Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baju TBD.my edisi 2019
13-02-2019, 04:12 PM,
Post: #1
Exclamation  Baju TBD.my edisi 2019
Baju TBD bakal kembali, nantikan kemunculannya,
Dalam proses : T-Shirt berkolar, material kain polo

KIV : Baju Keparat (korporat) TBD (akan dilaksanakan jika ada banyak permintaan)

ayuh share biar ramai yang tahu  Troll 2
Reply
13-02-2019, 05:36 PM,
Post: #2
RE: Baju TBD.my edisi 2019
up sekali designnya ye , and buat sekali poll for design + jenis baju aci tak GayFace
Spoiler:
;b
Reply
13-02-2019, 06:03 PM,
Post: #3
RE: Baju TBD.my edisi 2019
Design awal dah di muat naik dalam group Whatsapp sebentar tadi, @Dahari, jalankan tugasmu GayFace

Secara dasarnya, logo depan dah ada, logo belakang belum lagi. Sebelum ini, logo belakang ialah perkataan "Unlimited Knowledge",

Sekarang, akan ditukar ke "TBD is Back", atau yang sewaktu dengannya (sila ketengahkan idea masing-masing).
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
13-02-2019, 08:08 PM,
Post: #4
RE: Baju TBD.my edisi 2019
Belakang
TBD not dead
TBD is alive
TBD is back!
Tee Bee Dee!
www.tbd.my
Bangsa Membaca Bangsa Berjaya
echo "Unlimited Knowlede"
[Image: GteM3.png]
Reply
14-02-2019, 10:22 AM,
Post: #5
RE: Baju TBD.my edisi 2019
TBD
`we are adults now`
Code:
console.log(';d');

Reply
14-02-2019, 04:41 PM,
Post: #6
RE: Baju TBD.my edisi 2019
(13-02-2019, 08:08 PM)suhz Wrote: Belakang
TBD not dead
TBD is alive
TBD is back!
Tee Bee Dee!
www.tbd.my
Bangsa Membaca Bangsa Berjaya
echo "Unlimited Knowlede"

https://w3.tbd.my


Hmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
25-02-2019, 05:49 PM, (This post was last modified: 25-02-2019, 05:50 PM by MrPaan.)
Post: #7
RE: Baju TBD.my edisi 2019
Suggestion : MaLueW aPeW tIbiDew Kew

Spoiler:
joke joke GayFace , letak " <?php include("w3.tbd.my");?>
Spoiler:
;b
Reply
25-02-2019, 07:02 PM,
Post: #8
RE: Baju TBD.my edisi 2019
Berdasarkan harga lepas,

Harga baju tidak termasuk pos ialah RM35.00 per pcs.

[info]
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
26-02-2019, 03:30 PM,
Post: #9
RE: Baju TBD.my edisi 2019
(25-02-2019, 07:02 PM)matz Wrote: Berdasarkan harga lepas,

Harga baju tidak termasuk pos ialah RM35.00 per pcs.

[info]

bile boleh order ?
[Image: banner.png]
Reply
27-02-2019, 09:20 AM,
Post: #10
RE: Baju TBD.my edisi 2019
(26-02-2019, 03:30 PM)whcool Wrote:
(25-02-2019, 07:02 PM)matz Wrote: Berdasarkan harga lepas,

Harga baju tidak termasuk pos ialah RM35.00 per pcs.

[info]

bile boleh order ?

Jika teda aral melintang, ini weekend aku pi tengok sample baju.

Kalau berpuas hati, baru lah boleh minta quotation dari supplier. Kemudian, order baru akan dibuka.


Apa pun, by hook by crook, March ini akan mula lah.

Jadi, sebelum Raya dah boleh dapat baju GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-03-2019, 02:22 AM,
Post: #11
RE: Baju TBD.my edisi 2019
(27-02-2019, 09:20 AM)matz Wrote:
(26-02-2019, 03:30 PM)whcool Wrote:
(25-02-2019, 07:02 PM)matz Wrote: Berdasarkan harga lepas,

Harga baju tidak termasuk pos ialah RM35.00 per pcs.

[info]

bile boleh order ?

Jika teda aral melintang, ini weekend aku pi tengok sample baju.

Kalau berpuas hati, baru lah boleh minta quotation dari supplier. Kemudian, order baru akan dibuka.


Apa pun, by hook by crook, March ini akan mula lah.

Jadi, sebelum Raya dah boleh dapat baju GayFace

up sekali designnya ye tetuan martz  =) GayFace
Spoiler:
;b
Reply
02-03-2019, 10:08 PM,
Post: #12
RE: Baju TBD.my edisi 2019
Ada contest design tak? Dapat free ke keoada pemenang.
Reply
04-03-2019, 09:40 AM,
Post: #13
RE: Baju TBD.my edisi 2019
(02-03-2019, 10:08 PM)mkaj Wrote: Ada contest design tak? Dapat free ke keoada pemenang.

design baju dah siap, cuma tunggu tuan yang nk uruskan buat baju pulak untuk deal harga  =)
22
[Image: giphy.gif]
Reply
04-03-2019, 11:00 AM,
Post: #14
RE: Baju TBD.my edisi 2019
(02-03-2019, 10:08 PM)mkaj Wrote: Ada contest design tak? Dapat free ke keoada pemenang.

Boleh sumbangkan design jika mahu. Cuma tiada hadiah disediakan GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
04-04-2019, 08:01 PM,
Post: #15
RE: Baju TBD.my edisi 2019
Dah collect order ke baju tu??
Reply


Forum Jump: