Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panduan Undang-Undang Siber
25-12-2009, 06:18 PM,
Post: #16
Re: Panduan Undang-Undang Siber
I JUST WANNA Say.... NO LOG NO CRIME....!!!
So, Keep HAcked... Just Critical System...!!! Not Permanently.
YM :cuma_newbie[/size]

WassalaM
Reply
25-12-2009, 08:37 PM,
Post: #17
Re: Panduan Undang-Undang Siber
abis la aku kena denda rm50k
Code:
-Pornografi dan pengedaran bahan-bahan lucah
[Image: fyvm.php]
Reply
30-01-2010, 06:51 PM,
Post: #18
Re: Panduan Undang-Undang Siber
wanbotak Wrote:abis la aku kena denda rm50k
Code:
-Pornografi dan pengedaran bahan-bahan lucah
ahaha.. aku dok send vid blue.. :emo103: :emo103:
Walaupun nama aku MarsHmalloW aku tak pernah makan pun benda tu

aku minta maaf kalau post aku tak membantu

[Image: streamyxsucks01.gif][Image: streamyxsucks02.gif][Image: streamyxsucks03.gif]
Reply
18-05-2010, 12:54 PM,
Post: #19
RE: Panduan Undang-Undang Siber
aku teringat ade org digicert bgtaw aku yg ade sombody from somewhere monitor ape yg kite buat kat pc kite 24 7 randomly...die ckp tue tok security issues...tp bile aku ckp tue dah jadi privacy harassment, die cakap satu bende...Malaysia TAKDE privacy law~
Hacking refers to the re-configuring or re-programming of a system to function in ways not facilitated by the owner, administrator, or designer. Smile
Reply
18-05-2010, 02:33 PM,
Post: #20
RE: Panduan Undang-Undang Siber
bahaya tuh..
hbs la..
Reply
18-05-2010, 04:16 PM,
Post: #21
RE: Panduan Undang-Undang Siber
Mcm mana lagu tu? APA KU KESAH??? lagi2, ADA KU KESAAHHHHHHHH!! AHAHAHAHAHAHAA Big Grin
[ SHARING IS CARING ] Big Grin [ KNOWLEDGE ARE INFINITY ]
Reply
18-05-2010, 04:54 PM,
Post: #22
RE: Panduan Undang-Undang Siber
aku rasa mesia xmampu nak monitor setiap pc kita.. lg pun nak wat camtu kena ada teknologi canggih, supercomputer contohnya..
tapi yg pasti dorg boleh access dan dump mana2 log yg berkaitan dgn ip kita..
aku rasa laaa...
Reply
19-05-2010, 10:20 AM,
Post: #23
RE: Panduan Undang-Undang Siber
(18-05-2010, 04:54 PM)sil Wrote: aku rasa mesia xmampu nak monitor setiap pc kita.. lg pun nak wat camtu kena ada teknologi canggih, supercomputer contohnya..
tapi yg pasti dorg boleh access dan dump mana2 log yg berkaitan dgn ip kita..
aku rasa laaa...

malaysia power la sil...kat govern office pon ramai still pakai windows 98 ngan NT lg...drg xperlu pakai xp ke win 7 ke pon da hebat...server pon banyak yg win2k lg...saje je drg xnk tukar...kalo tukar power sgt...ROFL
Hacking refers to the re-configuring or re-programming of a system to function in ways not facilitated by the owner, administrator, or designer. Smile
Reply
19-05-2010, 10:26 AM,
Post: #24
RE: Panduan Undang-Undang Siber
(19-05-2010, 10:20 AM)ku3h t30w Wrote:
(18-05-2010, 04:54 PM)sil Wrote: aku rasa mesia xmampu nak monitor setiap pc kita.. lg pun nak wat camtu kena ada teknologi canggih, supercomputer contohnya..
tapi yg pasti dorg boleh access dan dump mana2 log yg berkaitan dgn ip kita..
aku rasa laaa...

malaysia power la sil...kat govern office pon ramai still pakai windows 98 ngan NT lg...drg xperlu pakai xp ke win 7 ke pon da hebat...server pon banyak yg win2k lg...saje je drg xnk tukar...kalo tukar power sgt...ROFL

hehe..teringat lagi kisah IT technician datang wat keje masih lagi bawak bersama floppydisk ke mana2..GayFace
Reply
19-05-2010, 10:38 AM,
Post: #25
RE: Panduan Undang-Undang Siber
phpbb referer link kat 1st post utk URL tu, masokis fixed dengan quote myBB.
Suhz.. post yang bagus.... ahlisyurga.. habis ler korang.. ekeke..
isk.. brainwash lagi wanted......

Jangan fikir kat MALAYSIA takde orang pantau..
Reply
05-06-2010, 02:17 AM,
Post: #26
RE: Panduan Undang-Undang Siber
Bahaya jgk yer hacking2 ni..
blackhat jer kot..hehe
I'm Just Beginner
Reply
05-06-2010, 02:28 AM,
Post: #27
RE: Panduan Undang-Undang Siber
(05-06-2010, 02:17 AM)brotak Wrote: Bahaya jgk yer hacking2 ni..
blackhat jer kot..hehe

ko igt main2 best ke hack..

ROFL
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
05-06-2010, 02:32 AM,
Post: #28
RE: Panduan Undang-Undang Siber
saya ni budak baru belajar..huhuhu
I'm Just Beginner
Reply
05-06-2010, 02:50 AM, (This post was last modified: 05-06-2010, 02:50 AM by aa.)
Post: #29
RE: Panduan Undang-Undang Siber
time2 newbie memg la hacking ni best, ble da maju skit..
rase boring la pulok main2 hack ni..
belajo buat bnde lain pulok..
GayFace
Reply
05-06-2010, 02:53 AM,
Post: #30
RE: Panduan Undang-Undang Siber
(05-06-2010, 02:50 AM)xLaLax Wrote: time2 newbie memg la hacking ni best, ble da maju skit..
rase boring la pulok main2 hack ni..
belajo buat bnde lain pulok..
GayFace

sme ahh cam akuh~

huhu..

awal2 best..Angry
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mintak panduan belajar stenography and reverse programming d0lph1n 4 673 14-07-2013, 01:41 PM
Last Post: d0lph1n
  Internet Forensic: Jom Ketahui Bagaimana Mereka Trace Penjenayah Siber matz 21 7,475 26-06-2012, 03:13 PM
Last Post: fatah
  Panduan memilih course di u Codeshift3r 29 7,069 31-05-2012, 10:35 PM
Last Post: Timon
  Panduan Bertanya Soalan Pengaturcaraan s3m00t 5 2,480 02-03-2012, 03:15 PM
Last Post: s3m00t
  Kerajaan Mahu Mengguna Pakai Kemahiran penggodam siber ninja 4 848 05-07-2011, 11:01 PM
Last Post: najashark
  Latihan siber 13 negara untuk menangkis serangan siber. golok 3 678 29-09-2010, 10:28 PM
Last Post: hex4geno
  Penyangak siber sasar bank devilmary 17 2,431 09-12-2009, 11:38 PM
Last Post: | 7hr33 | p4L4n6 |
  panduan Untuk mengenal sama ada Memory card Ori or fake MrKroit 3 820 05-12-2009, 09:10 PM
Last Post: MrKroit
  Panduan Record Video Stynx 10 1,585 31-10-2009, 01:29 PM
Last Post: TerrickCEF
  Panduan berkenaan password. Th3Banjarian 13 1,733 18-10-2009, 07:12 PM
Last Post: Th3Banjarian

Forum Jump: