Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wiki.tbd.my
12-06-2011, 05:18 PM,
Post: #16
RE: wiki.tbd.my
bump bump bump
Spoiler:
[Image: srk-speedtest-net-results-kilobytes.jpg]
Reply
12-06-2011, 05:34 PM,
Post: #17
RE: wiki.tbd.my
i like wiki.tbd.my
because i can't find what is wrong about this..
great idea ;-)
boleh jadi sumber rujukan utama
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
12-06-2011, 07:04 PM,
Post: #18
RE: wiki.tbd.my
aku tak tahu ape benda pon...korang stuju...aku stuju !

Facebook : Ayai Jeff 잘생긴 형제

[Image: toothless_dragon1.jpg?w=312&h=327]
Reply
12-06-2011, 07:17 PM, (This post was last modified: 12-06-2011, 07:17 PM by iawaho.)
Post: #19
RE: wiki.tbd.my
Tak ada sebab untuk tak setuju langsung hehehe GayFace
Spoiler:
[Image: srk-speedtest-net-results-kilobytes.jpg]
Reply
12-06-2011, 07:19 PM,
Post: #20
RE: wiki.tbd.my
sokong! Big Grin
nti senang nak cari resources... just one clik je
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
12-06-2011, 07:31 PM,
Post: #21
RE: wiki.tbd.my
terbaik kalau ada wiki ^_^ GayFace
lagi senang nak buat research Smile
Can u See Me
Troll 2
Reply
12-06-2011, 07:36 PM,
Post: #22
RE: wiki.tbd.my
aku pon ok je asalkan ilmu boleh dikongsi bersama..
pegi mam kat org yg kedekut ilmu (n yang kedekot soskod skali..hehehe)
majulah tbd untuk sekuriti malaysia...

ajib: ini barang satu kilo 3 ringgit pon lu mau jual ka??
tbd: itu barang free punya ma..lu angkat la...GayFace
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
12-06-2011, 08:02 PM,
Post: #23
RE: wiki.tbd.my
(24-05-2010, 03:57 PM)TerrickCEF Wrote: and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je

Noted.. Any other suggestion?
[Image: mw63E.gif]
Reply
12-06-2011, 08:23 PM,
Post: #24
RE: wiki.tbd.my
(12-06-2011, 08:02 PM)Taz Wrote:
(24-05-2010, 03:57 PM)TerrickCEF Wrote: and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je

Noted.. Any other suggestion?

news.tbd.my ? GayFace
[Image: Coolface.png]
[Image: ffffff]

Reply
12-06-2011, 08:32 PM,
Post: #25
RE: wiki.tbd.my
bukan psl article kat sini je kalau boleh .
pasal senior kat sini ke Big Grin
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply
12-06-2011, 08:57 PM,
Post: #26
RE: wiki.tbd.my
(12-06-2011, 08:23 PM)wan Wrote:
(12-06-2011, 08:02 PM)Taz Wrote:
(24-05-2010, 03:57 PM)TerrickCEF Wrote: and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je

Noted.. Any other suggestion?

news.tbd.my ? GayFace

Any toher suggestion about the wiki...........................
[Image: mw63E.gif]
Reply
12-06-2011, 10:23 PM,
Post: #27
RE: wiki.tbd.my
(12-06-2011, 08:02 PM)Taz Wrote:
(24-05-2010, 03:57 PM)TerrickCEF Wrote: and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je

Noted.. Any other suggestion?

Buat je macam wiki tapi tak boleh edit. Lepas tu buat satu suggestion/ correction box untuk betulkan apa yang salah. Admin/ author check, tukar isi kandungan.
Spoiler:
[Image: srk-speedtest-net-results-kilobytes.jpg]
Reply
14-06-2011, 09:37 PM,
Post: #28
RE: wiki.tbd.my
Bump| cadangan lain ?
Spoiler:
[Image: srk-speedtest-net-results-kilobytes.jpg]
Reply
14-06-2011, 10:40 PM,
Post: #29
RE: wiki.tbd.my
dah cukup ok da tu. just pacak wiki script. run. setel.
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
15-06-2011, 12:52 AM,
Post: #30
RE: wiki.tbd.my
so,bila boleh launch? xsabar nie Big Grin
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Forum Jump: