Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wiki.tbd.my
17-06-2011, 11:12 AM,
Post: #31
RE: wiki.tbd.my
Jd ke? Sape contribute?
Although many Malays in Singapore are generally of mixed descent, they are still recognised as the indigenous people of Singapore by the Singapore Constitution, Part XIII, General Provisions, Minorities and special position of Malays, section 152
Reply
17-06-2011, 12:08 PM,
Post: #32
RE: wiki.tbd.my
:3 sapa nk buat keja
Quote::3 GAJINJANE qoute 2day X 0day = 0 and always 0 but no infinity :3
Reply
17-06-2011, 05:35 PM,
Post: #33
RE: wiki.tbd.my
planning nak buat ni camne?..ada sesape nak propose planning tak? lontar idea dah?...execution blom lg ni?...good idea btw......
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
17-06-2011, 05:45 PM,
Post: #34
RE: wiki.tbd.my
Aja mindset bkn technique

Technique tukar2
Although many Malays in Singapore are generally of mixed descent, they are still recognised as the indigenous people of Singapore by the Singapore Constitution, Part XIII, General Provisions, Minorities and special position of Malays, section 152
Reply
19-06-2011, 04:15 PM,
Post: #35
RE: wiki.tbd.my
Isu ini akan dibangkitkan semula,concept dan design akan diperbincangkan,sesapa ada idea yang bernat amat dialukan kepada semua.

"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
19-06-2011, 04:21 PM,
Post: #36
RE: wiki.tbd.my
(19-06-2011, 04:15 PM)visz Wrote: Isu ini akan dibangkitkan semula,concept dan design akan diperbincangkan,sesapa ada idea yang bernat amat dialukan kepada semua.

Aku cadangkan kita buat satu seksion khas untuk mereka yang berdedikasi dan komited untuk meneruskan niat ini. Lepas itu konsep dan selebihnya akan dibincangkan disana.
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
19-06-2011, 05:10 PM,
Post: #37
RE: wiki.tbd.my
(19-06-2011, 04:21 PM)Stynx Wrote:
(19-06-2011, 04:15 PM)visz Wrote: Isu ini akan dibangkitkan semula,concept dan design akan diperbincangkan,sesapa ada idea yang bernat amat dialukan kepada semua.

Aku cadangkan kita buat satu seksion khas untuk mereka yang berdedikasi dan komited untuk meneruskan niat ini. Lepas itu konsep dan selebihnya akan dibincangkan disana.

yerp mie,mcm tu la aku pkirkan b4 dis.. jap lg aku create section
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
25-06-2011, 04:57 PM, (This post was last modified: 25-06-2011, 04:57 PM by ʌranʌ.)
Post: #38
RE: wiki.tbd.my
Wiki??
Dh kat mane wiki tbd??
saya nk cadangkan diri sndiri utk jadi contributer utk wiki tbd..
SPM
BM=3
BI=2.
saya bleh jadi editor grammar...Big Grin
Hmm
Reply
05-07-2011, 11:21 PM,
Post: #39
RE: wiki.tbd.my
updated..aku skrg tgh update wiki.tbd.my ..check it out
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2011, 08:24 AM,
Post: #40
RE: wiki.tbd.my
nice2....
semua bm bagus...
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply
06-07-2011, 09:10 AM,
Post: #41
RE: wiki.tbd.my
lantik sorang atau dua mod yg khusus untuk menjaga benda ni..
lantik yg rajin2 jer ek..;d (smua mod tbd rajin)
U2F5YSBzYW5nYXQga2FjYWsuLm11YWhhaGEuLjtE
Reply
06-07-2011, 04:56 PM,
Post: #42
RE: wiki.tbd.my
(06-07-2011, 09:10 AM)Paduka Wrote: lantik sorang atau dua mod yg khusus untuk menjaga benda ni..
lantik yg rajin2 jer ek..;d (smua mod tbd rajin)

semestinya akan dibincangkan tak lama lg..GayFace
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2011, 06:15 PM, (This post was last modified: 06-07-2011, 06:15 PM by Paduka.)
Post: #43
RE: wiki.tbd.my
(06-07-2011, 04:56 PM)visz Wrote:
(06-07-2011, 09:10 AM)Paduka Wrote: lantik sorang atau dua mod yg khusus untuk menjaga benda ni..
lantik yg rajin2 jer ek..;d (smua mod tbd rajin)

semestinya akan dibincangkan tak lama lg..GayFace

xpun jadikan wiki ni salah satu medan penilaian untuk trial2 mod tu..aku undi kak sil sebagai pilihan utama..;d
U2F5YSBzYW5nYXQga2FjYWsuLm11YWhhaGEuLjtE
Reply
06-07-2011, 06:52 PM,
Post: #44
RE: wiki.tbd.my
medan penilaian cmne tu ?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2011, 07:24 PM,
Post: #45
RE: wiki.tbd.my
wow, tbd dah ader wiki..tak perasan pulak thread nih..huhu
harap2 Wiki TBD ni dapat diisi dengan informasi & artikel yang berguna untuk rujukan di masa hadapan..
Sama2 kita doakan.. Big Grin
Reply


Forum Jump: