Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
29-12-2009, 12:43 PM,
Post: #1
[Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
Hai Bersama aku lagi MarsHmalloW yang membosankan... KertaZ ada cakap bahagian Graphic lama x update so ari ni aku update balik.. Bawah ni ada tutorial cm mna nk change background using photoshop.. Ini info je ok.. kalau apa salah harap maafkan aku..

DAN YANG PALING PENTING JANGAN TANYA GURL DALAM TUTORIAL NI SAPA :emo82:

[Image: Second1.jpg]

[Image: second2.jpg]

[Image: second3.jpg]

[Image: second4.jpg]

[Image: second5.jpg]

[Image: second5.jpg]

[Image: second6.jpg]

[Image: second7.jpg]

[Image: second8.jpg]

[Image: second9.jpg]

[Image: second10.jpg]

[Image: second11.jpg]
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
29-12-2009, 12:49 PM,
Post: #2
Re: [Tutorial] Tukar background guna photoshop
wow nice. tapi aku PALING SUKE awek tu :P
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
29-12-2009, 12:50 PM,
Post: #3
Re: [Tutorial] Tukar background guna photoshop
hellxox Wrote:wow nice. tapi aku PALING SUKE awek tu :P
eleehh mie..
sbok je ko..
awek tu aku da cop dlu la ROFL
=Z
29-12-2009, 12:51 PM,
Post: #4
Re: [Tutorial] Tukar background guna photoshop
aku dah agak kalau aku post msti org cte psal gurl tu.. aduyai
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
29-12-2009, 12:58 PM,
Post: #5
Re: [Tutorial] Tukar background guna photoshop
MarsHmalloW Wrote:aku dah agak kalau aku post msti org cte psal gurl tu.. aduyai
hahaha..
awek cun bai..(tpi bdak2 lgi @__@:-s so aku pas kan kat mie la.Big Grin)
weiyhh..asl ko x tros pkai magix wand tu..
then tros tuka je background..kan lgi sng..
xpon nk lgi clear n detail..wat gne eraser ;) 100% detail..
nmpak lgi real. tpi amek mse la.
=Z
29-12-2009, 01:02 PM,
Post: #6
Re: [Tutorial] Tukar background guna photoshop
ahaha.. ni tutorial.. kwn aku pye.. aku bwa datang cni.. ahaha..

so aku dh ltak gurl cute dkat cni.. karma dkat aku xde ke? ahaha
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
29-12-2009, 01:03 PM,
Post: #7
Re: [Tutorial] Tukar background guna photoshop
nice tutorial and AWEKSSS!!!

[Image: 17930_3.jpg]
Pmr are bust*d GayFace


29-12-2009, 10:00 PM,
Post: #8
Re: [Tutorial][awek cun bai] Tukar background guna photoshop
ek eleh.. smua nk ckp tentang awek.. aduyai
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
29-12-2009, 10:09 PM,
Post: #9
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
Aku da lama bujang neh.. T___T
[Image: mw63E.gif]
29-12-2009, 10:10 PM,
Post: #10
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
ahaha.. nape tiba2 bujang ni?
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
29-12-2009, 10:12 PM,
Post: #11
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
wow...nice Tutorial thanks :emo65:
29-12-2009, 10:13 PM,
Post: #12
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
welcome wokk..
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
29-12-2009, 11:08 PM,
Post: #13
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
Weyh itu awek mane??

Cheer!!
Respect People, Power of Word. Big Grin
29-12-2009, 11:24 PM,
Post: #14
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
cam pena tgk
aku rse awek aku tue :emy_53:
29-12-2009, 11:26 PM,
Post: #15
Re: [Tutorial][awek cun bai]Tukar background guna photoshop
erk nappy send aku link awek tu Big Grin
nappy - pemberi link2 awek2 yang tah ape2..
pakai tudung tapi pakai lengan pendek serupa je tak tutup aurat.
baik pakai bikini pastu pkaai tudung
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Tutorial] Gel Effect In Photoshop Stynx 9 2,590 09-01-2013, 03:25 PM
Last Post: shadowmacx
  Adobe Illustrator CS3 Tutorial Stynx 1 1,130 08-01-2013, 01:59 PM
Last Post: ibnumalik
  belajar asas photoshop try 5 1,957 06-01-2013, 11:16 PM
Last Post: shadowmacx
  [Tutorial] Bagaimana lukis me gusta ibnumalik 23 3,159 06-01-2013, 01:27 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  flesh-mesh using the photoshop penyapulidi 9 2,237 22-06-2011, 01:28 PM
Last Post: agc2884
  Photoshop Brushes.. ninja 6 1,246 13-11-2010, 09:34 PM
Last Post: ninja
  Photoshop Smudging Tutorial Stynx 1 866 22-12-2009, 12:38 AM
Last Post: devilmary
  [Photoshop] Lost In The Woods devilmary 2 967 22-12-2009, 12:35 AM
Last Post: devilmary

Forum Jump: