Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Slack Chat
18-01-2019, 04:41 AM,
Post: #1
TBD Slack Chat
Assalamualaikum gais..

Akhirnya TBD bernafas kembali... LOL

Disebabkan ketiadaan chatbox, maybe korang boleh chat dekat Slack je. Aku dah create satu workspace untuk TBD, so boleh la lepak situ. Xde chatbox macam x best plak.

Boleh join dekat --> TBD.my Slack

P.S: Admin atau Mod boleh PM directly untuk take ownership.  ;b
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
18-01-2019, 07:28 AM,
Post: #2
RE: TBD Slack Chat
Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
18-01-2019, 09:32 AM,
Post: #3
RE: TBD Slack Chat
(18-01-2019, 07:28 AM)matz Wrote: Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014

Alamak saya baru register tahun 2019, macam mana hendak sya join? kalau send pic selfie personal diterima tak? ;b
22
[Image: giphy.gif]
Reply
18-01-2019, 10:19 AM,
Post: #4
RE: TBD Slack Chat
(18-01-2019, 07:28 AM)matz Wrote: Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014
Fuhh nasib baik register 2013 [Image: meme7.gif]
Reply
18-01-2019, 10:24 AM,
Post: #5
RE: TBD Slack Chat
we want shoutbox... xoxo
[Image: pumpkids]
Reply
28-01-2019, 12:24 PM,
Post: #6
RE: TBD Slack Chat
(18-01-2019, 07:28 AM)matz Wrote: Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014

telegram takdak ka ? saya pakai nokia cikai je  OK
Reply
28-01-2019, 11:57 PM, (This post was last modified: 28-01-2019, 11:57 PM by xsxs.)
Post: #7
RE: TBD Slack Chat
(18-01-2019, 07:28 AM)matz Wrote: Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014

spe je ade? GayFace
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
29-01-2019, 10:08 AM,
Post: #8
RE: TBD Slack Chat
(28-01-2019, 12:24 PM)Faceless Wrote:
(18-01-2019, 07:28 AM)matz Wrote: Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014

telegram takdak ka ? saya pakai nokia cikai je  OK

telegram ada tp link group nk cari mcm mna?  Me Gusta
22
[Image: giphy.gif]
Reply
29-01-2019, 11:22 AM,
Post: #9
RE: TBD Slack Chat
(28-01-2019, 11:57 PM)xsxs Wrote:
(18-01-2019, 07:28 AM)matz Wrote: Kami biasa berGayFace di Whatsapp je.

PM tepi no phone jika mahu join. Semua GayFace akan ditapis.
Reputation mesti atas 10, tarikh join <2014

spe je ade? GayFace

semua orang ada dalam tu, mari ler
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ajax Chatbox [ error mase nak chat ] Chuck 2 666 31-08-2009, 02:28 PM
Last Post: suhz

Forum Jump: