Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1world Handphone
21-02-2014, 08:49 AM,
Post: #1
1world Handphone
[Image: pic001.jpg]

Manfaatkan kuasa networking & anda tidak bekerja berseorangan
Bukan produk kesihatan yang mahal dan tiada menten bulanan
Produk perisian komputer - murah
Kaut Keuntungan Besar

Modal rendah untuk duplikasi cepat & mudah
Potensi Satu dunia serta-merta
Pengeluaran Bonus ke Bank setiap hari
Notis bonus serta-merta dengan SMS
Pelan Pemasaran hibrid
Platform M-dagang (kekuatan & kepantasan SMS)
20 BOB bantu-membantu akan diberikan selepas menaja 1 (bob#)
Konsep Komit Memberi Kejayaan! (com#)
Pendapatan berulang setiap tahun

Pakej Junior, untuk orang baru
Packej J50 (RM55)

keterangan lanjut : http://www.1whp.biz/madtoyz
hubungi saya di facebook : https://www.facebook.com/madt0yz
whatsapp/viber/line/wechat : +60139967754
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
21-02-2014, 09:05 AM,
Post: #2
RE: 1world Handphone
how it work actually
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
21-02-2014, 09:57 AM,
Post: #3
RE: 1world Handphone
Berdaftar dengan SSM dan SKM tak ni? ;d
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
21-02-2014, 02:40 PM,
Post: #4
RE: 1world Handphone
oh ni kira nk beriklan di hp ke Hmm
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
22-02-2014, 03:06 AM,
Post: #5
RE: 1world Handphone
apa beza 1whp ngan nsr marketing???
rasanya 1whp nie dah lama bertapak yer... nsr marketing baru lgi..
[Image: nyan3_zps3b2b8d35.gif]
Reply
22-02-2014, 10:16 AM,
Post: #6
RE: 1world Handphone
wau kawan ak pon ade ajak aritu ;d
tpi aku cam was-was sbb berdaftar dengan ssm ke x Hmm
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply
22-02-2014, 02:26 PM, (This post was last modified: 22-02-2014, 02:27 PM by matz.)
Post: #7
RE: 1world Handphone
Managed by Faith Computer System (PG0001433-x)

Madtoy, company tu ada servis bulk sms kan. So, rate/ sms berapa ea?
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
23-02-2014, 04:13 PM,
Post: #8
RE: 1world Handphone
ekceli ape benda ni
[Image: 43272299c73178bm3.jpg]
"Learning something would change the way you thinking"
Reply
24-02-2014, 01:19 PM,
Post: #9
RE: 1world Handphone
yup berdaftar under SSM n SKM.

100 SMS credits = RM20 @ RM0.20
500 SMS credits = RM90 @ RM0.18
1000 SMS credits = RM150 @ RM0.15

jika kita dapat sorang register under kita.
kita dapat RM20 & dalam wallet dapat RM50. sekali orang follow kita dapat total RM70.
Tapi wallet ni hanya untuk 4x je.
Apa kegunaan duit dalam wallet?. duit dalam wallet ni,untuk kita register org yang nak follow kita.
And setiap hari (masa dia RANDOM) kita akan dapat RM3 dari BoB(band of brother).
Benda apa BoB ?. pihak lain yg dalam 1whp menderma dengan kita.
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply


Forum Jump: