Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wiki.tbd.my
28-03-2010, 12:28 PM, (This post was last modified: 28-03-2010, 12:37 PM by fatah.)
Post: #1
wiki.tbd.my
aku cadangkan wiki.tbd.my untuk kumpulkan semua artikel, tutorial, code snippet, dan khazanah-khazanah yang berguna kat wiki
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
28-03-2010, 12:31 PM,
Post: #2
RE: wiki.tbd.my
yup..sokong..senang, walaupn bnyk resource lain bley carik..tp kan bagus klo tbd ade wiki sendri...
Reply
28-03-2010, 02:01 PM,
Post: #3
RE: wiki.tbd.my
50/50

tapi kalo nk wat user lain kene berusaha gak mncari information yg 90% tepat ^^
cyber War is the most suckest
Ask Your Self
Reply
28-03-2010, 02:24 PM,
Post: #4
RE: wiki.tbd.my
cadangan yg bagus.. tengok feedback org lain mcm mana.. tp aku rsa ok benda ni..
[Image: GteM3.png]
Reply
28-03-2010, 02:26 PM,
Post: #5
RE: wiki.tbd.my
Bagus juga ada wiki. Senang nak buat rujukan untuk benda2 yang general dan topik2 asas. Boleh juga letak FAQ dan manual2 yang senang kita nak suruh seseorang itu RTFM.

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
28-03-2010, 02:30 PM,
Post: #6
RE: wiki.tbd.my
Erm okay bagus juga I'm setuju.. Big Grin
Reply
28-03-2010, 04:51 PM,
Post: #7
RE: wiki.tbd.my
aku sokong! der...Big Grin
[Image: narutologo.png]
Every system, made by human, can be hacked or destroyed by human.
Reply
22-05-2010, 07:26 PM,
Post: #8
RE: wiki.tbd.my
bile nk mula kn wiki ni?huhu..

Reply
22-05-2010, 07:37 PM,
Post: #9
RE: wiki.tbd.my
yeahh sokong sgt2!`
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
22-05-2010, 07:49 PM,
Post: #10
RE: wiki.tbd.my
ok gak. ;)
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
22-05-2010, 07:56 PM,
Post: #11
RE: wiki.tbd.my
yup sokong 100% Big Grin
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
23-05-2010, 10:22 PM,
Post: #12
RE: wiki.tbd.my
Aku pun Setuju...
[Image: logo.png]
Reply
23-05-2010, 11:42 PM,
Post: #13
RE: wiki.tbd.my
bagus cadagan nih.....aku sokong 100% gak...
X_X Lulz
lg banyak aku tau..lg banyak yg aku x dapat buat...
Reply
24-05-2010, 12:24 PM,
Post: #14
RE: wiki.tbd.my
kenala ada mod yg leh buat ini cadangan menjadi kenyataan..
aku vote masokis.. newomer mod yg paling rajin dalam tbd ni..
Smile
Reply
24-05-2010, 03:57 PM,
Post: #15
RE: wiki.tbd.my
and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply


Forum Jump: