Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dekstop.ini
14-04-2010, 04:19 PM,
Post: #1
dekstop.ini
apew fungsi fail dekstop.ini??:huh:
Reply
14-04-2010, 04:23 PM,
Post: #2
RE: dekstop.ini
Fail tu..byk gunanya.. kekadang bleh jadi fail rogue..
ada threat guna fail ni.. tapi asal-usul mmg fail windows...
apa yang penting ialah kandungan kat dalam tu...

nak terang byk pun tak pandai....
http://www.google.com.my/search?hl=en&cl...q=&gs_rfai=
Reply
14-04-2010, 04:51 PM,
Post: #3
RE: dekstop.ini
kalau x mau file tu nyemak kat desktop ko.gi kat folder option dan tick hide protected file system..
file tu x memberi ancaman yg besar pun..
Reply
14-04-2010, 05:13 PM,
Post: #4
RE: dekstop.ini
kalu aku padam
fail tuh apew jadi..?
Reply
14-04-2010, 06:40 PM,
Post: #5
RE: dekstop.ini
(14-04-2010, 05:13 PM)antu87 Wrote: kalu aku padam
fail tuh apew jadi..?

x jadi pape pun..
Reply
16-04-2010, 02:31 PM,
Post: #6
RE: dekstop.ini
aku guna file ni untuk wat background sesuatu tetingkap..macam kat dalam USB..atau dalam local disk..
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
10-10-2010, 01:35 PM,
Post: #7
RE: dekstop.ini
(16-04-2010, 02:31 PM)fahmi33 Wrote: aku guna file ni untuk wat background sesuatu tetingkap..macam kat dalam USB..atau dalam local disk..

sama ar...
haha...cantek...try ar...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  how to mod window Dekstop AsylumChaos 1 698 02-11-2011, 06:50 PM
Last Post: adeq

Forum Jump: