai-KL 012 309 5464

RM85 each
013
3344004
3344040
3344114
3344141
3344224
3344242
3344545
3344554 -
3344646
3344664
3344747
3344774
3344848
3344884
3344949
3344994
3355445

RM75 each
013
3344044
3344144
3344244
3344404
3344414 -
3344424
3344454
3344464
3344474
3344484 -
3344494
3344544
3344644
3344744
3344844
3344944

RM80 each
013
3355055 -
3355255
3355455
3355505 -
3355515
3355545
3355565
3355585
3355595
3355655
3355755
3355855
3355955

postage add rm5 all over malaysia

ym me : p_0_p_0
[/quote]
Reply
#9
mak ai mahal bebenor
Rage 2
Reply
#10
Maxis xda ka bro...klau ada aku berminat nak amek...
Reply
#11
(16-06-2010, 12:50 AM)MrKroit Wrote: mak ai mahal bebenor

okla tu kroit, harga standard tu..yang banyak ada nombor 4 tu orang cina tak mau beli, sebab talak ong.
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
#12
nie ade x? 013-3334444?
Reply
#13
(17-06-2010, 03:36 PM)r3v3r7 Wrote: nie ade x? 013-3334444?

uish..kalau nombor camtu..bkan harga 85ringgit..silap2 main ratus.
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
#14
(17-06-2010, 03:39 PM)fahmi33 Wrote:
(17-06-2010, 03:36 PM)r3v3r7 Wrote: nie ade x? 013-3334444?

uish..kalau nombor camtu..bkan harga 85ringgit..silap2 main ratus.

hahah..taw xpe..@popo: ko keje kat celcom apo? main generate no..klo yer..mai jual kat aku no tu..
Reply
#15
ish..takder la.
cuma berdasarkan pengalaman aku..kalau nombor tel tu ada banyak no sama..macam kau bagi tu..mesti main ratus2..

kalau ade secondhand tak tau la pulak aku..
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Celcom 1 Malaysia akiraro 14 1,636 02-12-2013, 10:26 PM
Last Post: SeliparJepun
  celcom skmm christy1314 5 850 26-06-2013, 11:44 PM
Last Post: SeliparJepun
  instanet prepaid number shafiqcal 3 703 08-01-2013, 04:07 PM
Last Post: shafiqcal
  [FOR SALE] Sapphire ati hd6570 pcie 2gb ddr3 128bit paley 4 852 28-10-2012, 08:56 PM
Last Post: paley
  Iklan Facebook - Celcom Broadband SKMM shadowmacx 14 3,353 10-05-2012, 02:52 PM
Last Post: XDanzatX
  Reload Topup Maxis/Umobile/Digi/Celcom 10% diskon :) wanbotak 14 4,343 29-04-2012, 07:47 PM
Last Post: wanbotak
Exclamation Celcom Broadband SKMM Taz 15 5,780 15-03-2012, 01:11 PM
Last Post: Blacklist_1315
  [WTB]Celcom Broadband Prepaid (Non Skmm or Instanet) pijat 7 3,093 09-03-2012, 05:18 PM
Last Post: pijat
  [SELL]Dell Notebooks For Sale biborn 22 5,295 22-09-2011, 09:00 AM
Last Post: raj
  VPS for SALE !!! r3v3r7 15 3,295 28-04-2011, 05:11 PM
Last Post: r3v3r7

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)