Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ugutan video
05-02-2014, 04:52 PM,
Post: #31
RE: Ugutan video
Terima kasih atas nasihat yg pnjang lebar n sy jgk sedar sy newbie kat sni m x sptutnye pn join tbd ni...sory laa sahabat2 smue....thanks also coz bg pndapat ke ape ke...org baru kluar dri gua mcm sy ni mmg laa x layak nk join forum yg high reputation nii...dan sy juga x sptutnye laa mntak tlg pada anda smue sbb kesalahan tu dtg dri silap sy sendiri...sndiri buat sndiri tanggung laa kn...jgn nk mntak tlg ngn org....xpe sy akn blajar dri ksilapan sbb dri ksilapan laa kita blh bpikir.....mmg sy jahil agama dan sy akn brtmbah jahil skiranya yg nk mngajar sy pn dgn hinaan,makian dan perli... ape yg sy taw nabi pn x pnh ajar brkasar dlm membimbing org....sbb nabi mngajar dgn akhlak yg baik...maaf lg skali pada smua sbb nyusahkn n menyemakkn forum nii...
05-02-2014, 04:57 PM,
Post: #32
RE: Ugutan video
ini mesti dia rakam kau tengah ~fap ~fap , ape-ape pun jangan kasi duit tuh , macam abam matz katakan betul jugak , nanti dia dah takde duit , dia ugut kau lagi , so buat tak tau jew dekat dia
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
05-02-2014, 05:06 PM, (This post was last modified: 05-02-2014, 05:07 PM by RFC792.)
Post: #33
RE: Ugutan video
(05-02-2014, 04:52 PM)Mohamadnazir Wrote: Terima kasih atas nasihat yg pnjang lebar n sy jgk sedar sy newbie kat sni m x sptutnye pn join tbd ni...sory laa sahabat2 smue....thanks also coz bg pndapat ke ape ke...org baru kluar dri gua mcm sy ni mmg laa x layak nk join forum yg high reputation nii...dan sy juga x sptutnye laa mntak tlg pada anda smue sbb kesalahan tu dtg dri silap sy sendiri...sndiri buat sndiri tanggung laa kn...jgn nk mntak tlg ngn org....xpe sy akn blajar dri ksilapan sbb dri ksilapan laa kita blh bpikir.....mmg sy jahil agama dan sy akn brtmbah jahil skiranya yg nk mngajar sy pn dgn hinaan,makian dan perli... ape yg sy taw nabi pn x pnh ajar brkasar dlm membimbing org....sbb nabi mngajar dgn akhlak yg baik...maaf lg skali pada smua sbb nyusahkn n menyemakkn forum nii...

No pain no gain..so ambil yg jernih buang yg keruh..kesilapan lepas jgn ulangi lg..jgn salah faham..di tbd sgt mengalukan newbies..tidak kira newbies atau elite skalipun semua di treat sama shj..setengah org bg teguran dgn cara kasar ade sebabnya..mcm sy ckpkan td..jgn ambil yg negative..ambil la secara positif..insyaAllah anda pasti akan lebih tenang Smile

thread closed.. to mohdnazir,jgn malu jgn segan..ade masalah / ptanyaan bkak thread baru atau pm
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]


Forum Jump: