Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iDEA utk TBD
01-03-2014, 05:23 PM, (This post was last modified: 01-03-2014, 05:25 PM by wcypierre.)
Post: #46
RE: iDEA utk TBD
(01-03-2014, 01:45 PM)Ahlspiess Wrote:
(01-03-2014, 12:23 PM)wcypierre Wrote: Email suggestion tu list full content le dan bagi option tuk reply guna email

mcm mailling list ? Hmm

Email dan Suggestion tu tersilap taip sequence dia, terbalik OK

tak, macam style support ticket, boleh tengok full reply dan boleh reply guna email, xyah masuk tbd

aku guna FF v27 stable ubuntu
Reply
01-03-2014, 08:06 PM, (This post was last modified: 01-03-2014, 08:07 PM by Godai.)
Post: #47
RE: iDEA utk TBD
(01-03-2014, 05:09 AM)hexrut Wrote:
(01-03-2014, 12:22 AM)Ahlspiess Wrote: incase ada orang yg taktau, tbd ada dark theme, boleh set kat sini http://w3.tbd.my/usercp.php?action=options

theme lain semua phailed.. ak dah cuba.. mcm x cukup je.. shoutbox xde.. byk jgak la.. atau ak je yg jadi cam tu? @@@@@@@@ Troll 2

[Image: e9pM3f4.png] jadi macam ini kan hex ? kalau sape-sape guna , mesti dia Forever Alone ;d
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
16-01-2019, 09:58 PM,
Post: #48
RE: iDEA utk TBD
tambahan idea wujudkan shoutbox.
[Image: pumpkids]
Reply
16-01-2019, 10:01 PM,
Post: #49
RE: iDEA utk TBD
Buat version mobile
[Image: fyvm.php]
Reply
16-01-2019, 10:02 PM,
Post: #50
RE: iDEA utk TBD
(16-01-2019, 10:01 PM)wanbotak Wrote: Buat version mobile

noob, pc je senang.. wkwjwk
22
[Image: giphy.gif]
Reply
16-01-2019, 11:34 PM,
Post: #51
RE: iDEA utk TBD
Up dor chat box
Can u See Me
Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation Idea & Suggestions Needed! Taz 188 34,750 09-06-2013, 06:32 AM
Last Post: matz
  [REQ]: Idea untuk FYP (Multimedia) scr3w 10 2,224 23-09-2012, 05:11 AM
Last Post: Skiddies
  (IDEA)Like Post redirect 6b2 6 1,166 05-10-2011, 09:23 PM
Last Post: ++W!NdoWs[+]CrAcK3R++
  [good idea or bad idea?] hakim 4 869 05-07-2009, 10:48 PM
Last Post: Hack3r_Malaya

Forum Jump: