Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
09-02-2019, 05:14 PM,
Post: #1
RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
https://www.facebook.com/events/236515307253472/

rawSEC Meetup #2 : February 2019

Location : Heitech Village UEP Subang Jaya (besides Summit USJ)
Persiaran Kewajipan USJ 1, Subang Jaya,Selangor

Time : 8.30pm till late
Date : 22 February 2019

Speaker 1: TCS
Topic : subdomain takeover

Speaker 2: ED
Topic : IT Security Challenges in Education

Speaker 3: Jegandran Balakrishan
Topic : Industry 4.0, IOT and Cybersecurity.

Speaker 4: Ahmad Aizuddin Aizat [Thread Starter]
Topic : My Infosec Journey : Challenges, Lesson Learnt, Future. From Social Engineering Skiddie to Professional National CERT Incident Responder.

Ticket will be open on 14th February 2019

Thank you

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
10-02-2019, 01:59 PM,
Post: #2
RE: RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
Sedikit Teaser dan materials dari Speaker 4:

https://showcase.dropbox.com/doc/My-Info...wjFznO64b2

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
11-02-2019, 02:06 AM,
Post: #3
RE: RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
Masuk percuma ke? Hmm
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
11-02-2019, 12:04 PM,
Post: #4
RE: RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
(11-02-2019, 02:06 AM)biborn Wrote: Masuk percuma ke? Hmm

banyak speaker.. mesti beerbayar  =)
22
[Image: giphy.gif]
Reply
17-03-2019, 05:16 PM,
Post: #5
RE: RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
Rawsec event ni biasanya percuma atau bayar yuran komitmen je. Sorry tak perasan reply korang sebab aku busy prepare untuk present. Jumpa kat walimah 404myth 23 mac ni kalau korang turun.

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
17-03-2019, 11:25 PM,
Post: #6
RE: RawSec Meetup #2 @ Heitech Village UEP Subang Jaya
(17-03-2019, 05:16 PM)ak47suk1 Wrote: Rawsec event ni biasanya percuma atau bayar yuran komitmen je. Sorry tak perasan reply korang sebab aku busy prepare untuk present. Jumpa kat walimah 404myth 23 mac ni kalau korang turun.

inshaAllah kalau takdak apa apa mesti ramai yang turun =b
←╪★『Catch Me If You Can』☆〤°
Fuck That Shit ;b


←╪★『Yes To WannaCry』☆〤°

" Hidup bagai dirogol "
" andai tak mampu melawan "
" nikmati sahaja "

Reply


Forum Jump: